کارآفرین بسیجی موفق به ساخت دستگاههای مورد نیاز صنعت کاشی شد
به گزارش یزدرسا، رهبر معظم انقلاب میفرمایند بسیاری از پیشرفتهای کشور مرهون تفکر بسیجی است و این بیان زیبا و شیوا رهبر انقلاب را یک جوان بسیجی میبدی با اشتغالزایی برای جوانان شهرستان ثابت کرده است.
محمدعلی طالبی جوان مبتکر و نخبه پایگاه بسیج علمی قمر بنیهاشم میبد در گفتگو با یزدرسا، بیان داشت: صنایع برودتی در میبد و اردکان در سال 1392 در راستای تحقق اهدافی چون پاسخگویی به نیازهای صنعت در حوزه سیستمهای برودتی و تهویه مطبوع و همچنین توسعه فناوریهای نوین آغاز به کارکرد. فعالیت این مجموعه در ابتدا درزمینه تعمیرات تجهیزات برودتی بوده که پسازآن باانگیزه تولید سیستم های برودتی اقدام به احداث مجموعهای در میبد کرد.
وی افزود : فعالیت این مجموعه امروز بهعنوان طراح و سازنده سیستم های برودتی، تجهیزات مرتبط با برودت صنعتی و تجاری و دستگاههای تهویه مطبوع به کار خود ادامه میدهد. مجموعه فعالیت خود را در ابتدا با تولید دستگاه های سرمایش کوچک و سردخانههای کوچک و متوسط آغاز کرد و پس از اضافه کردن تجهیزات دیگر به خطوط تولید خود و توسعه و تولید تجهیزات سردخانه بزرگ نهایتا با طراحی و ساخت انواع چیلر، انواع سردخانه، تونل انجماد، پکیجهای سرمایشی، هواساز و دستگاه خنککن کاشی و حضور در بازار تهویه مطبوع صنعتی و خانگی نیز از جایگاه ویژهای برخوردار است. در حال حاضر این مجموعه با 8 نیروی حرفهای جوان به کار خود ادامه میدهد.
طالبی با اشاره به اینکه طراحی و ساخت دستگاه پکیج سرمایشی قسمتی از کار این مجموعه است، ابراز داشت: این دستگاه مطابق با استاندارد های موجود متناسب با شرایط زیست محیطی و جوی استان طراحی و ساخته می شود، برخلاف انواع آماده آن که در ظرفیت های اسمی مشخصی ساخته می شود ( که یا تولید کشور های دیگر از جمله مالزی ، چین ، ژاپن و غیره می باشد و یا مونتاژ قطعات کشورهای مختلف در داخل کشور می باشد) نیست و اغلب آن دستگاه ها مناسب برای استفاده خانگی، تجاری و صنعتی می باشد.
نخبه پایگاه بسیج علمی قمر بنیهاشم میبد در مورد دستگاه «چیلر اینورتری» اظهار داشت: تکنولوژی ساخت و نوع خاص کمپرسورهای این دستگاهها که از نوع سیلندر پیستونی اینورتری هست امکانات ویژهای را نسبت به چیلرهای تراکمی معمولی و اسکرال به وجود آورده است که مهمترین آن زیر بار رفتن چیلر بهصورت تدریجی و با توجه به میزان برودت موردنیاز است. این مسئله در وهله اول باعث کاهش شدید میزان مصرف برق دستگاه و در وهله بعدی باعث پائین آمدن استهلاک آن خواهد. در این چیلرها از کمپرسورهای پیستونی قابل تعمیر استفادهشده است.
جوان مبتکر میبدی درباره ساخت پکیج یونیت یا دستگاه روف تاپ پکیج (roof top package) توضیح داد: ساخت این دستگاه هنگامی به ذهن این مجموعه رسید که در اتاق چاپ دیجیتال بسیاری کارخانه های کاشی دستگاه کولر گازی اسپلیت میگذارند ؛ چون داخل این اتاق ، چاپ دیجیتال قرار می گیرد و این چاپ دیجیتال از خود غبار شیمیایی بیرون میدهد این غبار شیمیایی بدنه ی اسپلیت را نابود می کند. این مجموعه با هوش اقتصادی خود این مشکل را رفع کرد و دستگاهی را ساخت که در برابر عوامل شیمیایی و هوای گرم محیط مقاوم باشد و ظرفیت آن سه برابر دستگاه کولر گازی 32000 اسپلیت عمل کند و قابل تغییر به ظرفیت های بیشتری نیز می باشد. و همچنین بار مصرفی برق آن نیز به مراتب از دستگاه های موجود کم تر است.
وی در مورد دستگاه «خنک کن» کاشی یا «کولینگ تایل» اظهار داشت: سیستم خنک کن کاشی، هوای گرم و بخار فوق گرم بر خواسته از روی کاشی را به روی کویل سرمایشی عبور می دهد و به هوایی سرد و بدون رطوبت تبدیل می کند و از طریق کانال، به صورت یک نواخت روی کاشی می فرستد و دمای کاشی رو به دمای دلخواه و بخار آن را از بین می برد.
انتهای پیام/اد
Related Assets:
- از تمام ظرفیتهای مدیریتی و اجرایی یزد برای رفع مشکلات مردم بهره بگیرید
- اخذ رإی مردم استان یزد در 719 شعبه انتخابات آتی/بیش از 600 هزار یزدی برای شرکت در انتخابات واجد شرایط هستند
- دهم اردیبهشت ماه؛ زمان برگزاری مرحله دوم انتخابات در بزرگترین حوزه انتخابیه کشور
- شهرداری و ارشاد یزد در حق آذر یزدی کوتاهی کردند/صحبت های رهبری، آذر یزدی را زنده کرد
- رئیس ستاد انتخابات استان یزد منصوب شد