ID : 25587027
وعده آب برای خضرآباد تا اردیبهشت 96؛

آبرسانی سیار به خضرآباد کفاف مصرف شهروندان را نمی دهد


شهروندان خضرآبادی از روند فعلی تامین آب شرب ناراضی هستند چرا که نه تنها آبرسانی سیار با تانکرهایی که در شهر نصب شده است، کفاف مصرف شهروندان را نمی‌دهد.

به گزارش یزد رسا، شهروندان خضرآبادی از روند فعلی تامین آب شرب ناراضی هستند چرا که نه تنها آبرسانی سیار با تانکرهایی که در شهر نصب شده است، کفاف مصرف شهروندان را نمی‌دهد بلکه از کیفیت این آب هم اطمینان کافی ندارند. خضرآباد از شهرهای کوچک شهرستان اشکذر است که آب مورد نیاز ساکنان آن سال‌هاست به صورت سیار تامین می‌شود به این ترتیب که تانکرهای سیار با انتقال آب به تانکرهای ثابت نصب شده در شهر، آب شرب مورد نیاز شهروندان را تامین می‌کنند.
از سوی دیگر آب غیرشرب شهروندان نیز از برداشت وذخیره سازی آب‌های بالادست این بخش و ذخیره در مخزن آب تامین می‌شود اما این آب هم کفاف مصرف شهروندان خضرآبادی را نمی‌دهد. شهروندان خضرآبادی همواره ظرف به دست در مقابل تانکرهای ثابت می‌ایستند تا به محض پر شدن، آب مورد نیاز خود را برداشت کنند اما قطعا میزان مصرف آب بسیار بیشتر از ظروف 20 لیتری است که شهروندان با آن آب برداشت می‌کنند.

یکی از شهروندان خضرآبادی می‌گوید: 3‌تانکر سیار برای تامین آب شرب در شهر خضرآباد نصب شده که به محض پرشدن درکمتر از 3 ساعت تخلیه می‌شوند و این میزان آب اصلا کفاف نیاز شهروندان را نمی‌دهد.
«محمدجواد امیری» می‌افزاید: این آب به صورت رایگان در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد اما شهروندان خضرآبادی از این شیوه برداشت آب خسته شده‌اند و بسیاری از آنها با ساخت مخازن و یا نصب تانکر در خانه‌هایشان، آب مورد نیاز خود را از شهر یزد خریداری می‌کنند.
وی می‌گوید: در حال حاضر برای پرکردن یک مخزن 30 هزار لیتری، 340 هزار تومان پرداخت می‌کنیم چرا که اگر بخواهیم نیازهایمان را با این آب محدود تامین کنیم، اصلا قادر به ادامه زندگی نخواهیم بود.
این شهروند می‌افزاید: از سوی دیگر بسیاری از شهروندان از کیفیت آب تانکرها اطمینان ندارند از این رو بسیاری از آنها آب تانکر را جوشانده و در ظروف یک بار مصرف در یخچال نگهداری می‌کنند
وی ادامه داد: دیگرزمان آن رسیده است که آب شرب شیرین و سالم از شبکه آب شرب به دست شهروندان برسد.
این شهروند بابیان اینکه خضرآبادی ها برای تامین آب غیرشرب هم با مشکل مواجه هستند اضافه می‌کند: آبی که در شبکه شهری خضرآباد در جریان است از منابع روستاهای بالادست در منبع ذخیره شده و بعد از پر شدن مخزن، وارد شبکه شهری می‌شود.
امیری می‌افزاید: از سوی دیگر برخی از روستاهای اطراف نیز با توجه به ساخت مخزن ذخیره آب برای شهر خضرآباد، همگی برای روستاهای خود مخزن ذخیره ایجاد کرده‌اند از این رو آب در بالا دست برداشت می‌شود و برای تغذیه قنات‌ها قابل استفاده نیست به همین دلیل قنات خضرآباد خشکیده است.
وی می‌گوید: شیرهای شبکه شهری اهالی خضرآباد همیشه باز است و زمانی که مخزن پر شود، تانکرهای خانگی هم پر می شود، اما در صورت پر شدن تانکرها آب موجود حتی کفاف استحمام اهالی یک خانه را هم نمی‌دهد، از این رو خانواده‌های خضرآبادی مجبور به خرید آب می شوند.  

با این وجود بخشدار خضرآباد با اشاره به اینکه تاکنون هیچ نارضایتی‌ای درباره کم بودن آب شرب تانکرها از سوی شهروندان به بخشداری اعلام نشده است، می‌افزاید: پیمانکار طرح آبرسانی به شهر خضرآباد را تا اردیبهشت ماه سال آینده به پایان می‌رساند.
«غلامزاده» اضافه می‌کند: آب مورد نیاز شهروندان خضرآبادی در حال حاضر به صورت سیار تامین می‌شود و امکان برداشت آن از تانکرهایی که در شهر نصب شده ، فراهم است که امیدواریم با انتقال آب، این مشکل حل شود.وی با بیان اینکه آب سیار از چاه‌های چرخاب تامین می‌شود، ادامه می‌دهد: آب شربی که در اختیار شهروندان قرار گرفته است، از کیفیت و سلامت کافی برخوردار است.این مسئول می‌افزاید: آبی که به شهر خضرآباد به صورت سیار منتقل می‌شود، کفاف نیاز شهروندان را می‌دهد چرا که جمعیت خضرآباد اگر چه بر اساس سرشماری 500 نفر است اما جمعیت ساکنان آن کمتر از این است و به نظر می‌رسد تعداد تانکرها و کمیت آبرسانی سیار برای نیاز شهروندان خضرآبادی کافی است.

انتهای پیام/س*




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.