ID : 21931205
رئیس دانشگاه علم و هنر یزد:

«خودسازی» مهمترین هدف اردوهای جهادی است/لزوم تحول در فعالیت های عمرانی گروه های جهادی


رئیس دانشگاه علم و هنر یزد مهمترین هدف اردوهای جهادی را خودسازی توصیف کرد و اظهار داشت: جهادگران امروز قشری از دانشجویانی هستند که دغدغه بیشتری دارند. همین جوانان هر زمان که نیاز باشد در حفاظت از کشور و نظام پیشقدم می شوند.

به گزارش یزدرسا به نقل از عصر فرهنگ، نشست مسئولین گروه های جهادی استان یزد با موضوع نقش گروه های جهادی در توسعه و تقویت کسب و کارهای روستایی در سالن کنفرانس دانشگاه علم و هنر یزد برگزار شد.


رئیس دانشگاه علم و هنر در این نشست با اشاره به سابقه اردوهای جهادی در کشور اظهار داشت: تجربه اردوهای جهادی از اوایل انقلاب وجود داشت. در آن زمان یک سری جوان فعال، تلاشگر، دلسوز و بسیجی در روستاها مشغول فعالیت شدند و هسته  تشکیل جهاد سازندگی اینگونه شکل گرفت.


دكتر «سيد حبيب الله ميرغفوري» افزود: البته رفته رفته به علت کاغذبازی و ادغام با کشاورزی اهدافی که از اول جهادگران داشتند گم شد. اما احیای اردوهای جهادی، زنده کردن دوباره جهاد سازندگی به همان شکل گذشته بود.


عضو شورای عالی مرکز الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت، مهمترین هدف اردوهای جهادی را خودسازی توصیف کرد و ادامه داد: جهادگران امروز قشری از دانشجویانی هستند که دغدغه بیشتری دارند. همین جوانان هر زمان که نیاز باشد در حفاظت از کشور و نظام پیشقدم می شوند.


میر غفوری تاکید کرد: اگر سرگذشت شهدای مدافع حرم را مطالعه کنید می بینید اکثراً در اردوهای جهادی حضور مستمر داشته اند. چرا که اگر کسی برای جهاد در روستاها حاضر شود سختی، گرسنگی، تشنگی و گرما را تحمل کند حاضر است فردا هم جان خود را در جبهه ها فدا کند.


دکتر میرغفوری هدف دوم از اردوهای جهادی را خدمت رسانی دانست و عنوان کرد: در گذشته بحث خدمت رسانی بیشتر به صورت فعالیت های عمرانی بود اما اکنون باید به سمت توسعه فرهنگ محرومیت زدایی، ایجاد روحیه سازندگی و زنده کردن امید در مردم مناطق محروم پیش رفت. در این صورت علاوه بر جذاب تر کردن این اردوها می توان از ظرفیت افراد و اقشار مختلف نیز بهره برد.


وی با اشاره به ضعف اطلاع رسانی در خصوص فعالیت های جهادی گفت: تبلیغ فعالیت های جهادی در میان جامعه دانشجویی یکی از مهم ترین محورهای بحث جهادی است. باید این فعالیت ها مستند شده و از طریق ایجاد نمایشگاه به معرض دید عموم در بیاید.


میرغفوری در پایان خواستار استفاده از ظرفیت های اردوی جهادی برای رفع تبعیض آموزشی، توسعه فرهنگ کارآفرینی، آموزش برای بهبود شیوه های کشاورزی و دامپروری، آموزش کمک های اولیه با همکاری سازمان هلال احمر  و آموزش های فرهنگی و عقیدتی در روستاها شد.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.