محدودیتهای کرونایی در کشورهای مختلف چگونه است؟
به گزارش یزدرسا، شیوع ویروس کرونا در جهان مشکلات عدیده ای را برای همه کشورها به وجود آورده است. مسئولین و سیاستگذاران کشورهای مختلف از یک طرف با ایجاد محدودیت هایی به دنبال کنترل این ویروس هستند و از طرف دیگر اعمال محدودیت ها موجب ضربه به معیشت بخش قابل توجهی از مردم می شود. با این وجود اعمال محدودیت ها راه حل اجتناب ناپذیر برای کنترل بیماری در بسیاری از کشورها است.
انگلیس
نخست وزیر انگلیس با اشاره به لزوم اعمال محدودیت های جدی برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا، حتی از احتمال «قرنطینه سراسری» سخن گفته است.
وزیر بهداشت انگلیس میگوید «درصورتیکه تمامی افراد قوانین را رعایت کنند میتوان از اعمال قرنطینه سراسری جلوگیری کرد اما در صورت ضرورت، آمادگی لازم برای اعمال قرنطینه وجود دارد.»
مقامات انگلیس طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن افرادی که ملزم به خود قرنطینگی هستند در صورت خودداری از این کار به پرداخت جریمه نقدی تا ۱۰ هزار پوند محکوم می شوند.
ایتالیا
در ایتالیا استفاده از ماسک در فضاهای باز سراسر کشور اجباری شده است و افرادی که از این قانون تخطی کنند به پرداخت جریمه ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ یورویی محکوم می شوند.
این قانون مردم ایتالیا را ملزم میکند که همیشه و در خارج از خانه ماسک به صورت داشته باشند. علاوه بر این، مردم ایتالیا ملزم به استفاده از ماسک در محیطهای بسته به غیر از خانه هستند.
اسپانیا
در اسپانیا به ساکنان شهر مادرید گفته شده است که قادر نخواهند بود محله خود را بدون دلیل موجه ترک کنند. همچنین پارکها بسته میشوند و مغازه ها و رستوران ها با یک دوم ظرفیت فعالیت خود را ادامه می دهند.
فرانسه
دولت فرانسه تجمعات تفریحی، بازدید از سالمندان در خانههای مراقبت و حضور در مراسم عمومی در فضای باز را با قوانین سختگیرانهتری روبرو کرد. همچنین تجمع گروههای بیش از ۱۰ نفره در سواحل و پارکهای برخی شهرهای فرانسه ممنوع شده و اردوهای مدارس و مهمانیهای دانشجویی به حالت تعلیق درآمده است. دستور اجباری استفاده از ماسک در فضاهای عمومی داخل و خارج از برخی شهرهای این کشور نیز اعمال میشود.
دانمارک
در دانمارک هم مقامات این کشور پس از افزایش موارد جدید ابتلا طی یک روز، تجمع افراد را از ۱۰۰ نفر به ۵۰ نفر محدود و به محدود کردن ساعت فعالیت رستوران ها و کافه ها اقدام کرده اند.
اندونزی
در اندونزی نیز افرادی که از پوشش ماسک خودداری کنند به کندن قبر و خوابیدن در تابوت محکوم میشوند. این مجازات در جاکارتا و جاوه شرقی به دنبال افزایش موارد ابتلا اعلام شده است. در برخی مناطق این کشور، نیروهای گشت زنی افرادی را که ماسک به صورت نداشته باشند شناسایی و متوقف می کنند. افراد خاطی به انتخاب خود به پرداخت جریمه ۷.۹۰ پوندی یا انجام خدمات اجتماعی مرتبط با کروناویروس همچون کندن قبر محکوم می شوند.
ایسلند
بر اساس محدودیتهای اعلام شده در کشور ایسلند، باشگاهها، کافهها و رستورانها تعطیل شدند و بیش از ۲۰ نفر اجازه ندارند دور هم جمع شوند. مدارس ابتدایی و متوسطه در ایسلند باز خواهند بود، اما در دانشگاهها و کالجها تجمع بیش از ۲۵ نفر ممنوع اعلام شده است.
ایرلند
در کشور ایرلند در مناطق با شیوع فراوان کرونا، تمام فروشگاهها به جز آنهایی که لوازم ضروری و مایحتاج مردم را میفروشند باید تعطیل شوند، گردهماییهای اجتماعی نیز محدود خواهد شد و مردم فقط مجاز هستند در فاصله پنج کیلومتری از منزل خود ورزش کنند.
جمهوری چک
مسئولان در کشور جمهوری چک اعلام کردهاند که مدارس ابتدایی جمهوری چک باز میمانند اما مدارس مقطع متوسطه در مناطق آسیب دیده تا مدتی تعطیل خواهد بود. در رویدادهای محیط بسته تنها ۱۰ نفر و در رویدادهای محیط باز ۲۰ نفر اجازه شرکت کردن دارند. مراسم مذهبی نیز به ۱۰۰ نفر محدود میشود و دعاخوانی در هنگام انجام مراسمات مذهبی ممنوع اعلام شده است.
آمریکا
در آمریکا، شهردار نیویورک چندی قبل اعلام کرد افرادی که از پوشش ماسک خودداری کنند به پرداخت جریمه محکوم خواهند شد. این جریمه تا رقم ۱۰۰۰ دلار تعیین شده است.
آنچه روشن است اینکه، شیوع گسترده ویروس کرونا در جهان، کشورهای مختلف را با مشکلات عدیدهای مواجه کرده است و مسئولین برای تصمیم گیری و کنترل ویروس با مسائل جدی مواجه هستند. با این وجود به نظر می رسد، هرچند اعمال محدودیت و تعطیلی ها به بخش زیادی از مردم ضربه می زند و تبعات اقتصادی جدی به همراه دارد، اما باز در هر صورت اعمال محدودیت برای جلوگیری از تجمعات مردم راه اجتناب ناپذیر کنترل ویروس است.
انتهای پیام/