ID : 3504872
وقتي رسانه‌هاي آمريکايي و اروپايي همه مشكلات اقتصادي ما را به مذاكرات گره مي‌زنند

پيامدهاي اقتصاد مقاومتي براي غرب


رهبر معظم انقلاب اسلامي در سخنراني ابتداي سال خود به بحث اقتصاد مقاومتي نيز اشاره داشتند.

رهبر معظم انقلاب اسلامي در سخنراني ابتداي سال خود به بحث اقتصاد مقاومتي نيز اشاره داشتند.
به گزارش یزد رسا، ايشان در آن سخنراني فرمودند: «اقتصاد مقاومتی یعنی آن اقتصادی که مقاوم است؛ با تحریکات جهانی، با تکانه‌های جهانی، با سیاستهای آمریکا و غیر آمریکا زیر و رو نمی‌شود؛ اقتصادی است متّکی به مردم.»
اشاره دقيق و تيزبينانه ايشان دقيقا به موردي بود كه از ديد برخي از مسئولان دور مانده است. البته در روزهاي پاياني سال گذشته، مقام معظم رهبري سياست‌هاي كلي اقتصاد مقاومتي را به رؤسای قوای سه‌گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ كردند.
در بخشي از آن ابلاغيه آمده بود: «ایران اسلامی با استعدادهای سرشار معنوی و مادی و ذخائر و منابع غنی و متنوع و زیرساخت‌های گسترده و مهم‌تر از همه، برخورداری از نیروی انسانی متعهد و کارآمد و دارای عزم راسخ برای پیشرفت، اگر از الگوی اقتصادی بومی و علمی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی که همان اقتصاد مقاومتی است، پیروی کند نه تنها بر همه‌ مشکلات اقتصادی فائق می‌آید و دشمن را که با تحمیل یک جنگ اقتصادی تمام عیار در برابر این ملت بزرگ صف‌آرایی کرده، به شکست و عقب‌نشینی وا می‌دارد، بلکه خواهد توانست در جهانی که مخاطرات و بی‌اطمینانی‌های ناشی از تحولات خارج از اختیار، مانند بحران‌های مالی، اقتصادی، سیاسی و‌... در آن رو به افزایش است، با حفظ دستاوردهای کشور در زمینه‌های مختلف و تداوم پیشرفت و تحقق آرمان‌ها و اصول قانون اساسی و سند چشم‌انداز بیست ساله، اقتصاد متکی به دانش و فناوری، عدالت‌بنیان، درون‌زا و برون‌گرا، پویا و پیشرو را محقق سازد و الگوئی الهام‌بخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت بخشد.»
رئيس‌جمهور محترم و روساي ساير قوا نيز بر اجراي اين سياست‌ها تاكيد داشته و دارند و همواره در سخنان خود به آن اشاره داشته‌اند.
البته در كنار مسئولان كشور، به وقوع پيوستن چنين اتفاق مباركي نيازمند، عزمي ملي و حماسي است. اجراي دقيق اين برنامه، قطعا به ضرر دشمنان ايران خواهد بود. آنها همواره بر طبل تحريم‌ها كوبيده‌اند و از اين طريق سعي در نشان دادن قدرت واهي خود داشته‌اند.
گويي تحريم‌ها ابزاري براي تحت فشار قرار دادن ملت ايران شده است. اما خود دولت‌هاي غربي نيز مي‌دانند اين تيغ‌شان تيزي گذشته را ندارد و در صورت محقق شدن اقتصاد مقاومتي، ايران به عنوان الگويي نوين در منطقه و دنيا خود را معرفي خواهد كرد و حناي غربي‌ها را بي‌رنگ‌تر از هميشه خواهد كرد.
جو‌سازي عليه جمهوري اسلامي و ملت ايران همواره از کارکردها و محورهاي کاري رسانه‌هاي غربي است به گونه‌اي که آنان همواره به دنبال سناريو‌سازي و بهره‌گيري از تحولات داخلي و خارجي ايران براي ايجاد فضاي غبارآلود عليه ايران و در نهايت تحقق اهداف غرب مي‌باشند. آنچه در رفتار رسانه‌اي غربي مشاهده مي‌شود رويکردهاي گسترده آنان به فضاسازي اقتصادي در قبال ايران است.
رسانه‌هاي آمريکايي و اروپايي و البته صهيونيستي يک اصل را در قبال اقتصاد ايران مورد تاکيد قرار مي‌دهند و آن نسبت دادن تمام مسائل اقتصادي به توافق ايران و ۱+۵ مي‌باشد.
سر‌خط خبرهاي محافل رسانه‌اي و سياسي غرب چنين است: حماسه اقتصادي ايرانيان به دليل مشکلات اقتصادي معطوف به نتايج مذاکرات ايران و ۱+۵ است به گونه‌اي که شکست و يا موفقيت در اين مذاکرات تعيين‌کننده سرنوشت فعاليت اقتصادي ايرانيان مي‌باشد. آنها چنان ادعا مي‌کنند که تجار و کسبه ايران براي فعاليت اقتصادي و حرکت در مسير حماسه اقتصادي در انتظار نتايج مذاکرات هستند. نکته مهم ديگر آنکه آنها با استناد به گزارش برخي نهادهاي به اصطلاح اقتصادي بين‌المللي ادعا مي‌‌کنند که نتيجه‌بخش بودن فاز دوم هدفمندي يارانه‌ها به توافق هسته‌اي مشروط مي‌باشد. آنها چنان ادعا دارند که سرنوشت دولت يازدهم به رياست جمهوري دکتر حسن روحاني وابسته به چگونگي اجراي هدفمندي يارانه‌ها است که توافق هسته‌اي تعيين‌کننده‌ آن خواهد بود.
با توجه به اين جوسازي‌ها و اقدامات مشابه آن، اين سوال مطرح است که چرا غرب به دنبال پيوند زدن حرکت‌هاي اقتصادي مردم و نظام به توافقات هسته‌اي مي‌باشد؟ در پاسخ به اين پرسش چند نکته قابل بررسي است نخست آنکه غرب همواره تلاش دارد تا سياست تحقير را براي متوقف‌سازي ملت‌ها در عرصه توسعه و پيشرفت اجرايي سازد به گونه‌اي که همواره به ملتها چنان القا مي‌‌سازد که آنها توان اجراي انجام کاري را نداشته و در نهايت نيازمند غرب مي‌باشند. اجراي اين سياست را بارها در رفتار غرب در قبال ايران مي‌توان مشاهده کرد که البته با شکست مواجه شده چنانکه نمود آن را در دستاوردهاي هسته‌اي ملت ايران مي‌توان مشاهده کرد. در حالي که غرب ادعا داشت هيچ کشوري بدون کمک غرب به دانش هسته‌اي دست نمي‌يابد ملت ايران با اراده و مقاومت توانستند دستاوردهاي عظيم هسته‌اي از جمله دانش غني‌سازي
۲۰ درصدي اورانيوم را به ثبت رسانند. غرب که در عرصه‌هاي مختلف شکست‌هاي سنگيني متحمل گرديده اکنون با نسبت دادن فعاليت اقتصادي و حماسه اقتصادي ملت ايران به توافق هسته‌اي، سعي در تضعيف روحيه مردم و متوقف‌سازي حرکت آنها در عرصه توسعه اقتصادي يا همان حماسه اقتصادي در قالب اقتصاد مقاومتي مي‌باشد.
دوم آنکه دلسرد کردن مردم از نظام حربه‌اي است که غرب همواره آزموده و البته با شکست همراه شده است. غربي‌ها اکنون با نسبت دادن سرنوشت هدفمندي يارانه وحتي دولت يازدهم به توافق هسته‌اي برآنند تا چنان القاء سازند که دولت و نظام اسلامي توان اجراي طرح‌هاي اقتصادي را نداشته و گزينه‌‌اي جز وابستگي به غرب ندارد. آنها با برجسته‌سازي مسائلي مانند تحريم‌ها و نيز تاثير درآمدهاي حاصل از آزاد‌سازي منابع مالي ايران پس از توافق هسته‌اي، سعي در تخريب چهره نظام ميان مردم و به زعم خود ايجاد شکاف در جامعه را دارند حال آنکه ملت ايران نشان داده‌اند که در اجراي طرح‌هاي بزرگ همواره به نظام اعتماد و در اين راه همواره همراه آن مي‌باشند.
سوم آنکه آنكه غرب همواره از الگو بودن مقاومت ايران براي ساير کشورها در هراس مي‌باشد. غرب که در حوزه‌هاي مختلف اين شکست را تجربه کرده از تحقق حماسه اقتصادي ملت ايران و الگو شدن آن براي ساير ملت‌ها ابراز نگراني کرده‌ به دنبال اقدام پيش‌دستانه براي مقابله با آن است. آنها با شبهه‌‌افکني در تحقق اهداف حماسه اقتصادي و نيز قرار دادن دستاوردها و پيشرفت‌هاي اقتصادي ايران در سبد توافقات هسته‌اي، طرح کم‌رنگ‌سازي حماسه اقتصادي ملت ايران را اجرا مي‌سازند. آنها به زعم خود برآنند تا چنان وانمود سازند که دستاوردهاي اقتصادي ايران برگرفته از توافق با غرب است که مولفه‌هاي داخلي از جمله حماسه اقتصادي و اقتصاد مقاومتي آنها سعي دارند تا از ايران به الگوي نياز کشورها به غرب براي تحقق اهداف اقتصادي ياد نمايند تا زمينه‌ساز دخالت غرب در امور ساير کشورها باشد.
در مجموع مي‌توان گفت که غرب بازي جديدي را در حوزه اقتصادي عليه ايران آغاز کرده که محور آن را کم‌رنگ‌سازي اراده ملت ايران و برجسته‌سازي نقش غرب در عرصه اقتصاد است تا به زعم خود ايران را از حرکت در مسير حماسه اقتصادي يا همان خودکفايي اقتصادي بازداشته و در نهايت خواسته‌هاي خود را به آن تحميل نمايند.

منبع: سیاست روز




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.