220 نوع غذا در جشنواره غذاهایسنتی مهریز به نمایش گذاشته شد
به گزارش یزد رسا، به نقل از صبح مهریز در این جشنواره که با حضور مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ،مدیر شبکه بهداشت و درمان و رابطین بهداشتی این شهرستان برگزار شد 220 نوع غذای سنتی از جمله کشک بادمجان ، پلو ، انواع اشکنه ، انواع آش و انواع کوکو را پخت کردند و به نمایش گذاشته شد .
در این جشنواره ، مهندس نقیایی مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی رابطین بهداشتی با غذاهای سالم و ترویج مصرف آنها عنوان کرد .
وی با اشاره به اهمیت غذاهای سنتی گفت : از جمله اهداف برگزاری این جشنواره معرفی غذاهای سنتی به نسل جدید و همچنین معرفی چگونگی عرضه غذاهای سنتی و بازگشت غذاهای سنتی به سبد خانوار است .
گفتنی است این جشنواره که در آموزشگاه بهورزی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مهریز برگزار شد، با اهدای جایزه به 5 غذای برتر به کار خود پایان داد.
انتهای پیام/ع