ID : 10711570
اختلافات اصلاح طلبان ریشه دار تر شد

لیبرال ها دست به دامان جامعه آماری شدند!


با توجه به شواهد و قرائن موجود از اردوگاه اصلاحات، به نظر می‌رسد به دنبال نبود یک رهبری قوی میان اصلاح طلبان این جریان دچار اختلاف های زیادی شده است و هر کدام از گروه های اصلاح طلبی سودای رسیدن به قدرت را در سر خود می‌پرورانند.

به گزارش یزدرسا به نقل از راه دانا، با اینکه یک سال تا زمان برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و بیش از 2 سال تا انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است، اصلاح طلبان تمام تلاش خود را برای بازگشت به عرصه سیاست آغاز کرده‌اند.


با توجه به اینکه جریان اصلاحات در سال 88 با فتنه گران همراهی کرده و بدنه اجتماعی خود را در ماجرای فتنه 88 از دست داد،‌ اکنون این جریان در کشور از نداشتن یک رهبر واحد رنج برده و همچنان میان اصلاح طلبان اختلافات بسیاری وجود دارد.


در همین راستا، همایش اصلاح طلبان نه تنها نتوانست آنها را حول یک محور اصلی جمع کند بلکه اختلافات نهانی و درونی آنها را آشکار تر کرد.


در انتخابات دهم ریاست جمهوری که عارف با اعتماد به پیشنهاداتی که به وی داده شد از عرصه انتخابات کنار رفت، حاشیه های زیادی به دنبال خود داشت.


غیبت برخی از اصلاح طلبان در همایش اخیر آنها، زوایای دیگری از این اختلاف را مشخص کرد؛ بسیاری از افراد برخلاف اینکه خود را درون جریان اصلاح طلبی می دانستند با عدم شرکت خود در این همایش نشان دادند که اختلافات بنیادین با برگزار کنندگان این همایش دارند.


تشکیل حزب ندا از سوی صادق خرازی برای جدا کردن بدنه جوان و جدید اصلاح طلبان از این جریان یکی از نشانه‌های روشن اختلافات در جریان اصلاح طلبی است که واکنش‌های زیادی از سوی اصلاح‌طلبان به این تشکیل این حزب داده شد و در نهایت این واکنش‌ها منجر به استعفای برخی از افراد فعال در این حزب شد.


فعالیت های انتخاباتی محمدرضا عارف هم تحت تشکیل دفاتر بنیاد امید ایرانیان در سراسر کشور ساماندهی شده است و عارف با عزمی راسخ در عرصه انتخابات قدم گذاشته و به نظر نمی رسد که بخواهد از انتخابات بعدی کوتاه بیاید.


عارف پیش از این در پاسخ به سوال دانا که اگر از شما مثل انتخابات گذشته بخواهند تا کناره‌گیری کنید، آیا می‌پذیرید، عنوان کرد: خوشبختانه به اندازه کافی برای انتحابات مجلس جا هست. حدود 290 یا 310 نماینده داریم و جا برای همه هست و ان شاالله ماهم در خدمت دوستان خواهیم بود.
از طرف دیگر جلسات اصلاح طلبان در طول سال گذشته با روند و شدت بیشتری در کشور در حال برگزاری است و همه اصلاح طلبان از سراسر کشور به دنبال دستیابی به قدرت جلسات خود را تشکیل داده‌اند.


پیش از این هم خبرها حاکی از آن بود که گروه‌هایی از اصلاح‌طلبان جدا شده و به فعالیت‌های خود در کنار سایر احزاب اصلاح طلب پرداختند.
بر اساس این گزارش، اصلاح‌طلبان برای انتخابات آینده، 4 کمیته اقتصادی، سیاسی، مردمی و فرهنگی تشکیل داده اند.


این کارگروه ها وظیفه دارند افرادی که دارای سابقه اصلاح‌طلبی بوده و توانمند هستند را شناسایی و توسط اعضای کمیته های خود بررسی کنند و این بررسی ها شامل میزان تخصص افراد و گرایشات سیاسی آنهاست.


در نهایت این کمیته‌ها میزان آرای احتمالی افراد را بررسی می‌کنند تا بدانند احتمالا چه میزانی از آرا را می‌توانند بدست بیاورند که بر اساس این گزارش تا کنون بیش از 2000 نفر در این کمیته ها مورد بررسی قرار گرفته اند.


با توجه به شواهد و قرائن موجود از اردوگاه اصلاحات، به نظر می‌رسد به دنبال نبود یک رهبری قوی میان اصلاح طلبان این جریان دچار اختلاف های زیادی شده و هر کدام از گروه های اصلاح طلب سودای رسیدن به قدرت را در سر خود می‌پرورانند.

 

انتهای پیام/ص

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.