اشتغالزایی صنعتی در یزد کافی است/۲۵ مجوز کارخانه کاشی در دست سرمایهگذاران
سیدجلیل میرمحمدی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا اظهار داشت: سالهاست که یزد از مشکل بیآبی رنج میبرد و بسیاری از مناطق شهری و روستایی در این زمینه با بحران مواجه شدهاند اما در عین حال میبینیم که همه ظرفیتهای استان به سمت آب هدایت میشود به عنوان نمونه، صنایعی را گسترش میدهیم که آب پایه هستند.
وی تاکید کرد: یکی از مطالبات جدی ما این است که دیگر اشتغالزایی صنعتی کافی است زیرا یزد دیگر ظرفیت تحمل تبعات فرهنگی، امنیتی و زیست محیطی این شکل از اشتغالزایی را ندارد.
میرمحمدی ادامه داد: با وجود اینکه یزد همواره استانی کمآب بوده، اما هرگز سابقه نداشته که آب شرب مردم با دبه تامین شود آنگاه هنوز هم اصرار داریم که صنایعی همچون کاشی و سرامیک و فولاد را توسعه دهیم.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس عنوان کرد: اغلب مسئولان استانی در این زمینه شعار میدهند و حتی در مقطعی اعلام شد که دیگر مجوز جدید برای صنایع آلاینده و آب پایه در یزد صادر نمی شود اما در حال حاضر ۲۵ مجوز کاشی در دست سرمایه گذارانی است که تازه میخواهند اقدام به احداث کارخانه کنند.
وی تصریح کرد: در این زمینه پیگیریهایی انجام شده اما هم صادرکنندگان مجوز و هم سرمایه گذاران میگویند؛ این کارخانهها از مرحله پرس به بعد فعالیت میکنند اما این دروغی است که خودمان نیز باور کردهایم.
میرمحمدی ادامه داد: این همه صنعت پاک در کشور وجود دارد و نخبگان استان یزد باید کمک کنند تا این صنایع به استان بیایند نه اینکه با این همه مشکل آلایندگی و بیآبی باز هم به دنبال صنایع فولادی باشیم که در نهایت اشتغالزایی آن نیز برای کارگران ساده سایر استانهاست.
وی یادآور شد: مشکل اشتغال استان یزد مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاهی است و باید صنایعی ایجاد شود که بتوانیم این افراد را به کار بگیریم نه اینکه صنایعی ایجاد شود که بیشترین نیاز آن به کارگران ساده ای است که سایر استانها به یزد مهاجرت می کنند.
میرمحمدی به تشریح تبعات فرهنگی این مهاجرتها پرداخت و عنوان کرد: یزد به واقع دیگر ظرفیت این همه مشکل در حوزه اجتماعی و فرهنگی و آلودگی هوا و ... ندارد و باید فکری جدی برای این موضوع شود.
انتهای پیام/