نظارت دامپزشکی از ورود جوجه یک روزه به مرغداری تا مراکز عرضه
به گزارش یزد رسا، احسان آقابابایی در گفت و گو با صبح مهریز گفت: در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی، صنعت مرغداری شهرستان در تمامی مراحل تولید جوجه یک روزه ، ورود آن به مرغداری ها ، طول دوره پرورش ، کشتار و عرضه مرغ بسته بندی شده تازه و منجمد به مصرف کنندگان تحت نظارت و بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار دارد .
وی اقدامات بهداشتی در خصوص تهیه جوجه یک روزه با کیفیت و مورد تایید دامپزشکی مبداء ، ضد عفونی و آماده سازی مرغداری ، مایه کوبی و پیشگیری از بیماری ها در طول دوره پرورش را عاملی مهم در تولید مرغ سالم و در نتیجه تهیه گوشت سفید با کیفیت جهت مصرف خانوار دانست .
این مسوول خاطر نشان کرد: در محل کشتارگاه ها نیز مرغ های ارسالی جهت کشتار توسط کارشناسان دامپزشکی مورد بازدید قرار گرفته و در نهایت مرغ های مورد تایید در بسته بندی های تازه و منجمد جهت عرضه به مراکز مجاز ارسال میشود .
آقابابایی ادامه افزود: مهریز به علت موقعیت مناسب منطقه ای و آب و هوایی در استان دارای قابلیت های بالایی در زمینه پرورش طیور می باشد که به همت مردمان سخت کوش این خطه و با عمل به توصیه ها و راهکارهای کارشناسان دامپزشکی توانسته است در این زمینه به موفقیت های چشمگیری دست یابد.
آقابابایی در پایان به مرغداران توصیه کرد به منظور موفقیت در امر تولید پایدار و جلوگیری از بروز بیماری های همه گیر در بین طیور و به تبع آن افزایش خطر شیوع بیماری های مشترک، به توصیه های دامپزشکی در زمینه رعایت اصول بهداشتی و قرنطینه ای در تمامی مراحل کاری خود توجه نمایند.
شهرستان مهریز دارای بیش از 54 واحد مرغداری فعال با ظرفیت یک میلیون و بیست هزار قطعه مرغ گوشتی طی هر دوره و نهصدو هشتاد و پنج هزار مرغ تخم گذار می باشد.