ID : 5920226
واکنش امام جمعه محمدآباد یزد به اظهارات اخیر رئیس جمهور:

فراهم کردن زیرساخت های معنوی توسط دولت،مقدمه کمال و بهشتی شدن مردم است/بستر سازی سعادت مردم وظیفه حکومت اسلامی


امام جمعه محمد آباد یزد گفت: مسئولیت حاکمیت در نظام اسلامی بستر سازی رشد انسان ها برای رسیدن به کمال و فوز الهی است که بهشت نیز یکی از مظاهر آن است.

به گزارش یزد رسا به نقل از  یزد آوا، حجت الاسلام سید محمد کاظم مدرسی در واکنش به سخنان اخیر رئیس جمهور در خصوص اینکه «دین را نباید به دست دولت داد» یکی از وظایف حکومت اسلامی را بستر سازی برای سعادت و کمال مردم عنوان کرد و اظهار داشت: رشد اقتصادی، رشد فرهنگی و رشد امنیتی جامعه لازمه رسیدن مردم به کمال است.

امام جمعه محمد آباد یزد با بیان اینکه قبل از همه چیز حاکمیت اسلامی باید زیر ساخت های امنیتی، اقتصادی و فرهنگی را فراهم کند گفت: همه اینها مقدمه رسیدن به کمال است و کمال انسان ها رسیدن به قرب الهی و بهشتی شدن نیز یکی از جلوه های تقرب بنده به خداوند است.

 

حجت الاسلام مدرسی تاکید کرد: مسئولیت حاکمیت در نظام اسلامی بستر سازی رشد انسان ها برای رسیدن به کمال و فوز الهی است که بهشت نیز یکی از مظاهر آن است.

 

* گفتنی است رئیس جمهور در جمع کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه دولت دینی خوب است اما دین دولتی را نمی دانم، گفت: برخی دچار توهم هستند و مدام غصه دین و آخرت مردم را می خورند.

 

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز شنبه ۳ خرداد ۹۳ در همایش بیمه سلامت همگانی با تاکید بر این که نباید مردم را بیهوده و بدون جهت نگران کرد و باید بگذاریم مردم راحت باشند، گفت: اینقدر در زندگی مردم مداخله نکنید، ولو به خاطر دلسوزی؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمی‌توان با زور و شلاق مردم را به بهشت برد.پیامبر (ص) شلاق در دست نداشت، پیامبر (ص) بشیر و نذیر بود و ما نیز باید بشیر و نزیر باشیم. همه باید کاری کنیم که آرامش در جامعه حاکم باشد.

 

‫نوبخت نیز در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اظهارات یکی از خطیبان جمعه تهران درباره وظایف حاکم اسلامی و مغایرت آن با نظر رییس جمهوری پاسخ داد: نظر رییس جمهوری بسیار شفاف و روشن است، پیامبر اکرم(ص) که بشیر و نذیر است کسی را به ضرب شمشیر به سمت بهشت نبرده است بلکه با ارایه منطق افراد به اسلام گرویدند و اساساً پیامبر از راه قلوب اسلام را گسترش داد... نظر رییس جمهوری همین است و آن بیانی را که شما از خطیب محترم جمعه بیان کردید، قصدشان به صحبت های آقای رییس جمهوری نبوده است.!

 

حال آنکه  آخرین سخنرانی امام خمینی (ره) در نوفل لوشاتو که هشتم بهمن ۱۳۵۷ صورت گرفت نشان می دهد که تناقض آشکاری میان اظهارات اخیر رئیس جمهور محترم با سیره پیامبر اکرم (ص) و شیوه مدنظر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران وجود دارد؛ در کلام امام خمینی آمده است که :

 

«در نقلی است که پیغمبر اکرم ـ صلی‌اللّه‌‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم ـ دیدند که عده‌ای از این کفار را دارند می‌آورند، اسیر کردند می‌آورند و عبور می‌دهند؛ فرمودند که اینها را ما ـ قریب به این معنا ـ می‌خواهیم به بهشت ببریم، و اینها را با زنجیر می‌کشند طرف بهشت! انبیا ـ علیهم‌السلام ـ برای سعادت بشر مبعوث شده‌اند؛ یعنی سعادت همه جانبۀ بشر: سعادت دنیای بشر، سعادت حیات دیگر بشر. آنها می‌خواستند که انسانها را به کمال لایق به انسانیت برسانند. بشر زیر این بار بسیاری‌شان نمی‌روند و نرفتند. ما هم به تبع نبی اکرم ـ صلی‌اللّه‌ علیه و آله و سلم ـ قیام کردیم برای اینکه این ملت محروم را به کمال لایق خودش برسانیم. ..ما می‌خواهیم ارتش را از این مستشارهای امریکایی و آقابالاسرها نجات بدهیم، این گردن کلفتهای ارتش راضی نمی‌شوند به این امر، می‌خواهند زیر بار باشند. این همان چیزی است که پیغمبر اکرم فرمود که با زنجیر ما اینها را داریم می‌کشیم طرف بهشت، طرف سعادت. ما باید این گردن کلفتها را با زنجیر بکشیم طرف سعادت. ما می‌خواهیم شما آقا باشید، شما می‌گویید می‌خواهیم نوکر باشیم! ما می‌گوییم شما باید خودتان کشور خودتان را اداره بکنید، خودتان لشکر خودتان را اداره بکنید، منافع مملکتْ مال خودتان باشد، ذخایر مملکت برای این بیچاره‌هایی باشد که در زاغه‌ها نشسته‌اند، شماها راضی نمی‌شوید. »

 

امام خمینی (ره) در بیانی دیگر پیرامون وظایف جکومت اسلامی در سعادتمند کردن بر می فرماید:

اسلام آمده است برای همۀ بشر و می‌خواهد همۀ بشر را وارد کند در سعادت. در قرآن که به پیغمبر اکرم می‌فرماید که تو چرا اینقدر غصه می‌خوری برای اینهایی که مسلمان نمی‌شوند. پیغمبر غصه می‌خورد برای کفار که نمی‌آیند. در یک جنگی که یک دسته‌ای را اسیر کرده بودند و بسته بودند و می‌آوردند، فرمود که ببین، من با زنجیر این را می‌خواهم به بهشت ببرم! اینها را ما اسیر کردیم آوردیم آدمشان کنیم و بفرستیمشان به بهشت. پیغمبر و همین طور سایر پیغمبرهای آسمانی اصلاً بنایشان بر این است که همۀ بشر را سعادتمند کنند. 28 شهریور 58 در دیدار روحانیون و نمایندگان تبریز

 

ایشان در معرفی نظام جمهوری اسلامی نیز چنین می فرمایند:«جمهوری اسلامی باید مشی‌اش این باشد که هدایت کند مردم را. خدا ان‌‌شاءاللّه‌ این منحرفینی که الآن در کشور ما و سایر کشورهای اسلامی هستند هدایت کند که اینها به راه بیایند. اسلام می‌خواهد که مردم بیایند در تحت لوای او و آنها را از این گرفتاری‌هایی که دارند و سرگشته‌اند و حیرانند و این‌ور و آن‌ور می‌زند برای پیدا کردن کمال و خودشان هم ملتفت نیستند کمال مطلق چی هست، آمده است اینها را از این سرگردانی‌ها بیرون بیاورد؛ همه را به یک راه مستقیم هدایت کند و تاآخر برساند. چرا از این اسلام فرار می‌کنند؟ در اسلام هر چه هست برای صلاح حال ملت‌هاست، برای صلاح حال بشر است. اسلام می‌خواهد اینهایی که منحرف هستند اینهارا برگرداند به یک راه راستی، به یک راه سلامتی، همه با هم برادر باشند، همه با هم دوست باشند، محبت داشته باشند، مثل اهل بهشت باشند کهاِخْواناً عَلی سُرُرٍ مُتَقابِلینَ؛برادرند همه، هیچ حقد و حسدی آنجا دیگر نیست، شستشو شده‌اند؛ اگر ـ خدای نخواسته ـ هم جهنمی باشیم در جهنم شستشو می‌شود، جهنم راه بهشت است.»

»

 

لذا از این کلام استفاده می شود که اولاً انبیاء الهی از جمله پیامبر اسلام (ص) برای دعوت همه مردم به بهشت و سعادت آمده اند و اینکه ـ به قول آقای روحانی ـ مردم خود راه بهشت را تشخیص می دهند! غلط است و ثانیا در برابر آنهایی که لجاجت می کنند باید زور به کار برد و اگر اینگونه نبود فلسفه تمام احکام تعزیرات در اسلام زیر سوال بود.

 

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.