گوشتهاي انجمادزدايي شده را نخريد
به گزارش یزد رسا، محمد رضا صادقپور در اين رابطه اظهار كرد: حفظ سلامت گوشت منجمد مستلزم رعایت شرایط ویژه از جمله دمای مناسب، مدت زمان نگهداری و انجماد زدایی صحیح میباشد و این در حالی است که گوشتهایي كه پس از خروج از حالت انجماد بعضاً در مراکز فروش عرضه میشوند، فاقد هر گونه مشخصات ثبت شده هستند و تاریخچه بهداشتی مشخصی ندارند.
وي افزود: به همین دلیل به مردم توصیه میشود از خرید اين قبيل محصولات خودداری كنند و به همين منظور لازم است تا شهروندان با اطلاع از خصوصیات ظاهری گوشت تازه آن را از گوشت انجماد زدایی شده تشخیص دهند.
وي با اشاره به اين كه يكي از علائم گوشتهاي قرمز انجمادزدايي شده و نگهداري شده در شرايط انجماد نامناسب، وجود خونآبه در پلاستيك بستهبندي گوشت است، در تشریح خصوصیات گوشت تازه گفت: گوشت قرمز تازه باید علاوه بر رنگ و بوي مناسب، دارای برچسب مشخصات بهداشتی الصاق شده به لاشه و ممهور به مهر دامپزشکی باشد.
این مقام مسئول در پايان نيز یادآور شد: از مصرفکنندگان گوشت دام انتظار میرود تا گوشت مصرفی خود را از فروشگاههای مجاز تحت نظارت دامپزشکی خریداری كنند و از مصرف گوشتهای فاقد لیبل یا کشتار شده در مکانهای غیر مجاز خودداری كنند و به منظور حفظ سلامت خود و خانواده، پس از خرید گوشت تازه در صورت عدم مصرف، آن را سریعاً و برای هر بار مصرف بستهبندی و منجمد كنند و از منجمد کردن و انجمادزدایی مکرر گوشت خودداری كنند تا ضمن برخورداری از طعم و بافت مطلوب در گوشت، ازكاهش ارزش خوراكي آن نيز جلوگيري شود.
انتهای پیام/س*