کلینیک جامع بیماران خاص در یزد راه اندازی میشود
علی محمد افشاری در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در خصوص تعداد بیماران خاص در استان یزد گفت: در حال حاضر حدود دو هزار بیمار مبتلا به بیماری خاص که شامل بیماران مبتلا به ام اس، هموفیلی، تالاسمی، نارساییهای کلیوی، بیماریهای متابولیک و بیماری های پروانه ای(EB) میشوند در استان یزد وجود دارد.
اضافه شدن 280 نفر به بیماران خاص استان در سال گذشته
وی افزود: در سال گذشته حدود 280 نفر به آمار بیماران خاص استان یزد اضافه شد که بیشترین این بیماران مربوط به بیماریهای دیالیزی و بعد از آن ام اس بوده است.
کارشناس امور بیماریهای خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص مشکلاتی که برای این بیماران وجود دارد، عنوان کرد: در حال حاضر در زمینه درمان برای بیماران خاص استان مشکلی وجود ندارد البته ممکن است گاهی مشکلات تامین دارو برای این بیماران وجود داشته باشد.
تامین 100 درصدی هزینههای درمانی بیماران خاص
افشاری با اشاره به حمایتهایی که از بیماران خاص انجام میگیرد، تصریح کرد: حمایتهای مربوط به وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی بیشتر مربوط به تامین هزینههای درمانی بیماران خاص است که تقریبا 100 درصد هزینههای درمانی، بستری و سرپایی آنها تامین می شود.
وی افزود: انجمنهای مختلفی نیز در جهت حمایت از بیماران خاص وجود دارد از جمله آنها میتوان به انجمن حمایت از بیماران دیالیزی، انجمن حمایت از بیماران ام اس و ...اشاره کرد که براساس اساسنامه خود حمایتهای مختلفی از این بیماران انجام میدهند.
کارشناس امور بیماریهای خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص حمایتهای بیمهای از این بیماران گفت: سازمانهای بیمه گر حدود 70 درصد از هزینههای درمانی بیماران خاص را پرداخت میکنند و مابقی آن از طریق یارانه وزارت بهداشت پرداخت میشود.
راهاندازی کلینیک جامع بیماران خاص در یزد
افشاری همچنین از راهاندازی کلینیک جامع بیماران خاص در استان در آیندهای نزدیک خبر داد و افزود: با راهاندازی این کلینیک، خدمات مختلف درمانی فیزیوتراپی، دندانپزشکی و سایر خدمات تخصصی و فوق تخصصی ویژه این بیماران در آن ارائه خواهد شد.
انتهای پیام/