اصرار بر اداره جامعه بر اساس دین عامل تقابل دشمنان با انقلاب است
به گزارش یزد رسا، «محمود زمانی قمی» استاندارد یزد صبح امروز در جمع طلاب یزدی اذعان کرد: اگر ما به سال 1357 و قبل از آن برگردیم درمیابیم که جهان آن روز بین دو قطب و قدرت مارکسیسم و امپریالیسم تقسیم شده بود و باید همه از این دو قدرت پیروی میکردند.
وی در خصوص دو قدرت حاکم بر جهان یعنی مارکسیسم و امپریالیسم ادامه داد: یکی جریان بیخدایی را فریاد میکرد و جریان دیگر کنار گذاشتن دین و خدا از عرصه جامعه.
زمانی قمی گفت: انقلاب اسلامی ایران به رهبری فقیهی مجاهد و عالمی سترگ، مرجعی عظیمالشان این جریان سوم یعنی اداره جامعه با مدد گرفتن از اصول دینی را به عرصه ظهور رساند.
نقش روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی
وی افزود: در این میان باید توجه داشته باشیم که هیچ جریانی غیر از یک فقیه مجاهد و یک عارف حوزوی قادر نبود تا انقلاب تودههای مردم و خاص مردم که از مشروطه شروعشده بود و تا دهه 50 هم ادامه پیداکرده را به پیروزی برساند؛ فقط این هنر و این جامعیت در یک مرجع قدر اسلام و فقیه مجاهد یعنی حضرت امام خمینی (ره) بود.
استاندار یزد با بیان اینکه در بین عالمان حوزههای علمیه ما هم فقط امام میتوانستند این نقش بیبدیل را به فرجام و انجام برسانند، خاطرنشان کرد: بنابراین پیروزی انقلاب و استقرار جمهوری اسلامی یک مسئله عادی و ساده نبود؛ بلکه در کوران قدرتنمایی دو جریان مسلط جهانی تدبیر و اداره جامعه توسط دین را به بروز و ظهور رسانید و طبیعی است که همه قدرتهایی که دین و سیاست را از هم جدا میدانستند و میدانند و یا دین را افیون جامعه میدانستند این جریان و جمهوری اسلامی را برنتابند.
وی گفت: تا زمانی که جمهوری اسلامی ایران انشالله با عمر طولانیاش تا ظهور حضرت ولیعصر(عج) در مسئله اداره جامعه بر اساس دین اصرار ورزد، آنها هم برای مقابله با جمهوری اسلامی و انقلاب حتماً برنامه خواهند داشت.
زمانی قمی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران به یک بازیگر فعال سیاسی تبدیل شده و با وام گرفتن از روح و مبانی دین تأثیر خود را در جهان و منطقه گذاشته است، تصریح کرد: بر همین اساس همه مخالفان نظام جمهوری اسلامی بر آنند که بگویند اسلام و حکومت اسلامی کارآمد نیست؛ همانهایی که روزهای مبارزه برای استقلال جمهوری اسلامی فریاد میزدند دین نباید به عرصه بیاید امروز میگویند دین کارآمد نیست .
وی با اشاره به جنایات تروریست ها و تکفیری ها عنوان کرد: این جریان توانسته بخشی از چهره نورانی و رحمانی اسلام را به چالش بکشد؛ این جریان کاری کرده است که مردم بهجای اینکه با شنیدن شعار زیبای «اللهاکبر» احساس آرامش کنند، احساس کنند که بلافاصله بعد از شعار به سمت آنها شلیک خواهد شد.
استاندار یزد افزود: اما آن جریانی که به نام شیعه و به نام جمهوری اسلامی در آستانه چهلسالگی قرارگرفته است چهره رحمانی دین را ارائه کرده و ارائه میکند؛ حالا باید برای کارآمدی این مهم و این تئوری سر از پا نشناسیم تا اثبات کنیم که دین و مبانی آن کارآمد است.
وی خاطرنشان کرد: باید به ابزارها و اطلاعات کارآمد توجه کنیم؛ ما نمیتوانیم اختلاف داشته و به همدیگر بد بگوییم و بعدازآن بگوییم ما کارآمد هستیم؛ نشانههای کارآمدی رفاقت، صمیمیت و باهم کنار آمدن است.
این مقام مسئول اذعان کرد: در حوزه اقتصادی حتماً باید شرایطی را به وجود بیاوریم که خودبهخود مردم چه در ایران و چه در سایر کشورها با تماشای موفقیتهای ما درزمینهٔ اقتصادی بگویند شیعه و جمهوری اسلامی کارآمد است.
وی افزود: امروز این رسالت سنگین بر دوش یکایک ما و بهویژه روحانیت است.
زمانی قمی با اشاره به اینکه ظرفیتهای جمهوری اسلامی بسیار زیاد است و ما از اینکه این مسیر توسط بسیاری در جهان پسندیده نمیشود هیچ واهمهای نداریم، گفت: ما همین شرایط و سختتر از آن را در فرازوفرودهای انقلاب و قبل از پیروزی ملاحظه کرده و دیدهایم.
تعامل دین و سیاست؛ آموزه مورد تاکید امام خمینی(ره)
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نظریه های مختلفی که در مورد رابطه اخلاق و سیاست وجود دارد، گفت: آموزه جدایی دین و اخلاق از سیاست، تبعیت محض اخلاق و دین از سیاست، آموزه دوسطحی اخلاق و سیاست ازجمله آموزههایی هستند که رهبر کبیر انقلاب بر روی تمام آنها خط بطلان کشیدند.
زمانی قمی اذعان کرد: آموزه سیاسی که حضرت امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی بر آن تأکید داشتند، تعامل دین و سیاست بوده و هست؛ این دو مقوله باید به کمک هم بیاید.
وی با اشاره به بخشی از مشی و رسم حضرت علی (ع) در حوزه سیاست، تصریح کرد: حضرت علی (ع) هیچگاه از مرزهای اخلاقی عبور نکردند؛ امروز مسئولان و سیاستمداران باید از سیاست علی بن ابیطالب(ع) تبعیت داشته باشند.
استاندار یزد با بیان اینکه رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی در پی اخلاقی کردن سیاست و پدید آوردن سیاست اخلاقی و نه اخلاق سیاسی هستند، خاطرنشان کرد: رمز ماندگاری انقلاب اسلامی اخلاقی کردن سیاست است؛ البته باید انقلاب اسلامی، اصول و دستاوردهای آن را برای مخاطبان اعم از نسلهای دهه 70 و 80 به زبان خودشان مطرح کنیم.
انتهای پیام/