اصلاحطلبان از کجا با محسن هاشمی پدرکشتگی دارند؟
به گزارش یزدرسا، محمد ایمانی در کانال شخصی خود نوشت: اصلاحطلبان چپ شامل حزب اتحاد ملت (مشارکتیهای سابق) و اعتماد ملی و حتی خاتمی، چرا به شدت با شهردار شدن محسن هاشمی مخالفت میکنند؟ بخشی از این مخالفت تند و تیز به رقابت بر سر قدرت مربوط میشود. اما ماجرا عمیقتر از این حرفهاست.
این طیف به مفهوم واقعی کلمه با محسن هاشمی پدر کشتگی دارد. آنها ناجوانمردانه در دوره استیلای خود بر دولت موسوم به اصلاحات، از مرحوم هاشمی، عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای ساختند. فراتر از اینها، با انواع نیرنگ کوشیدند هاشمی وارد مجلس ششم نشود چون در این صورت رئیس مجلس میشد و سر اصلاحطلبان بیکلاه میماند.
محس هاشمی پیش از این اصلاحطلبان را صراحتا متهم به تقلب کرده است. او 9 دی 1391 در مصاحبه با روزنامه بهار سخنانی درباره افراطیگری و تقلب این طیف گفت که برای فهم کینه امروزشان کفایت میکند؛ بخوانید:
نميتوان خيلي از مسائل را واضح مطرح كرد چون باعث كدورت ميشود. پس از دوم خرداد گروهي كه اصلاحطلب نام گرفته و قدرت را در دست گرفته بودند، مغرور شده و همين غرور باعث شد به سمت افراط بروند. در خيلي از مسائل افراط شد. جامعه ما يك جامعه ديني است و در دوران اصلاحات مسائلي مطرح شد كه با مسائل ديني در تضاد بود.
درست است كه صحبت از چند صدايي ميكردند اما خودشان به سمت تك صدايي رفتند و نتيجهاش اين شد كه اختلافات بالا گرفت انتخابات شوراهاي دوم، نخستين جايي بود كه اصلاحطلبان به دليل شكافهاي ايجاد شده و اختلافها شكست خوردند.
ادعای انتقال ستاد نامزدهاي اصلاحطلب به ستاد هاشمي در مرحله دوم انتخابات سال 1384 همه الكي بود. هيچ نيرويي نفرستادند. مصاحبه هم كه ميكردند اين را جا ميانداختند كه ما هم هاشمي را قبول نداريم. شعار بد و بدتر را مطرح كردند كه ريزش بسيار زيادي در رأي ايجاد كرد. هيچ كس از جناح اصلاحطلب هاشمي را تأييد نكرد.
ايشان (هاشمی) در انتخابات مجلس ششم بيستم شد، اگر صندوقها را باز ميكرديم شايد انتخابات تهران باطل ميشد. كتابي هست به نام «انصراف» كه حاج آقا دلايل انصرافشان را از انتخابات مجلس ششم نوشتهاند. آن موقع مسئول انتخابات (تاجزاده رئیس ستاد انتخابات بود) فهرست را ميخواند ولي اسم ايشان را نميخواند. من مدام تماس گرفتم و گفتم چرا نميخوانيد گفت ما هنوز به رأي آيتالله هاشمي شك داريم(!)
بعد شكايت شد و يك بساطي راه انداختند كه اگر يادتان باشد كاريكاتور «آقاسي» را كشيدند. من آن موقع رئيس دفتر حاج آقا بودم، به شوراي نگهبان شكايت شد. برخي از صندوقها را باز كردند و هر صندوقي كه باز ميشد آراي آن مخدوش بود و باطل اعلام ميشد.
تا 30 درصد بازشماري شد و حاج آقا بيستم شد، بعد گفتند ديگر ادامه ندهيد چون مجبور ميشوند انتخابات تهران را باطل كنند. وقتي از 30 به 20 رسيدند ديدند انتخابات در تهران مخدوش است. افراطيهاي اصلاحطلبان و اجراييهاي آنها تقلب كرده بودند.
انتهای پیام/