مسعود دهنمکی:
به گزارش یزدرسا به نقل از «نسیم»، این کارگردان سینما شب گذشته در برنامه "خیابان ایران" شبکه اول سیما، در گفتگو با فریدون جیرانی بیان داشت: در دهه ۶۰ برای من جبهه و جنگ اولویت داشت. دهه ۷۰ مطبوعات و رسانهها مهم بود و در دهه ۸۰ فیلمسازی. در این دهه نیز سعی میکنم کتاب را در اولویت کاریم بگذارم.
وی در ادامه گفت: درحالیکه به خیلی از فیلمسازان پول میدهند تا درباره روحانیت، نظام و دفاع مقدس فیلم بسازند اما نه تنها کسی کسی به من پول نمیدهد بلکه نسخه قاچاق فیلمهای درحال اکرانم را نیز به بازار میفرستند.
ده نمکی اضافه کرد: کسانی که ادعای روشنفکری دارند و ما را متهم به چماقداری می کنند تحمل یک صدای مخالف را ندارند و همه کاری برای خاموش کردن مخالفان انجام می دهند. من همیشه از گذشتهام با افتخار یاد میکنم. همچنان که اگر در دهه 70 جلوی اشرافیگری و آقازادهها را میگرفتیم، مشکلات امروز را نداشتیم.
وی تأکید داشت: اگر در آن زمان نقدی را به حضرات و دولتیها عنوان میکردیم به عنوان یک خشونتطلب معرفی میشدیم چون رسانههای وقت در دست آنها بود.
دهنمکی تصریح کرد: این اتهامات را قبول ندارم چون یکی مثل من از ابتدا هم دست به قلم بودم و کار مطبوعاتی میکردم. ما با کسی یا جناحی پدر کشتگی نداریم. ما سعی می کنیم حرف حق را بزنیم. نقد منصفانه هم به هرحال تاوان خواهد داشت.
دهنمکی همچنین در واکنش به گاه انتقادهایی درمورد انتخاب بازیگرانی که به زعم برخی اعتقادی به ایدئولوژی او ندارند نیز گفت: همین که چنین عزیزانی به احترام عقیده بنده در فیلمهایم حاضر می شوند، بسیار ارزشمند است.
دهنمکی همچنین دباره وضعیت آینده سینمای کشور نیز یادآور شد؛ متاسفانه آینده را خطرناک می بینم. بازیگران و کارگردانان ما واقعا پتانسل خوبی دارند اما نبود فرهنگ سینما رفتن در کنار ضعف فیلمنامه و امکانات سختافزاری میتواند مشکلآفرین باشد.