ID : 29232790
پخت زولبیا و بامیه در بافق به روایت تصویر
با فرا رسیدن ماه رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینیهای مورد علاقه روزهداران در این ایام تبدیل میشود.
به گزارش یزدرسا، محمدعلی زعیمیان در گفتگو با خبرنگار بافق خبر گفت:6سال در شیرینی پزی شاگردی کردم و در حال حاضر 25سال است که به صورت مستقل کار میکنم.5نفر در کارگاه پخت شیرینی و 3نفر در مغازه مشغول به کار هستند .الحمدلله از این حرفه راضی هستم و امیدوارم مردم نیز از کار ما راضی باشند.
عکاس/علیرضا عبداللهی
summary-address :