«هاشمی » از یار می ماند و به دوست هم نمی رسد
به گزارش یزدرسا به نقل از "سپاس"، سیاستمداران از اساطیر در آموزه های دینی و سیاسی برای ارسال پیام در سخنرانی ها و انتقال مفاهیم سیاسی مد نظر خود استفاده می کنندتا مخاطبین خود را به منظور متقاعد کردن برای انتخابات داخلی و تعاملات خارجی تحت تاثیر قرار دهند اما در این میان میزان موفقیت آنان در رویکرد اقبال و اقناع به این عبارت بستگی دارد که چقدر به حافظه وهوش مخاطب داخلی احترام قائلند و چه اندازه از احوال بین الملل وتراکنش اتاق های "تودرتو " مطلع هستند.
بنظر می رسد که آقای هاشمی داعیه ی منجی پنداری را در این برهه حساس داخلی و فصل ریزش بنیان های نظام جهانی سازی برای خود برگزیده است بنا برپایه ی مدنظر خود با دور شدن از آرمانهای انقلاب اسلامی، پروسه ی را متکی بر شک، تردید وشبه آفرینی بر منشور کلی نظام اسلامی ترویج می کند
ماجراهائی که انگیزه های مختلفی دارد و داستانهائی که ریشه داز طبعاً نظام تحلیگراجتماعی درداخل به علل آن می پردازد .وشک و تردید دامنه دارپژوهشگر خارجی به ابعاد وتبعات و ماحصل آن توجه دارد—جامعه شناسان واندیشمندان سیاسی با رفتار شناسی شخصیتی ضمن توجه به جمع بندی تناقضات و مبالغه وادعا هابه این اظهارات و نظریات آنگونه که گوینده آن مطرح می کندبرایش بهائی قائل نیستند ، چون تمییز بین بیانی عجیب و گفته ی غریب از یک فردوانکار گذشته خود ،نمی تواند دیدگاه کلان جامعه ی باشد که آن فرد را مرتب در میزان وزن کشی سیاسی وفرهنگی در فراز ونشیب ونوسانات شدید مورد محک قرارداده است .
ترجیحاً تصمیم سازان وعامه مردم بر یک چیز متفقند که چرا قبل از این و چرا بعد از آن ؟،و پس از این نیز صدور کراماتی از این دست ، سیاست مداری که استوار نمانده شاید پاسور خوبی برای آبشار بیگانه وگل بخودی نشیانه باشد!
وهمگان می دانند که تائید نظرات بیگانه بمراتب ساده تر از دفاع از اهداف انقلاب است چون تکرار گفته های دشمن هزینه ی ندارد و پایبندی به راهبردهای نظام بمراتب سخت تر از رها کردن آن ورفتن به سوی اردوئی دیگر است.
وارد کردن نقد به سیاست هر نظامی بسیار آسان ، اما سیاست بدون نقد محال است . ونقد از سیاستی که بنا به ادعای سابق شریک آن بوده تأمل ومکث فراوانی رابرای مراقبین بین المللی فراهم کرده است در نتیجه انتقادات إصلاح طلبان و اصولگرایان و عدم مقبولیت وپالس منفی بین المللی دراین خصوص به سبد آقای هاشمی سرازیر شده و تنها بهره بردار همان بیگانه درکمین نشسته ی است که می خواهد سر به تن هیچکس در این مملکت نباشد حتی کسیکه آب به آسیابش می ریزد.
براین اساس هنگامیکه به تیتر رسانه های بیگانه ورسانه های داخلی وابسته به آن نگاهی می اندازیم ، سرمقالات و گزارش ها مربوط به حوزه ایران و موارد متعلق به آن نگاه می کنیم می بینیم که عرصه ی خطای فرهنگ و عدم رعایت اخلاق سیاسی مقوله ی مهمی است که در میان عناوین برجسته ی این رسانه ها با تاکید برگفته های معکوس وجهت دار هاشمی ویا یکی از منتسبین فکری یا سببی وی نسبت به آرمانهای انقلاب یا راهبردهای کلان نظام اسلامی روزبروز فضای بیشتری از مطالب را بخود اختصاص داده است . ولی طرف مقابل هیچگاه اعتبار وهمکاری در تجدید نظر نسبت به موضوعی ویا پذیرش پیشنهادی در رفع مشکلات و معضلات با وی همگامی نشان نمی دهند ونخواهد داد ..که امتحان پیش رو وتجربه ی گذشته این را به اثبات می رساند . برای نمونه کافیست که آقای هاشمی رفع تحریم یا برگشت پول های بلوکه شده مثلاً از انگلیس یا اسرائیل(پول خرید سلاح از زمان طاغوت) یا ... در حال حاضر درخواستی را مطرح کند ببینید جواب چه خواهد شنید؟ ویا در چند وقت گذشته نامه نگاری ی درخواست عدم اعدام شهید شیخ النمر با "برادران عربستانی" چه باز خوردی داشت؟
و در محیط اقلیمی تنها نگاه متمرکز رسانه ها ی ضد ایرانی می توان با جرئت گفت که در این پروسه این هاشمی بوده است که بیشترین آسیب را دیده است چون رسانه های بیگانه مترصد موضعی اشتباهی، خطائی سهوی و یاعمدی در ابراز دیدگاه سیاسی او بودند .تا بجائی برسیم که بنا به ادعای تعدادی رسانه های عرب زبان رژیم عربستان برای دیدار هاشمی از آن کشور و دعوت مذاکره "ظریف"از جانب دولت اعتدال با سعودی ها - باطرح شرط های سخت تراز سخت به شکلی جواب رد بدهند وبه کشورهای عرب دیگر تحت پوشش دستور مشابهی بدهند... چرا؟ چون وزن و عیار افراد سیاسی درون یک کشور را ابتدا از طریق عرض قابلیت اجتماعی وسپس درطول نظام حاکم براساس سبک تفکر و توالی رفتار باثبات سیاسی و مواضع حسابگرانه برآورد می کنند اینگونه است که بسرعت مطالبی مانند آنچه درزیر آمده را با شدت و حرارتی خاص بازتاب می دهند.
و یا براساس آن مطالبی را نو به نو می سازند ؟ چند مورد عناوین موجود دررسانه های وخارجی را جهت اهتمام و توجه افکار داخلی نسبت به بازتاب مواضع آقای هاشمی از گذشته تاکنون ذیلاً درج می نمایم:
- صادق زیبا کلام، بنقل از هاشمی رفسنجانی -معاون سابق فرمانده کل قوا ی ایران - درخصوص دفاع مقدس و جنگ هشت ساله صدا م علیه ایران : درآن جنگ،امام خمینی(ره) از تجاوزصدام به ایران ، خوشحال بود چون می می گفتند: ما با آن جنگ همه ی مشکلات خاورمیانه را حل می کنیم . (1)
Through Khamenei's Eyes Ayatollah Ali Khamenei's Unique Take on the Uprisings in the Arab World
October 2012
_ "رفسنجانی" در دوران ریاست جمهوری به عملیات ترور مخالفان نظام ایران در اروپا و تروریسم پروری در خارج .... ودر داخل کشور ، اقتصاد را به رکود کشاند بنابراین پروژه رفسنجانی ...برای رهبری اصلاحات در ایران با اسلاف خود تفاوتی ندارد"(2)
باتریک کلاوسون
PolicyWatch 2578
Third Time the Charm for Reform in Iran?
Patrick Clawson
- "اکبر هاشمی رفسنجانی که درسال 1989 که مکررگفته می شد میانه رو است. براساس گزارشات آژانس های جاسوسی آمریکا، مدیریت تروریسم 8 ساله ی را بر عهد ه داشته است که خلاف آن توصیفات را نشان می دهد(3)
Iranian Terrorism Under 'Moderate' Presidents
Matthew Levitt
June 25, 2013
ماتیو لیفت مدیر برنامه جاسوسی استاین درپژوهشکده واشنگتن.
-... "رئیس جمهور سابق هاشمی رفسنجانی در روز جهانی قدس، 14 /دسامبر 2001، : "اگر جهان اسلام روزی از همین سلاح (اتمی) فعلی اسرائیل برخورداربود وآن را تهیه کرده بود، استراتژی امپریالیستها به طریق مسدودی می رسید ،چون بکبارگیری فقط یک بمب اتمی داخل إسرائیل همه چیز را نابود می کند .پس با این وجود ، غیر عقلانی نیست که به این احتمال فکر کنیم "(4)
How Iran Plans to Destroy Israel/
Ehud Yaari
American Interest
August 2015
إیهود یعاری همکار پژوهشکده واشنگتن وتحلیلگر کانال 2تلویزیون اسرائیل.
- اما اخیراً در داخل کشور : محمدعلی ابطحی رئیس دفتر و معاون رئیس دولت اصلاحات با اشاره به هجمه هاشمی رفسنجانی به شورای نگهبان که بهانه عدم احراز صلاحیت حسن خمینی انجام شده است، نوشت: انتقاد تند آقای هاشمی رفسنجانی از شورای نگهبان را در این روزها اصلا نمیفهمم.
وی در ادامه نوشته است: میشد هرگونه نقدی را پس از پایان وقت رسمی اعتراضات و پاسخ شورای نگهبان انجام داد. درست در اوج رایزنیها و گفتوگوها و نیاز به همدلی برای ساخت آیندهای بهتر و علاقه بسیاری به حضور حسن آقای خمینی و دیگران در خبرگان و مجلس، این هجوم تند و بیمقدمه تنها میتواند به زیان رد صلاحیتشدگان باشد. این چیزی نیست که آقای هاشمی سیاستمدار نداند. البته این رفتار در چارچوب پوپولیستی جواب میدهد که آرای شخصیتهای محبوبی مثل حسن آقا را به سبد رای آقای هاشمی سوق دهد.
- مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاری نیزبا بیان اینکه همه کسانی که در دوران امام(ره) و بعد از آن سمت گرفتند حتماً وامدار و بدهکار امام (ره) هستند گفت: ما معتقد نیستیم که مباحث قانونی و نظارتی که باید در کشور انجام شود، به دلیل آنکه مردم بدهکار هستند، نادیده گرفته شود.
- هاشمی عدم تأیید صلاحیت سید حسن خمینی را میخواهد
عباس عبدی فعال سیاسی اصلاحطلب در واکنش به اظهارات هاشمی رفسنجانی نیز درباره عدم احراز صلاحیت سید حسن خمینی برای مجلس خبرگان نوشت: دفاع از صلاحیت سید حسن خمینی هیچ ربطی به انتساب به ریشه خانوادگی ایشان و یا بدهی به امام و خانواده امام ندارد، و این استدلال نه تنها ضعیف و بیربط؛ بلکه نادرست نیز است، و خواسته و ناخواسته در جهت موجه جلوه دادن رد صلاحیت ایشان است و جز به تنش سیاسی کمک نمیکند.
وی ادامه داده است: این منطق قبیلگی و خلاف آرمانهای شناخته شده است. به نظر میرسد که آقای هاشمی در موارد دیگر هم با همین منطق انتساب خانوادگی و یا بدهکار و طلبکاربودن، از افراد دفاع یا به آنها حمله میکنند.
- قبیلهگرایان به دنبال احیای ارزش های طاغوتی
به دنبال اظهارات هاشمی رفسنجانی که در پوشش دفاع از بیت امام و برای حمله به نهادهای قانونی از جمله شورای نگهبان صورت گرفت تعدادی از نمایندگان و نیز شخصیتهای سیاسی تاکید کردند قبیلهگرایان به دنبال احیای ارزشهای طاغوتی هستند .
تعدادی از اعضای فراکسیون روحانیت مجلس در واکنش به اظهارات برخی شخصیتها در روزهای اخیر درباره شورای نگهبان بیانیهای صادر کردند.
در بخشی از این بیانیه آمده است: یکی از مهمترین آموزههای مورد تاکید حضرت امام(ره) پایبندی به قانون است و متاسفانه مشاهده میشود که برخی با تقویت روحیات قبیلهای و جایگزینی ویژگیهای موروثی به جای قانون و ارزشهای معنوی و انقلابی در حال احیای خلقیات طاغوتی هستند.
این نمایندگان افزودند: افراد در جامعه اسلامی وقتی محترمند که دارای صلاحیت لازم و ملتزم به قانون و ارزشهای اسلامی باشند و انتصاب به خانواده خاص دلیلی بر عدم رعایت قانون نخواهد بود. امید داریم کسانی که بارها توسط شورای نگهبان تایید شدهاند نمکدان نشکنند و حرمت این نهاد قانونی را پاس بدارند.
- حذف قطعی هاشمیرفسنجانی از لیست جامعه روحانیت
در پی موضعگیریهای روز دوشنبه هاشمی رفسنجانی در خصوص شورای نگهبان، جامعه روحانیت مبارز به صورت قطعی نام وی را از لیست خود حذف کرد.
به گزارش فارس یک منبع آگاه نزدیک به جامعتین گفته است: با این تصمیم جامعه روحانیت مبارز، لیست مشترک جامعتین در سراسر کشور نهایی شد.
- نسبت خانوادگی ارتباطی با صلاحیت افراد ندارد
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف نیز در نامهای خطاب به هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اینکه حملههای شدیداللحن به قانون اساسی خلاف مصالح نظام است، اعلام کرد: انتظار مردم این است که ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام کسی باشد که مصالح نظام را بتواند تشخیص دهد.
ذوقزدگی رسانههای سعودی از اظهارات هاشمی
- اظهارات ساختارشکنانه و قانونستیزانه هاشمی بازتاب گستردهای در رسانههای عرب زبان سعودی داشته و برخی از این رسانهها با ذوقزدگی خاصی این اظهارات را پوشش دادند.
به عنوان نمونه روزنامه سعودی الحیات با اشاره به اظهارت هاشمی در سرمقاله دیروز خود نوشت: حمله شدید هاشمی به جهات رسمی و دولتی ایران در حالی صورت گرفت که آیتالله خامنهای بارها دیگران را از تبعات منفی سخنان مشابه سخنان هاشمی بر حذر داشته؛ چرا که با اصول انقلاب اسلامی در تعارض است و بر اخلاق جامعه ایرانی تاثیر منفی خواهد گذاشت.
این روزنامه اظهارات هاشمی را در مقابله با رهبری و ساختار جمهوری اسلامی عنوان کرده است.
شبکه خبری العربیه نیز در وب سایت خود این چنین تیتر زد «هاشمی به نظام ایران هشدار داد».
این رسانه وابسته به خاندان آلسعود در ادامه آورده است: هاشمی رفسنجانی در سالروز بازگشت آیتالله خمینی از تبعیدگاهش به تهران مسئله رد صلاحیت حسن خمینی از سوی شورای نگهبان قانون اساسی را مورد انتقاد قرار داد.
"دو نمونه خلاصه از نوشته های علی نوری زاده و عطاء الله مهاجرانی که اکنون به عنوان تحلیگران رسانه های تابع عربستان فعالیت دارند؛ بشرح زیر قابل تامل وبررسی می باشد:
1)على نوری زاده ، بامقاله ی اختصاصی درسایت مارب برس منتشر شده در روز پنجشنبه 11ژانویه 2007 نوشت:
:... " هاشمی رفسنجانی شخصیتی لیبرال اسلامی وبانی اقتصاد ایران است ، که از مردان ثروتمند ایران محسوب می شود، صاحب بانک های تجارتی ومؤسسات اقتصادی،شرکت ها وملقب به سلطان پسته درخاورمیانه است" . ...
2) عطاء الله مهاجرانی، نیز طی یادداشتی در روزنامه ی شرق الاوسط که تریبون اول سیاست خارجی رژیم عربستان محسوب می شود، در تاریخ - 14 مارس 2011 شماره 11794 چنین می نویسد:
: بقول یکی از دوستانم که ماجرا را دنبال می کرد" روباه مکار" رفسنجانی بین اردوگاه اصولگرایان و اصلاح طلب ها در رفت و آمد باقی ماند. تا جائیکه لقب "صاحب عقل اصلاح طلب و قلب محافظه کار» را به خود اختصاص داد.
و بنظر من بازی برای رفسنجانی تمام شده بود ، چون فضا برای مانوری نداشت" ....
+ و پس از این نوشتجات و مطالبی مشابه وجود دارد که همراه با رصد اخبار روز رسانه های ایران و تحلیل روزانه از سوی طرف های عربستانی به استناد قضایای یک دهه ی اخیر به تصمیم سازی با مشاوران متعدد در نحوه ی رویکرد و تعامل منفی باایران انجامید و به "هاشمی" به عنوان شخصیتی که بر روی یک پلی که از دوسر ویران شده قرارگرفته نگاه می کردند. تا جائیکه برخی رسانه تاثیر گذار برافکارعمومی و منابع تصمیم ساز درعربستان و زیرمجموعه وابسته به آن کشور؛ هاشمی را براساس یکی از "عباراتش" تا حد تکفیر و انکار در عقیده پیشین وی نسب به (امام عصر"ع" ) با بی اعتباری کامل معرفی کرده و از آن مورد کلیپی ساخته و در شبکه های اجتماعی منتشر میکنند ختم کلام اینکه ذیل مطلب؛ به پاره ی از این منابع اشاره شده است که توجه تان را به آنها معطوف می نمایم»»
منابعی از رسانه های عربی تحت پوشش عربستان جهت بررسی وعلت یابی »
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- این نظام ارمغان خون پاک شهدا است/ عوامل حفظ و تداوم این ارمغان
- چرا باید کسی که نظام را قبول ندارد هم،در انتخابات شرکت کند؟
- تصاویری متفاوت از رزمایش «الی بیت مقدس»در یزد
- پیشبرد برنامه های دولت با حفظ خطوط قرمز نظام میسر است/بهبودی اقتصادکشور در رفت و آمد خارجی ها نیست
- اصلاح طلبان به بهانه «توافق هستهای» در صدد انشقاق در جریان اصول گرایی هستند
- آیا هاشمی برای ایجاد برجامی دیگر پیش قدم شده است؟
- هاشمی در انتخابات 84 به بیکاران دروغ گفت یا در نوروز 95؟
- روزی حرام، مانع استجابت دعاها/ برگزاری مجالس ابتذال، ضربه به معنویت نظام است