4 رتبه زیر 1000 کنکور، شایسته شهرستان تفت نیست
به گزارش یزد رسا به نقل از صبح تفت، نشست خبری رییس آموزش و پرورش تفت صبح امروز چهارشنبه در محل سالن کنفرانس آیت الله حسنعلی این مدیریت برگزار شد.
رییس آموزش و پرورش تفت در این نشست ضمن تبریک روز خبرنگار و تشکر از اصحاب رسانهها به خاطر وقتی که در اختیار این مدیریت قرار دادند، اظهار داشت: خبرنگاران وظیفه بسیار مهمی را بر عهده دارند و اگر این وظیفه را به نحو احسن انجام بدهند به پیشرفت، تعالی، نشاط، رشد و بالندگی جامعه کمک میکنند.
رضا فلاحنژاد با بیان اینکه خبرنگاران باید خبرهای سالم و بکر را که دارای اطلاعات شفاف و بروز باشد در اختیار مردم قرار دهند، ادامه داد: جامعهای که اطلاعات آن بروز باشد، پویا خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه از اسفندماه سال ۱۳۹۲ در مدیریت آموزش و پرورش شروع به کار کردم، خاطرنشان کرد: شهرستان تفت بیشترین جامعه فرهنگی و دانش آموز را در استان داراست و خوشحال هستم که به قشر عظیمی از اینجامعه خدمت میکنم.
فلاحنژاد اذعان داشت: شهرستان تفت در سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم، ۷۵ مدرسه فعال دارد که ۲۵۵ کلاس درس در این مدارس فعال و۴هزار و ۴۲۶نفر دانشآموز را در خود جا داده است.
مدیر آموزش و پرورش تفت در ادامه به ارائه گزارش کنکور پرداخت و گفت: از ۱۸۰ دانش آموز کنکوری این شهرستان تنها یک نفررتبه زیر ۱۰۰ و سه نفر رتبه زیر بین ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ را کسب کردهاند که این آمار شایسته شهرستان تفت نیست چرا که دانش آموزان تفتی ثابت کردهاند که شایسته رتبههای بهتر و بالاتری هستند همانگونه که در سالیان گذشته رتبههای اول استان را در دست داشتند و از لحاظ علمی و فرهنگی همیشه ممتاز بودهاند.
رضا فلاحنژاد افزود: رتبه ۷۸علوم انسانی، رتبه ۱۴۰رشته هنر، رتبه ۲۲۰ رشته علوم انسانی و رتبه ۴۰۰ رشته علوم انسانی، رتبههای برتر شهرستان در کنکور سال ۱۳۹۳ میباشد.
وی موفقیت شهرستان در دورههای آینده را در گرو اتحاد، همدلی و پشتکار دانست و گفت: مدیریت آموزش و پرورش به تنهایی نمیتواند به موفقیت برسد بلکه باید همه دانش آموزان، والدین و مسئولان کمک کنند تا موفق شویم.
این مقام مسئول مهاجرت تحصیلی به مرکز استان را عمده مشکل آموزشی شهرستان بیان کرد و گفت: متاسفانه جمعیت زیادی از دانش آموزان تفتی به علت نامعلومی در مدارس یزد درس میخوانند در صورتی که شهرستان تفت هم کادر آموزشی مجرب و هم مدارس مناسب را داراست.
مدیر آموزش و پرورش تفت از دیگر مشکلات آموزشی شهرستان را کمبود نیروی انسانی دانست و گفت: در حال ساماندهی و سازماندهی نیروی انسانی در قالب پروژه مهر هستیم و تا به حال دو جلسه در همین رابطه برگزار شده است که امیدواریم این مشکل تا سال تحصیلی جدید حل شود و شاهد مهری پرشور ونشاط باشیم.
این مقام مسئول در ادامه به ارائه گزارش کار خود از ابتدای آغاز مدیریت پرداخت و تصریح کرد: برگزاری جشنواره جابربن حیان و معرفی دو گروه برتر تفتی به کشور از سوی استان، برگزاری جشنواره دستهای کوچک آرزوهای بزرگ، راه اندازی ستاد اسکان نوروزی با ۲۰ واحد آموزشی، برگزاری یادواره شهدای دانش آموز و فرهنگیان شهید، راه اندازی قرائت خانههای نوروزی ویژه دانش آموزان پیش دانشگاهی نمونهای از فعالیتهای مدیریت آموزش و پرورش تفت از اسفند ماه سال ۱۳۹۲ تا کنون هست.
وی اصلاح مدارس شاهد، برگزاری جشن الفبا، برگزاری جشن روخوانی قرآن، برگزاری همایش انتخاب رشته پایه اول متوسطه و کنکور و فعال نمودن پژوهش سرای دانش آموزی را از دیگر فعالیتهای این مجموعه دانست.
فلاحنژاد از تحصیل ۴۵۰ دانش آموز پایه اول در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: ۴۵۰ دانش آموز پایه اولی برای آزمایشات پزشکی به پایگاه سنجش سلامت مراجعه کردهاند تا آزمایشات قبل از ورود به مدرسه را انجام دهند.
مدیر آموزش و پرورش تفت برگزاری کلاسهای قرآنی، فرهنگی، هنری و ورزشی در کانونهای فرهنگی هنری ولایت و شهید مطهری، راه اندازی کارگاه دوخت فرم مداری توسط دانش آموزان برای اولین بار در شهرستان و راه اندازی کارگاه مرکزی برای تعمیر و مرمت وسایل مدارس که در طول سال تحصیلی دچار آسیب شدهاند را سه دوره طرح هجرت دانش آموزشی در تابستان سالجاری بیان کرد.
این مقام مسئول در پاسخ به سئوال خبرنگار صبح تفت مبنی بر دریافت شهریه مدارس در سالجاری از دانش آموزان گفت: مدارس به ۵ دسته مدارس دولتی، نمونه دولتی، هیئت امنایی، مدارس شاهد و غیر انتفاعیها تقسیم میشوند که هر یک از این مدارس بر اساس قوانین و مقررات خود شهریه را از دانش آموزان اخذ میکنند.
وی ادامه داد: مدارس دولتی فقط مبالغ مربوط به هزینه کتب، بیمه و فعالیتهای اردویی دانش آموزان و تست کنکور و کنکورهای آزمایشی دریافت میکنند که این مبالغ در شورای مدرسه مصوب و به خانوادهها اطلاع داده میشود، مبلغ شهریه مدارس نمونه دولتی از وزارت خانه تعیین میشود، در مدارس هیئت امنایی، هیئت امنا برای مبلغ تصمیم میگیرند و در مدارس شاهد مبلغ از ستاد شاهد استان تعیین میشود.
فلاحنژاد با انتقاد از تنوع مدارس آموزشی در شهرستان که در دوره مدیریت قبلی آموزش و پرورش ایجاد شد، تصریح کرد: ظاهرا این تنوع و تغییرات برای جلوگیری از مهاجرت به مرکز استان انجام شده اما باید با بالا بردن کیفیت آموزش در شهرستان برای حل این مشکل اقدام کرد و نه با افزایش تعداد مدرسه و پاک کردن صورت مساله.
وی در پایان با اهدا لوح تقدیر از خبرنگاران تجلیل کرد.
Related Assets:
- نشست خبری شرکت توزیع برق یزد به روایت تصویر
- از آثار برگزیده جشنواره مطبوعات یزد با موضوع مصرف بهینه برق تجلیل می شود
- نشست خبری مدیر کل اتاق بازرگانی استان یزد با اصحاب رسانه به روایت تصویر
- حضور کمرنگ یزدی ها در صنایع استان/اشتغال فارغ التحصیلان بومی در اولویت
- مدیرآموزش وپرورش تفت معرفی شد/ «زارع» جای خود را به «فلاح نژاد» داد +عکس
- ماهواره بمب اتم دشمن بر سر ماست/ مقاومت؛ تنها رمز پیروزی ما و ملل اسلامی
- نشست هم اندیشی اصحاب رسانه با نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی به روایت تصویر
- لبیک دانش آموزان تفتی به مهدی فاطمه(س)/ندای «هَيْهاتِ مِنّا الذلَّة» قاسم های قرن 21 طنین انداز شد
- 20 مدرسه در انتظار مسافران نوروزی تفت +لیست مراکز اسکان