«نه» معنادار مردم به تلاش ها برای ایجاد مجلس دولت ساخته
به گزارش یزد رسا، عصرسیاست نوشت: انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با همه هیاهو، جنجال ها و تبلیغات رسانه ای داخل و خارج، به پایان رسید و مردم با رأی خود نمایندگانشان را انتخاب کردند؛ اما فرجام این انتخابات نتیجه ای جالب دربر داشت و متفاوت ترین مجلس تاریخ انقلاب اسلامی را شکل داد؛ مجلسی که بعد از 28 سال، نخستین مجلس غیر همسو با دولت است.
انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی آنگونه که همه جریانات، چه داخلی و خارجی آن را رقابتی ترین و به نحوی یکی از سرنوشت ساز ترین انتخابات می دانستند؛ در همین راستا جبهه اصلاحات از مدتها پیش از انتخابات فعالیت های انتخاباتی خود را آغاز کرد؛ فعالیتی که با کمک رسانه های خارجی همچو BBC و حتی رسانه های تکفیری همراه بود.
از سوی دیگر دولت نیز به نحوی فعالیت خاص خود را دنبال کرد تا مجلسی برپا شود که به گفته رئیس جمهور جایگاه اعتدال گرایان باشد. ولی علیرغم تمام این تاش ها نتیجه چیز دیگری بود و رأی خارج شده از صندوق ها خبری رسا و به گوش همه رساند؛ خبری که نارضایتی مردم از دولت و تعلق خاطر آنان به اصولگرایان را فریاد می زد.
چرایی این رویداد بیسابقه را می توان در چند مورد دید که در ادامه به آن ها اشاره می شود:
1. توافق هسته ای و مسایل مربوط به آن: دولت یازدهم در جریان توافقات هسته ای نتوانست خواسته های مردم را برآورده ساخته و با وجود صبوری زیاد و حمایت گسترده مردم، برجام همچنان در هاله ای از ابهام بوده و خبری از رونق اقتصادی و بهبود روابط خارجی که از ابتدایی ترین وعده های دولت در روز های انتخابات بود؛ نیست و حتی دشواری ها و ناملایمات بسیاری دامن کشور را گرفته است.
2. روحیه منفعلانه و مسامحه گر دستگاه دیپلماسی دولت در رویدادهای فاجعه باری چون فاجعه منا: اقدامات منفعلانه و عدم پیگیرانه دولت در برابر وقایع فاجعه باری چون فاجعه منا و فرودگاه جده و نیز عدم پاسخ گویی و اتخاذ مواضع قاطع در برابر تهدید ها مکرر دولت هایی چون پاکستان و آل سعود از سوی دولت، ایرانیان غیور را نسبت به دولت دلسرد نمود.
3. توجه و گرایش بیش از حد به دولت های اروپایی و آمریکا: گرایش بیش از حد و لبخند های دولت تدبیر به کسانی که همیشه در صف اول دشمنان نظام و مردم بوده اند؛ آن چیزی نبود که مردم خواهان ان باشند.
دولت یازدهم به جای انکه بر روی تحقق وعده های فراموش شده خود تمرکز کند بنا را بر همکاری با دولت های غربی گذاشت و حتی بعد از آزادی بخشی از اموال بلوکه شده ملت ایران که حق مردم و بیت المال بود، به جای هزینه این سرمایه کلان در جهت اشتغالزایی و بهبود وضع معیشت مردم، با خریدهای کلان و غیر ضروری از دولت های بحران زده ای چون فرانسه و ایتالیا عملا چرخ اقتصاد آنها را چرخاند و در عین ناباوری از جوانان کشور روی گرداند که نتیجه ای جز نارضایتی مردم از دولت نداشت.
4. گذشته درخشان و جایگاه انقلابی و اسلامی جبهه اصولگرا: علی رغم برخی استان ها و حوزه های انتخابیه در سطح کشور، اکثریت مطلق ملت جبهه اصولگرایان را برای سکان داری امور کشور انتخاب کردند. اصولگرایان با توجه به سبقه انقلابی درخشان خود در سپهر سیاسی کشور و پرچمداری همیشگی از غرور و عزت ملی و نیز حضور همیشگی در صحنه مقاومت در برابر زورگویان در سخت ترین شرایط، توانستند همچنان حمایت مردم را داشته باشند.
این جبهه علی رغم حملات گسترده رسانه های خارجی و معاند نظام و نیز تبلیغات و تخلفات گسترده جریان های مخالف داخلی، جایگاه خود در قلب مردم را از دست نداد. مردم با انتخاب خود و رقم زدن بی نظیرترین ترکیب مجلس در طول تاریخ انقلاب با حضور اکثریت مطلق اصول گرایان نشان دادند همچنان برای دست یابی به آرمان های خود، این تفکر را تکیه گاه خود می دانند.
با تمام این اوصاف، دولت که ادعای تدبیر و امید دارد، باید به جای بازی های سیاسی، ذوق زدگی و گرایش های بیش از حد به خارج از کشور، رو سوی مردم نهاده و با تحقق وعده های خود بخشی از اعتماد مردم را به سوی خود بازگرداند تا ضمن رعایت این حق الناس از ایجاد سدی محکم در برابر بقاء دولت در پاستور بعد از انتخابات 96 جلوگیری کرده باشد.
انتهای پیام/