ID : 889541
کارشناس مسئول مبارزه با بیماریها خبر داد

هشدار به شهروندان میبدی!


کارشناس مسئول مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان میبد در خصوص افزایش آمار مبتلایان به تب مالت در شهرستان میبد به خانواده‌ها هشدار داد.

به گزارش یزد رسا، جانب اللهی، کارشناس مسئول مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان میبد از شناسایی ۸ مورد بیمار مبتلا به تب مالت در طی هفته گذشته در شهرستان میبد خبر داد و افزود: منبع آلودگی تمام موارد بیماری، استفاده از شیر و پنیر تازه گوسفند محلی گزارش گردیده است.

وی افزود: متأسفانه برخی از خانواده‌ها در تهیه پنیر(بخصوص پنیر گوسفندی) از شیر خام و بدون نگهداری آن در آب نمک استفاده می‌کنند.

جانب اللهی توصیه کرد: برای سالم سازی شیر، آن را به مدت حداقل ۵ دقیقه بجوشانند و برای عاری ساختن پنیر از بیماری زایی تب مالت، محلولی از آب نمک ۲۴ درصد تهیه کرده و پنیر تازه را به مدت ۴۵ روز در آن نگهداری و بعد از آن به آب نمک ۱۲ درصد انتقال داده و مصرف کنند.

نحوه تهیه یک لیتر آب نمک ۲۴ درصد: ۲۴۰ گرم نمک را در ظرفی ریخته و آب جوشیده سرد را به آن اضافه می‌کنید تا حجم محلول شما به یک لیتر برسد.

نحوه تهیه یک لیتر آب نمک ۱۲ درصد: ۱۲۰ گرم نمک را در ظرفی ریخته و آب جوشیده سرد را به آن اضافه می‌کنید تا حجم محلول شما به یک لیتر برسد.

شایان ذکر است تب مداوم یا منظم، تعریق فراوان بخصوص در شب، خستگی، بی اشتهایی و کاهش وزن، سردرد، درد عضلانی و درد عمومی‌ بدن از جمله علائم بیماری تب مالت است.

 وب دا/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.