ID : 19099424
یادداشت/محمدهادی سمتی

کدام رأی میزان است؟


اگر میزان رأی ملت است چرا کسانی که امروز از فرط خوشحالی نزدیک است که سکته کنند ، آن روز عده ای از همه جا بی خبر را به آشوب تحریک کردند و خون ریختند و مسجد و حسینیه آتش زدند و برخی نیز سکوتی مرگ بار اختیار کردند؟

یزدرسا؛

... وَ تِلْكَ الْأَيَّامُ نُداوِلُها بَيْنَ النَّاسِ وَ لِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا...

سوره مبارکه آل عمران آیه 140

...و ما اين روزها (ى پيروزى و شكست) را در ميان مردم مى‏گردانيم؛ (- و اين خاصيّت زندگى دنياست-) تا خدا، افرادى را كه ايمان آورده‏اند، بداند (و شناخته شوند) ...

يكى از سنن الهى این است كه در زندگى بشر حوادث تلخ و شيرينى رخ مى‏دهد كه هيچكدام پايدار نيست، شكستها، پيروزيها، قدرتها، عظمتها و ناتوانيها همه در حال دگرگونى هستند بنا بر اين نبايد شكست در يك ميدان و آثار آن را پايدار فرض كرد، بلكه بايد با بررسى عوامل و انگيزه‏هاى شكست از سنت تحول استفاده نمود، و آن را به پيروزى تبديل كرد دنيا فراز و نشيب دارد و زندگى در حال دگرگونى است و" خداوخگ-پ-نوک.ند اين ايام را در ميان مردم بطور مداوم گردش مى‏دهد" تا سنت تكامل از لابلاى اين حوادث آشكار شود.

خداوند متعال در این آیه شریفه اشاره به نتيجه اين حوادث ناگوار كرده و مى‏فرمايد" وَ لِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا ..." اينها بخاطر آن است كه افراد با ايمان، از مدعيان ايمان، شناخته شوند و به عبارت ديگر تا حوادث دردناك در تاريخ ملتى روى ندهد صفوف از هم مشخص نخواهند شد، زيرا پيروزيها خواب ‏آور و اغفال كننده است در حالى كه شكستها براى افراد آماده بيدار كننده و نشان دهنده ارزشها است.(1)

انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری به اتمام رسید و اصلاح طلبان از این که توانسته اند در تهران و برخی شهرها صاحب کرسی بشوند در پوست خودشان نمی گنجند و همه چیز آرام است!

در مجلس خبرگان رهبری هم کرسی اول تهران به کسی رسید که سال 88 با تمام توان پشت سر فتنه ایستاد و حتی از ظرفیت همسرش نیز برای به هم ریختن کشور استفاده کرد و حتی فرزندانش برای خریدن ساندویچ به خیابان رفتند و به طور اتفاقی در سر راهشان مردم عوام ساده لوح را تحریک به آتش زدن در و دیوار کردند.

 

چه سخت است باور این که ، امروز کسانی از صندوق آرای ملت بیرون آمده اند که دلشان با نظام اسلامی صاف نیست و نظام را وقتی تقدیس می کنند که صاحب صندلی باشند!

بلندگوهایشان نیز این قدر پر رو هستند که بعد از بیانات حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب درباره تندرو و میانه رو بودن افراد (2) ، باز می گویند مردم پاسخ تندروها را با رأی خودشان دادند. (3)

این قدر از رأی آوردن خود خوشحال هستند که کلام خمینی کبیر را مصادره به مطلوب می کنند و می گویند "میزان رأی ملت است"

این جماعت گویا از حرف ها و آرمان های امام فقط چند جمله را بیشتر حفظ نکرده اند و آن هم ناقص و بی سر و ته!

با یک مراجعه ساده به صحیفه امام آشکار می شود که حضرت روح الله در کجا و به چه مناسبتی فرموده است "میزان رأی ملت است"

امام راحل عظیم الشأن در 25خرداد 58 و در جمع پرسنل نیروی هوایی فرمودند: 

"... ما به اشخاصى كه اطلاع ندارند از قوانين اسلام، اطلاع ندارند از روح اسلام، نمى‏دانند كه اگر اسلام تحقق پيدا بكند چه خواهد شد، ما به آنها اجازه نمى‏دهيم كه دخالت در اين امور بكنند. بله، حق رأى دارند؛ رأى بدهند كه اسلام نه؛ چنانكه دادند. مختارند كه رأى بدهند؛ لكن نگويند كه ما مجلس مؤسسان كوچك را نمى‏خواهيم. يك مجلس مؤسسان پانصد- ششصد نفرى مى‏خواهيم! بهانه نگيرند. مگر مجلس مؤسسان چيست؟ جز اين است كه اشخاصى كه مردم آنها را انتخاب مى‏كنند بايد بنشينند و قانون را ملاحظه كنند؟ بايد حتماً ششصد- هفتصد نفر باشند تا نوبت به شما هم برسد! اگر تمام ملت پنجاه نفر را تعيين كنند، اينها وكيل ملت نيستند؟ اين مجلس مجلس مؤسسان نيست؟ ما بعد از اينكه بررسى شد در قانون اساسى، به نظر خبرگان اسلامى رسيد، به نظر روحانى اسلامى رسيد، به نظر علماى متعهد رسيد، به نظر نمايندگان مردم رسيد، باز هم‏ در افكار عمومى مى‏گذاريم، خود ملت ميزان است. مجلس مؤسسان اگر اعتبار دارد براى اين است كه مجلس مبعوث از ملت است. خود ملت حق ندارد رأى بدهد، لكن وكيل ملت حق دارد؟! اين چه غلطى است! خود من حق ندارم تصرف بكنم در مالم، وكيل من حق دارد؟! خود شما حق نداريد رأى بدهيد، وكيل شما حق دارد؟! وكلا براى اين حق دارند كه وكيل شما هستند، و الّا چه حقى دارند؟ يك نفر چه حقى دارد براى 53 ميليون جمعيت رأى بدهد؟ پنجاه نفر- ششصد نفر چه حقى دارد براى يك ملت 53 ميليونى رأى بدهد؟ اين حق براى اين است كه شما مى‏خواهيد رأى بدهيد. رأى شماست. ميزان؛ رأى ملت است. ملت يكوقت خودش رأى مى‏دهد. يكوقت يك عده‏اى را تعيين مى‏كند كه آنها رأى بدهند: آن در مرتبه دوم صحيح است. و الّا مرتبه اول، حق مال خود ملت است. شما خون داديد، حقوقدانان براى شما تكليف معين كنند؟! خودتان بايد تكليف معين كنيد. شماييد، همين ملت، همين مردم محروم دانشگاه، جوانهاى محروم دانشگاه، همين جوانهاى محروم مدرسه فيضيه، همين جوانهاى محروم در ارتش، همين جوانهاى محروم در بازار، همين جوانهاى محروم در كارخانه‏ها و در كشاورزى، اينها بايد رأى بدهند. بهانه‏ها را كنار بگذاريد؛ از خدا بترسيد؛ با ملت شوخى نكنيد؛ رأى مردم را هيچ حساب نكنيد؛ مردم را به حساب بياوريد."  (4)

باید از این حضرات پرسید چگونه است که در سال 88 رأی بیست و چهار میلیونی ملت را به حساب نیاوردید و با دروغ کثیف تقلب خواستار ابطال رأی ملت بودید؟

جالب است که همین آقایانی که سال 88 مدعی تقلب بودند این بار  برای شرکت در انتخابات 94 مردم را تشویق هم می کردند!

اگر میزان رأی ملت است چرا کسانی که امروز از فرط خوشحالی نزدیک است که سکته کنند ، آن روز عده ای از همه جا بی خبر را به آشوب تحریک کردند و خون ریختند و مسجد و حسینیه آتش زدند و برخی نیز سکوتی مرگ بار اختیار کردند؟

امروز همه چیز آرام است چون حامیان فتنه به مراد دلشان رسیده اند اما بدانند که جریان حزب الله و انقلابی ها هرگز با کسی بر سر اصل انقلاب و ولایت فقیه شوخی ندارند و به فرموده رهبر حکیم و فرزانه انقلاب (5) با جریان غیر انقلابی داخل نظام مقابله خواهند کرد و اگر بخواهند نقشه جدیدی را اجرا کنند آن ها را سر جایشان خواهند نشاند.

پی نوشت ها:

  1. تفسير نمونه، ج‏3، ص: 109
  2. بیانات در دیدار مردم نجف‌آباد / 05/12/1394
  3. روزنامه ابتکار / یکشنبه 09/12/1394
  4. صحيفه امام، ج‏8، ص: 169
  5. دیدار دبیر و کارشناسان دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با رهبر انقلاب. 14/11/1394

نویسنده: محمدهادی سمتی




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.