احساس تکلیف قطعی کنم کاندیدای ریاستجمهوری میشوم!
به گزارش یزدرسا، محمدحسن ابوترابیفرد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه چهارمین همایش سالانه دیوان محاسبات کشور در خصوص مطرح شدن کاندیداتوریاش در انتخابات ریاست جمهوری گفت: در جمع جامعه روحانیت مبارز، دانشگاهیان و نهادهای علمی و مجامع روحانی، حوزه علمیه و در جمعهای ایثارگران و آزادگان مذاکراتی با اینجانب انجام شده و تقاضاهایی از دیرباز بوده است، اما نگاه بنده این است که این امر در صورتی میتواند درست باشد که انسان به یک تکلیف قطعی برسد و اگر چنین شرایطی اتفاق بیفتد، شاید در این عرصه در کنار دیگر برادران بزرگوار که از ظرفیتهای خوبی برخوردارند برای حضور در این عرصه انجام وظیفهای داشته باشم.
وی افزود: البته این حضور قطعا در راستای افزایش مشارکت مردم و برگزاری پرشور انتخابات و نیز حضور یکی از برادران اصولگرا که به اصول انقلاب یعنی اسلام، امام و رهبری معظم انقلاب باور و اعتقاد راسخ داشته باشد، اتفاق میافتد.
نایب رییس مجلس خاطرنشان کرد: من تلاش می کنم که زمینه حضور این فرد را فراهم کنم و نقطهای که بر آن متمرکز خواهم شد، پیروزی چنین فردی خواهد بود نه شخص خودم. پیروزی فردی که از بالاترین صلاحیت و باور به اسلام، انقلاب و امام و از بن دندان به دیدگاه های رهبر معظم انقلاب اعتقاد داشته باشد.
ابوترابیفرد در پاسخ به این سوال که در صورتی که بخواهید کاندیدا شوید چه زمانی رسما اعلام می کنید، اظهار داشت: حالا باید ببینیم خدا چه می خواهد.
نایب رئیس مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا قانون درباره عدم ارائه گزارش رئیسجمهور درباره برنامه پنجم توسعه سکوت دارد و آیا مجلس نمیخواهد اقدامی انجام دهد، گفت: در قانون برنامه پنجم توسعه به صراحت پیش بینی شده که رئیسجمهور در زمان ارائه لایحه بودجه سالیانه، گزارشی از عملکرد برنامه پنجم ارائه دهد. چرا که بودجه سالیانه یک گام یا بیش از یک گام ما را به تحقق اهداف برنامه نزدیکتر میکند و بایستی در طول 5 سال به اهداف برنامه 5 ساله دستیابی پیدا کنیم. لذا قانون رئیس جمهور را مکلف کرده که گزارش عملکرد برنامه را هنگام لایحه بودجه ارائه کند.
ابوترابی درباره تخلفات دولت در اجرای بودجه 90 و گزارش تفریق بودجه دیوان محاسبات اظهار داشت: حجم بودجه سالیانه هر سال افزایش پیدا میکند و با توجه به افزایش حجم بودجه میتوانیم شاهد موارد انحراف بیشتری باشیم. البته هر انحرافی تخلف نیست و نهایتا در نهاد دادستانی دیوان محاسبات بررسی میشود و در صورت اثبات تخلف نام تخلف را بر آن میگذارند.
وی افزود: مرحله مقدماتی به دستی توسط دیوان محاسبات واخواهی نام گرفته است که موارد واخواهی به دلیل عملکرد خوب دیوان محاسبات و همکاری خوب مدیران دستگاههای اجرایی به طور جدی کاهش پیدا کرده است. یعنی در تفریق بودجه سالهای 88 تا 89 نسبت به سالهای قبل 43 درصد کاهش واخواهی داشتیم.
نایب رییس مجلس خاطرنشان کرد: طبق اعلام رئیس دیوان محاسبات امروز در ارزیابی بودجه سال 90، 50 درصد کاهش واخواهی داشتهایم که به نظرم قدم بسیار بزرگی است و این بیانگر این واقعیت است که دیوان محاسبات با اقدامات پیشگیرانهای که در دستور کار قرار داده و با ارتقای سطح آموزش مدیران، زمینه کاهش واخواهیها را فراهم کرده است. البته این کاهش بیانگر این است که مدیران دستگاههای اجرایی کاملا با دیوان محاسبات همکاری دارند.
منبع:تسنیم