ID : 39635049
امام جمعه یزد:

مدارس و دانشگاه‌ها بیشتر از کتب شهید مطهری بهره بگیرند


نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: محیط مدارس و دانشگاه های ما باید به گونه ای باشد که اگر افرادی هم دچار ضعف ایمان و اعتقاد هستند با حضور در این مراکز تربیتی و کار فرهنگی و آموزشی مناسب، همزمان با ارتقاء علمی روحیه دینی و معنویشان نیز تقویت شود.

به گزارش یزدرسا، آیت الله محمد رضا ناصری در دیدار با مسئولین کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان اظهار داشت: رسالت حوزه های علمیه تبلیغ و ترویج دین و تربیت انسان هاست و رسالت آموزش و پرورش نیز تعلیم و تربیت است، اگر این دو نهاد مقدس با هم همکاری بیشتری داشته باشند شاهد تقویت و شکوفایی تعلیم و تربیت خواهیم بود.

وی بر لزوم تقویت تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان تاکید کرد و افزود: اگر درست برنامه ریزی شود و برنامه ها جذاب و متنوع اجرا گردد، همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش باعث رشد باورهای دینی و اخلاقی دانش آموزان خواهد شد.

آیت الله ناصری گفت: روحیه حاکم بر مدارس و دانشگاه های ما باید روحیه الهی و اسلامی باشد ولی متاسفانه در بعضی موارد شاهد هستیم جوانی که دارای ایمان و روحیه مذهبی است بعد از مدت کوتاهی که وارد دانشگاه شد افکار و نوع پوشش تغییر می کند. 

امام جمعه یزد با تاکید بر تقویت معنویت در مدارس افزود: محیط مدارس و دانشگاه های ما باید به گونه ای باشد که اگر افرادی هم دچار ضعف ایمان و اعتقاد هستند با حضور در این مراکز تربیتی و کار فرهنگی و آموزشی مناسب، همزمان با ارتقاء علمی روحیه دینی و معنویشان نیز تقویت شود.

وی اظهار داشت: از جمله اهداف حضور روحانیون در مدارس، تبلیغ و ترویج دین و توجه دادن به خوبی هاست و لذا باید خود نیز در کلام و رفتار به اخلاقیات توجه ویژه ای داشته باشند.

آیت الله ناصری ادامه داد: طلبه و روحانی علاوه بر کار تربیتی و اجرای برنامه های آموزشی و فرهنگی در مدارس، باید با اساتید و مسئولین مدرسه نیز تعامل و ارتباط قوی داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان یزد به استفاده از کتب شهید مطهری در مدارس و دانشگاه ها سفارش کرد و گفت: با توجه به ارزنده بودن مطالعه کتب و آثار شهید مطهری برای عموم افراد، لازم است بیشتر از کتب ایشان در مدارس و دانشگاه ها در قالب واحد درسی یا مسابقات کتابخوانی استفاده شود.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.