ID : 8099491
مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد:

وضعیت ورزش بانوان در یزد مناسب نیست/ توسعه در ورزش يزد نامتوازن است


مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد با بیان اینکه ورزش بانوان در یزد مورد غفلت واقع شده است، گفت: عدم توجه به بانوان در زمینه ورزش از مهمترین چالش‌های یزد است.

به گزارش یزد رسا، مسعود شریعتی مدیر کل ورزش و جوانان استان یزد پیش از ظهر امروز در کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان یزد اظهار کرد: ما نیروهای پویا و فعالی در استان داریم باید تمام دستگاه‌های اجرایی استان برای پیشبرد برنامه‌های راهبردی مشارکت داشته باشند و برای این کا  لازم است ابتدا برنامه‌ها بومی‌سازی شوند.
وی افزود: برای مثال زمانی که اسم ورزش و جوانان می‌آید فقط نباید اداره ورزش و جوانان وارد عمل شود بلکه باید تمام دستگاه‌های اجرایی همکاری داشته باشند و برای ورزش برنامه داشته باشند تا کار ها بهتر پیش رود.
شریعتی در ارتباط با امکانات و تجهیزات رفاهی در استان گفت: کمبود تجهیزات و امکانات رفاهی  و توزیع نا متوازن این امکانات در استان مشاهده می‌شود که باید بصورت متوازن در سطح استان توزیع شود  پس ما باید طی یک چشم انداز به این نقطه برسیم و باید یک هم پوشانی صورت گیرد.
وی گفت: در بحث بانوان هم که نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می‌دهند  برنامه جامعی وجود ندارد و اکثر دستگاه‌های استان برای آقایان برنامه دارند و بانوان مورد غفلت واقع شده‌اند در این راستا هم لازم است کار فرهنگی صورت گیرد.
شریعتی مهمترین چالش‌های پیش رو در زمینه ورزش استان را عدم توجه به بانوان، عدم حمایت از قهرمانان، عدم حمایت درست از معلولین، نبود فرهنگ درست در جامعه و ناکافی بودن برنامه در دستگاه‌های اجرایی استان دانست.
وی با اشاره به برخی مشکلات موجود در برنامه پنجم هم در زمینه برنامه‌ریزی و هم در زمینه اجرا بیان کرد: امیدواریم مشکلات و نقایص برنامه‌ پنجم، پیش‌درآمدی برای تنظیم سند برنامه ششم توسعه باشد و مشکلات موجود در برنامه پنجم برطرف شود.
شریعتی تصریح کرد: به نظر من برنامه پنجم مغفول مانده و بر اساس این برنامه کار نشد به همین دلیل در حال حاضر انگیزه برای تدوین برنامه‌ ششم از سوی دستگاه‌ها کاهش یافته است و این انگیزه باید دوباره در بین دست‌اندرکاران و پیشنهاد دهندگان برنامه‌های مختلف ایجاد شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد با بیان اینکه در گذشته برنامه‌های خلق‌الساعه و بدون تفکر، علاوه بر اینکه 70 پروژه نیمه کاره ورزشی را روی دست ما گذاشت، برنامه پنجم توسعه را نیز دچار مشکل کرد و بسیاری از اقدامات بدون نیازسنجی انجام شد.
وی تصریح کرد: مهم‌تر از تدوین برنامه، اجرای آن است و هنگامی که در اجرا و عمل به برنامه‌ها و اسناد بالادستی، تعقل و تفکر مبنای کار قرار نگیرد، انگیزه‌ها از بین می‌رود.
شریعتی خاطرنشان کرد: برنامه ششم را باید با دقت و نگاه برنامه‌دار تدوین کرد و تلاش شود برنامه‌های اجرا نشده برنامه پنجم توسعه نیز اجرا شود و مشکلات و چالش‌ها آن دیده شود تا خشتی بر روی خشت کج قبلی گذاشته نشود.

وی گفت: استان يزد از ظرفيت هايي نظير آموزش عالي، كارخانجات، اقليم خاص، شرايط جغرافيايي و ... برخوردار است و در مقابل با چالش هايي نيز از جمله اعتبار كم، توسعه نامتوازن و ... مواجه است كه بايد بر اساس اين شرايط براي آن برنامه ريزي بلندمدت شود.

منابع: تسنیم و مهر
انتهای پیام/ع






summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.