اختصاص ساعت ورزش و کاهش ساعات کار مهمترین خواسته زنان کارمند است
به گزارش یزد رسا، فرح طالعی یکی از بانوان کارمند و موفق استان یزد به شمار می رود که 18 سال سابقه کارمندی و تنها بانوی کارمند تبلیغات اسلامی استان است که از مسئولیت های وی می توان هماهنگی امور مبلغان زن و هماهنگی در برگزاری همایش های بی شمار گروههای هدف تبلیغات اسلامی از جمله بانوان مداح، زنان مبلغ وبرگزاری گفتمان های دینی در تمام مناسبت های ملی و مذهبی از جمله دهه مبارک فجر، ماههای رمضان، محرم و صفر و ایام فاطمیه، هماهنگی در برگزاری اعتکاف بانوان، تشکیل و راه اندازی جمعیت بانوان فعال و فرهیخته عرصه فرهنگ دینی و عضویت در کارگروههای مختلف در دفتر امور بانوان و خانواده در طول دهه گذشته تا کنون را برشمرد.
این بانوی کارمند موفق به مناسبت هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار یزدبانو این هفته را به عموم مردم و بانوان کارمند تبریک گفت و رسیدگی به مشکلات و آسیب های حوزه زنان در تمام اقشار جامعه اعم از کارمند، کارگر، خانه دار و فعالان عرصه های مختلف اجتماعی، هنری، فرهنگی و اقتصادی را خواستار شد.
*کم تحرکی و عدم اختصاص ساعت ورزش از آسیب های حوزه سلامت زنان کارمند
طالعی در خصوص ارزیابی خود نسبت به مهمترین مشکل زنان کارمند یزد اظهار کرد: با توجه به مشغله کاری زنان کارمند و بلافاصله حضور در منزل فرصت پرداختن به ورزش برای بانوان فراهم نیست و آنچه که طی سال های گذشته در جمعیت بانوان دیده می شود کم تحرکی و عدم اختصاص ساعت ورزش است که یکی از آسیب جدّی در حوزه سلامت بانوان کارمند به شمار می رود.
وی برگزاری جشنواره های فرهنگی و تخصصی ورزشی در طول سال و تشکیل تیم های ورزشی بانوان کارمند را یکی از راهکارهای عملی و ایجاد انگیزه برای بانوان کارمند به ورزش و تداوم آن حتی در غیر ساعات اداری دانست.
*کاهش ساعات کار زنان یک ضرورت است
کارشناس امور بانوان تبلیغات اسلامی استانی یزد در پاسخ به این سؤال که زنان کارمند چگونه می توانند بین کار و امور منزل و خانواده مدیریت و هماهنگی نمایند؛ اظهار کرد: سالهاست که بحث جنجالی کاهش ساعات امور زنان کارمند در دولت و مجلس مطرح شده است که تا کنون موافقت اصولی با این موضوع نشده است.
طالعی تصریح کرد: با توجه به اهمیت مسئولیت مادری و همسری زنان کارمند و با هدف پیشگیری از آسیب های مرتبط با حوزه خانواده ضرورت بیش از پیش کاهش ساعات کاری زنان کارمند احساس می شود.
وی افزود: قبلا دورکاری به برخی مشاغل بانوان تعلق می گرفت که با استقبال خوبی از سوی بانوان همراه بود ولی به علت عدم آسیب شناسی موضوع، این طرح در دولت فعلی ادامه نیافت.
*مدیریت زمان بین ساعات کار و حضور در منزل رعایت شود
عضو جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگ دینی، هماهنگی و مدیریت بانوان کارمند را بین ساعات کاری و ساعات حضور در منزل خواستار شد و افزود: بی شک یک بانوی کارمند که هر دو وظیفه همسری و مادری را عهده دار است بدون برنامه ریزی و مدیریت زمان به نتیجه مورد دلخواه خود نخواهد رسید.
طالعی در پایان از مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد به پاس نگرش مثبت نسبت به حوزه زنان استان و اهمیت خانواده و توسعه فعالیت بانوان در گروههای هدف تبلیغات اسلامی قدردانی کرد.
انتهای پیام/