«فرهنگ سازی»؛ راهکاری مناسب در حفظ عرصههای طبیعی
به گزارش یزد رسا، رئيس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري مهريز در گفت و گو با صبح مهریز اهم فعالیت های منابع طبيعي و آبخيزداري مهريز را شامل احداث بندهاي خاكي تنگ چنار ( 2 مورد ) ، ديوار ساحلي و تثبيت بستر رودخانه سرو كمال آباد ، اجراي عمليات بيولوژيك در سطح 300 هكتار در حوزه تنگ چنار ، اجراي عمليات ذخيره نزولات آسماني توام با بذركاري در سطح 25 هكتار و تامين آب شرب دام به ميزان 450 مترمكعب ذکر کرد .
علی زارع ادامه داد: حفاظت و قرق 300 هكتار از مراتع شهرستان ، مميزي و تنسيق مراتع تلهاي ماركش ، مسجد حضرت ، ابوالفضل ، مزرعه حاجي عبد اله و حريم مزرعه هاشم آباد ، ساماندهي و كنترل پروانه چراي دام در سامانهاي عرفي بالغ بر 120000 هكتار ، بيمه نمودن بيش از 87 هكتار از مراتع ييلاقي داراي طرح مصوب مرتع داري ، و مراقبت و نگهداري از جنگلكاري هاي سنواتي ، پارك ها و فضاي سبز شهرستان انجام گرفته است .
این مسول اظهار داشت: طرح صيانت به مساحت 7 هكتار شامل ايجاد فضاي سبز با گونه بادام كوهي در منطقه كنجكوه ، ، تهيه طرح احداث جاده سلامت به طول ، بيمه نمودن بيش از 87 هكتار از مراتع ييلاقي داراي طرح مصوب مرتع داري ، نظارت بر اجراي طرحهاي مرتعداري در سطح 16140 هكتار ، تهيه كروكي جهت طرحهاي كشاورزي و صنايع ، بالغ بر 64 مورد و پاسخ به استعلامات ثبتي و دهياري ها ، بالغ بر 280 مورد نقز از دیگر اقدامات این اداره است .
زارع در ادامه با اشاره وظيفه اصلي اداره منابع طبيعي درحفاظت و صيانت از عرصه هاي منابع طبيعي ، مشاركت ملي و مردمي در حفظ و حراست از اين منابع ملي را ضروري دانست و فرهنگ سازی را راهکاری مناسب برای حفاظت از این عرصه های ملی برشمرد .
وي ترویج فرهنگ منابع طبیعی و فرهنگ سازی را از عوامل اصلي ارتقای آگاهی عمومی و جلب مشارکت مردم در امر حفاظت از طبیعت دانست.