کمتر از نیم درصد از بدحجابان به دستگاه قضا معرفی میشوند/تلاش ناجا از طریق تذکر در محل است
به گزارش یزدرسا، سردار اسماعیل احمدی مقدم در حاشیه مراسم صبحگاه مشترک ناجا در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی در مورد آمار 18 هزار نفری بد حجابان در سال 92 گفت: به نظر من اعلام این آمار در یک جلسه شورا خیلی هم ضرورت نداشته است، البته این آمار با آمار قبلی خیلی متفاوت نبود و تا حدودی کاهش نیز داشته است.
وی ادامه داد: تلاش ناجا همواره این بوده که از طریق تذکر در محل مشکل را حل کند و کار به دستگاه قضا نکشد.
سردار احمدیمقدم تصریح کرد: آنهایی که کارشان به دستگاه قضا میکشد، هنجارشکن هستند که مکرر مورد تذکر قرار گرفتهاند و بیاعتنایی کردند.
این مقام انتظامی افزود: تعدادی از افراد که به ناجا هدایت میشوند و به آنها تذکر داده میشود، 4 تا 5 درصد است و آنهایی که کارشان به دستگاه قضا میکشد، کمتر از نیم درصد است و کسانی که دوباره به ناجا میآیند و این قضیه تکرار میشود 5 درصد است و معمولا تذکر و مشاوره تأثیرگذار است.
سردار احمدیمقدم گفت: ما مرکز بازداشت و قهریه نیستیم بلکه در اینجا مشاوره میدهیم و تلاش برای هدایت و مسیر است.
رئیس پلیس نیروی انتظامی در مورد تصادف اتوبوس درون شهری در حدود یک ساعت پیش، گفت: قضیه واژگونی تصادف نبوده بلکه برخورد با گارد ریل بوده و خوشبختانه تلفاتی نداشته است.
سردار احمدیمقدم ادامه داد: ما به ایمنی خودرو چه در تولید و چه بعد از آن معاینه فنی باید توجه داشته باشیم تا بتوان از حوادث جلوگیری کرد.
این مقام انتظامی در مورد عدم دریافت یارانه توسط پرسنل ناجا، اظهار داشت: بنابر دستور ستاد کل نیروهای مسلح قرار شد، اعضا در سامانه عمومی ثبتنام نکنند و خودشان آنها را ثبتنام کنند تا اسامی محفوظ بماند و این تأخیر در دریافت یارانه به دلیل این بوده که ستاد منتظر بوده تا دولت سطحی از حقوق را اعلام کند و بگوید آیا یارانه تعلق میگیرد یا نه، اما اسامی و کدهای کارکنان انتقال پیدا کرده است.
رئیس پلیس نیروی انتظامی در مورد قاچاق کالا و ارز گفت: مجموع روند در یک دهه گذشته در کنترل قاچاق مثبت بوده است.
وی گفت: در همه دنیا قاچاق نسبت به اقتصاد کشور سنجیده میشود و در ده سال اخیر تولید ناخالص ملی 1.5 و دو برابر شده و قاچاق هم کمتر شده است.
این مقام انتظامی افزود: نرخ مبادله غیرقانونی را نسبت به مبادله قانونی و تولید ناخالص ملی میسنجند و هر چقدر سیاستهای حمایت از تولید ملی، اجرای قانون مبارزه با قاچاق و ارز و گمرکات تقویت شود، از قاچاق کاسته میشود.
وی عمده قاچاق در مرزهای ایران را قاچاق سوخت و کالای سوختی به خارج از کشور عنوان کرد و گفت: مادامی که اختلاف قیمت سوخت وجود دارد، پتانسیل قاچاق نیز موجود است که باید با سهمیهبندی و نظارت در مرزها از قاچاق سوخت جلوگیری کرد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: ناجا به تنهایی نمیتواند عامل قاطعی باشد اگر چه همواره در نقشهای خود در مرزبانی و نیروی دریایی مؤثر و مفید عمل کرده اما همکاری سایر نهادها نیز الزامی است.
وی در خصوص اعدام مهآفرید خسروی گفت: قاطعیت در برخورد با مفسدان اقتصادی بازدارنده و پیشگیرانه است، اما مهمتر ساختارهای اقتصادی و اعمال نظارتهاست که متاسفانه دستگاهها روحیه نظارتگریزی دارند.
وی به مطالبه مردم اشاره کرد و گفت: در شأن نظام ما نیست که مردم با زحمت درآمد اندکی داشته باشند و عدهای نوکیسه پولهای بادآورده و کلان به جیب بزنند؛ تلاش انتظامی و قضایی بعد کمی از کار است، باید ساختارها اصلاح شود.
فارس