53 درصد برق استان به مصرف صنعتی میرسد/ کاهش تلفات برق یزد به 7 درصد
به گزارش یزدرسا، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به شاخصهای شبکه توزیع برق گفت: طول شبکه فشارمتوسط و ضعیف استان در مجموع به 18 هزار و 573 کیلومتر رسیده و این شرکت مجموعا به 643 هزار و 523 مشترک برق رسانی انجام میدهد که بیش از 80 درصد از آنها مشترکین خانگی هستند.
محمدرضا صحتی با بیان اینکه مقدار فروش انرژی در سال 96 نسبت به سال قبل از آن 6.2 درصد افزایش داشته است، ادامه داد: 1.8 درصد از مشترکان برق استان را مشترکان صنعتی تشکیل میدهند اما این صنایع با 53 درصد بیشترین مصرف برق استان را به خود اختصاص دادهاند.
وی با اشاره به عملکرد شرکت توزیع برق استان یزد در سال گذشته، احداث 208 کیلومتر شبکه فشار متوسط، احداث 204 کیلومتر شبکه فشار ضعیف، احداث 565 دستگاه پست با قدرت 58 مگاولت آمپر و افزایش بیش از 21 هزار و 670 مشترک برق را از جمله این اقدامات برشمرد.
صحتی در خصوص کاهش تلفات برق عنوان کرد: ابلاغ نصب کنتور مناطق روستايي و ييلاقي خارج از دسترس مشترک، تهيه و پيگيری تصويب طرحهای کاهش تلفات از محل خاص به مبلغ 112ميليارد ريال، تهيه طرحهای کاهش تلفات جديد به مبلغ 220 ميليارد ريال از مهمترین اقدامات انجام شده در راستای کاهش تلفات است.
وی با بیان اینکه جايابی و پيگيری نصب خازن فشارضعيف و فشارمتوسط در شبکههای جديد از دیگر اقدام انجام شده برایکاهش تلفات برق است، افزود: درصد تلفات در شروع اجرای طرح جهادی کاهش تلفات 9.5 درصد بوده است که تا پایان سال گذشته به 7 درصد کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد در خصوص مجوزهای صادر شده برای نیروگاههای گازسوز گفت: 23 مجوز برای این نیروگاهها صادر شده، 19 نیروگاه در حال احداث و و پنج مورد نیز به بهره برداری رسیده است.
صحتی در مورد مجوزهای صادر شده برای نیروگاههای انرژی خورشیدی نیز بیان داشت: تاکنون ۱۷ مجوز برای این منظور صادر شده که سه نیروگاه در حال احداث و چهار نیروگاه نیز در مرحله عقد قرارداد تضمینی است.
وی با اشاره به وضعیت برق روستاهای استان عنوان کرد: از مجموع 973 روستای استان، کلیه روستاهای بالای 10 خانوار استان برقدار هستند که این تعداد برابر با 922 روستا است که 99.72 درصد خانوار روستایی استان را شامل میشود.
صحتی پایش وضعیت هوا و انجام اقدامات پیشگیرانه، انجام عملیات مستمر سرویس و نگهداری در طول سال، انجام مانورهای ضربتی بحران در سطح استان، پاسخگویی شبانه روزی به تماس ها و گزارشات مردمی از طریق سامانه 121، آماده باش گروه های عملیات جهت رفع خاموشی ناشی از شرایط جوی و بهره گیری از فناوری های نوین را از جمله اقدامات موثر در جهت کاهش خاموشی در زمان طوفان برشمرد.
وی در مورد خاموشیهای استان یزد نیز افزود: در سال ۹۵ به ازای هر مشترک، ۸۸ دقیقه خاموشی در استان رخ داده که این میزان در سال گذشته به ۸۰ دقیقه رسیده و با توجه به طوفانهای شدیدی که وجودداشته از وضعیت خوبی برخوردار بوده است و امیدوار هستیم در سال ۹۷ شاهد کاهش بیشتر خاموشی باشیم.
انتهای پیام/