پخت نان خامه ای خانگی با روش ساده / از قنادی نهراسید
به گزارش یزدرسا به نقل از یزدبانو، وقتی انواع نان های خامه ای را از بازار تهیه می کنید در نگاه اول تصور می کنید که کار بسیار مشکلی است ولی ما شما را با روشی که خودمان تجربه کرده ایم آشنا می کنیم.
نگران نباشید و همیشه به خودتان بگویید" کار نیکو کردن از پر کردن است" پس از پختن شیرینی های جدید واهمه نداشته باید و اگر بار اول خراب شد حتما بار دوم با برطرف کردن عیوب آشپزی خود به تجربه ماندگاری دست خواهید یافت.
*مواد لازم برای تهیه نان خامه ای:
تخم کرغ: دو عدد
خامه زده شده :به میزان لازم
روغن: یک دوم پیمانه
آب: یک دوم پیمانه
شکر: سه قاشق غذاخوری با یک قاشق شهد
*روش پخت
آب، روغن و شکر و یا شهد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید.
وقتی که جوش آمد حرارت را کم کنید و آرد را یکباره به آن اضافه کنید.
وقتی خمیر کمی خنک شد، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده گاهی اوقات دو تخم مرغ لازم دارد و گاهی اوقات چهار تخم مرغ نیاز است زیرا خمیر باید به صورتی باشد که به دست نچسبد و از درون قیف به راحتی بریزد.( تخم مرغ اول باید کاملا جذب خمیر شود) و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.
وقتی خمیر آماده شد در قیف ریخته و به دلخواه به هر ادازه که بخواهبد قالب بزنید.
فر را گرم کنید و خمیر ها را با فاصله در سینی فر بچینید و به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید.
در فر را باز کنید اگر کیک شما کاملا پف کرده باشد می توانید از فر خارج کنید و داخل کیک های پف کرده را بلافاصله از خامه پر کنید.
نکته:
اگر کیک ها بعد از نیم ساعت پف نکرده بود می توانید چند دقیقه بعد از فر خارج کنید.
Related Assets:
- روش پخت نان پیتزای خانگی+ مواد لازم برای پیتزای مرغ
- خوراک سبزیجات لذیذ یک غذای رژیمی برای همه افراد
- روش بانوان یزدی در پخت کباب قارچ
- راهیابی 151 مهارت آموز یزدی به مرحله استانی چهاردهمین مسابقات ملی مهارت
- روش پخت آسان نان قندی خانگی
- روش پخت «آش ماش بدون گوشت»، مخصوص افطار
- رونمایی از شیرینیهای سنتی بدون قند یزد
- يزدميتواند قطب دیابت كشورباشد/علت اصلی ديابت يزدیها شیرینی وسبك زندگي اشتباه
- «دوشاب»شیرین کننده طبیعی شیرینیهای قدیم ابرکوه که جای خود را به شکر داد