ID : 13550500
کوچکی‌نژاد:

استیضاح فانی منتفی نیست/متن کامل طرح استیضاح «آخوندی»


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:‌ استیضاح وزیر آموزش و پرورش همچنان پابرجاست و فقط قرار است تا جلسه‌ای با حضور وزیر و نمایندگان خواستار استیضاح در این کمیسیون برگزار شود.

به گزارش یزد رسا، جبار کوچکی‌نژاد با اشاره به این‌که استیضاح وزیر آموزش‌وپرورش پابرجاست و کان لم یکن نشده است، اظهار داشت:‌ روز گذشته آقای باهنر طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش را اعلام وصول کرد که این موضوع مطابق با آئین نامه قبلی مجلس بود حتی آقای لاریجانی دستور داده بود که این طرح اعلام وصول شود.
وی افزود: در آئین‌نامه قبلی مجلس آمده است: زمانی که طرح استیضاح اعلام وصول می‌شود تا 10 روز فرصت وجود دارد تا در صحن علنی مجلس، مسئله استیضاح با حضور وزیر بررسی شود. اما مطابق با آئین‌نامه جدید مجلس، پس از وصول طرح استیضاح باید جلسه‌ای با حضور وزیر آموزش و پرورش و نمایندگان خواستار استیضاح برگزار شود که اگر تعداد موافقان استیضاح به کم‌تر از 10 نفر برسد این موضوع از دستور کار خارج می‌شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: طیف‌های مختلفی از نمایندگان مجلس حتی موافقان دولت از امضاکنندگان طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش هستند و مرتبط کردن استیضاح با اهداف سیاسی نادرست است.دلیل اصلی نمایندگان موافق استیضاح،‌عملکرد ضعیف وزیر آموزش و پرورش است. آقای فانی نتوانسته مطالبات فرهنگیان را پیگیری کند و در استان‌های مختلف کشور مدیرانی را در آموزش و پرورش منصوب کرده است که بی انگیزه و بازنشسته هستند و برخی از این افراد جهت گیری‌های تند سیاسی دارند.
کوچکی‌نژاد تصریح کرد:‌ هم اکنون آموزش و پرورش وضعیت مناسبی ندارد و 90 درصد فرهنگیان از عمکلرد وزیر رضایت ندارند. وزیر آموزش و پرورش نمی‌تواند پاسخگوی مشکلات و مطالبات فرهنگیان باشد  و در کنار عملکرد ضعیف آقای فانی،‌شاهد انتصابات افرادی با جهت گیری‌های سیاسی در استان‌ها هستیم که این موارد به نفع نظام تعلیم و تربیت نیست.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا با تغییر وزیر تمام مشکلات آموزش و پرورش حل خواهد شد، افزود:‌ ساختار آموزش و پرورش به گونه‌ای است که وزیر در آن نقش کلیدی دارد بنابراین اگر فرد ضعیفی در راس وزارت آموزش و پرورش قرار گیرد کل مجموعه ضعیف عمل خواهد کرد.

و این در حالی است که طرح استیضاح عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی امروز در 24 بند توسط طراحان تقدیم هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی شد. متن کامل طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی به شرح زیر است:
بسمه تعالی
هیئت رئیسه محترم مجلس شورای اسلامی
برابر ماده 222 آئین‌نامه مجلس شورای اسلامی تقاضای استیضاح وزیر محترم راه و شهرسازی را داریم.
موارد استیضاح:
1- نبود برنامه در حمل و نقل ریلی
2- عدم انجام تعهدات در حوزه راه روستایی
3- عدم پیگیری و حل مشکلات مسکن مهر
4- عدم ساماندهی بازار مسکن
5- عدم حمایت از مسکن محرومان
6- عدم اجرای احکام برنامه پنجم (مواد 176، 172، 194، 161، 163، 164، 165، 166، 167، 168، 169، 170، 171، بند ل 44)
7- عزل و نصب‌های بدون دلیل و حذف نیروهای مومن
8- عدم اجرای قوانین ایثارگران
9 - عدم اجرای برخی برنامه‌های پیشنهادی در زمان رای اعتماد از قبیل: حوزه عمومی وزارتخانه، حوزه حمل و نقل، زمین، مسکن و شهرسازی
10- مشکلات مالی در معاونت زیرساخت
11- عدم توجه به ارتقای سطح ایمنی و گسترش حمل و نقل هوایی و به کارگیری افراد ناتوان و فاقد سابقه مدیریت و اجرایی صنعت هوایی علی‌رغم تذکرات کتبی و شفاهی نمایندگان و کمیسیون عمران
12 - عدم ارائه یک برنامه و سیاست‌های شخصی درموضوع مسکن در کشور
13- عملکرد بانک مسکن در رابطه با تسهیلات مسکن مهر، مسکن روستایی، بافت فرسوده
14 - علت بی‌توجهی به پرداخت تسهیلات مسکن روستایی و عدم پرداخت بازگشت اقساط مسکن مهر جهت تکمیل پروژه‌ها و عدم پرداخت وام در بافت فرسوده
15 - چرا در حالی که باید از بخش خصوصی حمایت کنیم، خرید لوکوموتیو و تجهیزات توسط راه‌آهن و با ترک تشریفات انجام می‌شود، چرا تسهیلات به بخش خصوصی برای خرید داده نمی‌شود؟
16 - پاسخ وزارتخانه به گزارش ماده 49 کمیسیون عمران مجلس چیست؟
17- آخرین اقدامات در خصوص متخلفین سقوط حادثه هواپیمایی آنتونوف 141 چه بوده است؟
18 - در حالی که سخنگوی دولت از هدف‌گذاری دولت برای تولید سالانه یک میلیون و 800 هزار واحد مسکونی خبر می‌دهد، برنامه وزارتخانه برای تحقق این هدف در سال 94 و سال‌های آتی چیست؟ چرا مجددا طرح جامع تهیه شده است و این طرح چه موقعی نهایی می‌شود؟
19 - چرا با وجود ایردات قانونی در مورد اصلاحیه و افزایش مبلغ قرارداد شماره 10880 مورخ 3.12.84 موضوع خرید لوکوموتیو از شرکت مپنا اقدامات بعدی معمول شده است؟
20 - موضوع واگذاری چندین قرارداد به شرکت ابن‌سینا چگونه است؟
21 - وزارت راه به عنوان متولی صنعت حمل و نقل ریلی چه اقداماتی در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولیدات داخلی داشته است؟ عقد قرارداد خرید 500 دستگاه واگن‌سازی به ارزش 730 میلیون یورو از شرکت استادلر سوئیس توسط شرکت حمل و نقل ریلی رجاء با چراغ سبز چه کسانی صورت پذیرفته است؟
22 - برقی کردن راه‌آهن تهران - مشهد در چه مرحله‌ای رسیده است؟ چرا تحرکی در دولت یازدهم نداشته است؟
23- چرا آزادراه قزوین - رشت بعد از 20 ماه از دولت یازدهم تکمیل نشده است؟
24 - چرا برنامه قطار شهری بین شهرهای جدید و کلان‌شهرها متوقف شده است؟

تسنیم/
انتهای پیام/س

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.