هالیوود و صهیونیسم مسائل خود را به دنیا دیکته میکنند/هنگام تماشای فیلم «نوح» (ع) تنم لرزید
به گزارش یزدرسا به نقل از فارس، مجید مجیدی کارگردان متعهد سینمای کشورمان در آئین اختتامیه اجلاس بینالمللی رادیو و تلویزیونهای اسلامی که عصر روز سهشنبه ششم خرداد همزمان با بعثت پیامبر اکرم(ص) برگزار شد تاکید کرد: رسانههای دشمن حتی وقتی مسلمانان به خیابانها میریزند و به انتشار آثار هالیوودی آنها واکنش نشان میدهند، با نشان دادن آن صحنهها جنبه خشونتباری از اسلام را به جهانیان نشان میدهند.
وی افزود: ما باید در این راه حرکت های اساسی انجام دهیم چون ما هنرمندان خوبی داریم که اگر مسئولان پا پیش بگذارند میتوانند اتفاقات بزرگی را رقم بزنند.
کارگردان فیلم سینمایی «محمد (ص)» با اشاره به مراحل تولید این پروژه عظیم خاطرنشان کرد: حرف از پروژه پیامبر(ص) شد باید بگویم که این 7 سال مثل برق و باد گذشت و انگار 7 روز بیشتر نبود، 3 سال سناریو، 2 سال پیش تولید و یکسال هم تولید فیلم طول کشید.
وی ادامه داد: یکسال هم آماده سازی این فیلم طول کشید و فکر میکنم ظرف 4-5 ماه دیگر به اکران عمومی در خواهد آمد. باید این را بگویم که ما برای ساخت این فیلم فکر نکردیم که تنها قرار است یک فیلم بسازیم بلکه فکر کردیم این فیلم آغازگر یک نهضت فیلمسازی در حوزه های مختلف در سینما است که به لطف خود حضرت انجام گرفت.
این کارگردان با اشاره به تجهیزات و شهرک هایی که برای فیلم سینمایی «محمد(ص)» تولید شده، تاکید کرد: ما شهرک عظیمی در اتوبان قم ساختیم و حتی مکه را در این فیلم به گونه ای طراحی کرده ایم که اگر با همت دوستان نگهداری شود، حداقل تا 30 سال ماندگار است و امیدواریم که آثار بیشتری در این عرصه اتفاق بیافتد. در طول 100 سال اخیر تنها فیلم «الرساله» ساخته شد که متعلق به 42 سال پیش است. این فیلم بیشتر به جنگ های پیامبر(ص) می پردازد و وجود رحمهللعالمین بودن ایشان کمتر در آن بیان شده است. البته ابعاد شخصیتی پیامبر(ص) آنقدر گسترده است که نمایش هر یک از این ابعاد همچون قطره ای از این اقیانوس است.
کارگردان فیلم سینمایی «به رنگ خدا» در ادامه گفت: چند وقت پیش در ژنو گفتم حتی از دستورات پیامبر(ص) در جنگهایی که بیشتر به ایشان پرداخته شده است میتوان منشوری اخلاقی استخراج کرد. اما در ابعاد شخصیتی پیامبر متأسفانه اعتقاد من بر این است که بیش از هر چیزی، پیامبر در امت خود مظلوم است.
مجید تاکید کرد: خود همین رسانهها چقدر همت گذاشتهاند تا وجنات و ابعاد وجودی حضرت در اشکال مختلف کار و تصویر شود. یکی از توفیقات بنده در این فیلم در محضر بسیاری از بزرگان بودن از جمله آیت الله جوادی آملی بود و طی جلساتی که تحت عنوان اخلاق محمدی با ایشان داشتم نکات بسیاری را از ایشان آموختم. ایشان نکته جالبی را فرمودند و آن اینکه اگر سلسله پیامبران ادامه مییافت، پیامبر امروز از طریق رسانه تصویر و دوربین پیام خود را ابلاغ میکرد. این پیام یک حرف پر مغزی است و نشاندهندهی این است که رسانه امروزه چقدر نقش مهمی دارد.
این کارگردان همچنین خاطرنشان کرد: امروزه هالیوود و صهیونیسم بسیاری از مسائل خود را در ابعاد رسانه و به خصوص سینما به دنیا دیکته میکنند و حتی موضوعات دینی را از منظر خودشان تصویر میکنند که نمونه بارز آن فیلم سینمایی «نوح» (ع) است.
مجیدی اظهار داشت: وقتی این فیلم را تماشا میکردم واقعا بدنم میلرزید. واقعا این چه قرائتی از پیامبر خداست؟ به قدری سخیف، نگاه سطحی و مبتذل به این پدیده بزرگ شده بود که انسان تأسف میخورد و این از غفلت جهان اسلام و غفلت رسانههای رادیو و تلویزیون خودمان است.
وی ادامه داد: جای تاسف دارد که کشورهایی مثل ترکیه که 90 درصد آن مسلمان هستند، فیلم و سریال هایی می سازند که همانند اختاپوس به خانواده های کشورهای مختلف چنگ انداخته اند. در کشور خود ما هم شاید بیش از 80 درصد مردم مخاطب این برنامه ها هستند و این نشاندهنده هجمه بزرگی است که به ارزش های ما وارد می شود.
مجیدی در پایان سخنان با اشاره به نمایش چهره پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) در فیلم «محمد» (ص) گفت: تحت هیچ عنوانی تصویری از پیامبر نشان نخواهند داد چون فیلم در دوران کودکی پیامبر است و به 12 سالگی وی پرداخته میشود ما به واسطه احترامی که به خود وجود پیامبر عظیمالشأن داشتهایم تحت هیچ عنوانی تصویری از این پیامبر عظیمالشأن به جز حیات مبارک ایشان در کودکی به تصویر نخواهیم کشید.
Related Assets:
- پایان مراحل تدوین «محمد(ص)» در آلمان/ انجام مراحل فنی زیر نظر مجیدی
- اعتراض مجید مجیدی به رفتارهای اسلام هراسانه غرب
- هیچ صحبتی با مجیدی نداشتیم/ هماهنگ کردیم تاکریمی درحین کارمدرک بگیرد!
- مجیدی عضوکمیته فنی فدراسیون فوتبال شد/ درانتظار پاسخ مهدویکیا هستیم
- مجید مجیدی رئیس «مدرسه ملی سینما» شد/ میزبانی پردیس ملت از بخش بینالملل جشنواره 33