ID : 8456370
کیک یزدی جایگزین مناسب کیک‎‎هایی که باشکرشیرین می‎‎شود

«کیک استویا» با حضور وزیر بهداشت در یزد رونمایی شد +تصاویر


کیک یزدی با شیرین کننده طبیعی گیاه استویا با همکاری متخصصین غذا و دارو و یکی از تولید کننده‎‎های یزدی تهیه شده و می‎‎تواند جایگزین مناسبی برای کیک‎‎هایی که با شکر شیرین می‎‎شوند، باشد.

به گزارش یزد رسا، در حاشیه نشست وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با مدیران سلامت دانشگاه و نیز شورای سلامت استان و اعضای صنف قنادان و صنایع غذایی استان از کیک یزدی تهیه شده با گیاه استویا رونمایی شد.

به گزارش وبدا، گفتنی است، استویا( به انگلیسیStevia)، گیاهی متعلق به منطقه‎‎ای در قاره آمریکا که اخیراً وارد ایران شده و پژوهش‎‎هایی برای جایگزینی این ماده به جای شیرین کننده هایی نظیر شکر انجام شده است.

استویا با نهایت ارتفاع یک متر و حداکثر عمر پنج سال با برگ‌های شیرین که بومی آمریکای جنوبی بوده تاب سرما ندارد و مناسب مناطق جنبوبی ایران یا کشت گلخانه‎‎ای است.

شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه ۲۵۰ تا ۳۰۰ برابر دیگر گیاهان قند آور چون نیشکر و چغندر قند و میزان قند موجود در آن ۱۵۰ برابر آنهاست.

عصاره‌استویا در صنایع شیرینی سازی، پزشکی و دیگرصنایع خوراکی کاربرد دارد.

انتهای خبر/ع






summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.