اصول 13 گانه اقتصاد مقاومتی تبیین و ابلاغ شده است/ سازمان بسیج اصناف پذیرای نظرات و برنامه های سازنده
به گزارش خبرنگار یزد رسا؛ سومین جلسه از سلسله جلسات هم اندیشی مبانی 13 گانه اقتصاد مقاومتی تبیین شده توسط سازمان بسیج اصناف و بازرگانی کشور صبح امروز با حضور حسن پور رئیس اتاق اصناف کشور، باغستانی رئیس اتاق اصناف استان یزد و رئیسان اتحادیه های اصناف یزد در سالن کنفرانس راه و ما یزد برگزار شد.
مسئول سازمان بسیج اصناف کشور در این خصوص گفت: سلسله جلسات توجیهی اصول 13 گانه اقتصاد مقاومتی شامل تشکیل کارگروه های اقتصاد مقاومتی، فرهنگ سازی و تبلیغات، آموزش، استفاده از ظرفیت رسانه ها، اصلاح الگوی مصرف، شناسایی ظرفیت ها و نیازمندی ها، شناسایی واحد های تولید صنفی، افتتاح حساب اقتصاد مقاومتی، بازاریابی داخلی، صادرات، ایجاد نشان تجاری، مطالبه گری و تشویق که توسط اتاق اصناف تبیین و تصویب شده و مورد تأیید شورای هم فکری اقتصاد مقاومتی نیز رسیده است در کشور کلید خورده و سومین جلسه آن بعد از گرگان و شمیرانات امروز در شهرستان یزد برگزار شد.
غلامرضا حسن پور اظهار داشت: این روند 13 مرحله ای طی بازدید های گسترده از واحد های تولیدی تهران و نیز نشست های مکرر با مدیران ارشد ادارات بیمه، نمایندگان وزارتخانه ها و اساتید حوزه و دانشگاه به منظور تحقق فرامین رهبر انقلاب در بحث اقتصاد مقاومتی گرد هم آمده و به کل کشور ابلاغ شده است؛ البته لازم به ذکر است که این برنامه حالت دستوری نداسته و همت همگانی اصناف و اتحادیه های هر استان را برای رسیدن به اهداف خاص خود می طلبد.
دبیر شورای همفکری در بحث اقتصاد مقاومتی گفت: خوشبختانه این طرح مورد استقبال گسترده نمایندگان اصناف قرار گرفته و آمادگی بسیاری را شاهد هستیم ولی از آن نظر که این مباحث جدید بوده و برای اولین بار در کشور مطرح می شود ممکن است ابهاماتی را در ذهن بازاریان و نمایندگان اصناف ایجاد کند که ما در تلاشیم تا با برگزاری جلسات توجیهی متعدد و حتی صنف به صنف، این ابهامات را به کلی برطرف کنیم.
حسن پور ادامه داد: از مزایای این طرح آن است که در آن هزینه ای صرف نشده و عدم به نتیجه رسیدن آن هزینه ای را بر شخص یا ارگانی تحمیل نمی کند ولی در صورت اجرایی شدن و یکپارچه شدن 8800اتحادیه موجود در کشور قطعا برکات بسیاری را در پی خواهد داشت.
وی در ادامه با اشاره به بیانات رهبر انقلاب مفهوم اقدام و عمل را یک مفهوم عام دانست و تصریح کرد: برعهده تمام مردم کشور است تا بدون توجه به مباحث کلان کشوری به عرصه عملی اقتصاد وارد شده و مشکلات مردم را به دست مردم و برای مردم حل کنند؛ خوشبختانه هم اکنون نیز استان هایی چون زنجان، آذربایجان غربی و اصفهان این برنامه را در ابعاد مختلف شروع کرده اند که افق روشنی در آینده این طرح است.
مسئول سازمان بسیج اصناف کشور در ادامه مشکل ترین رکن این اقدام را گفتمان سازی و ایجاد فهم مشترک در بین سازمان بسیج اصناف و بازاریان دانست و اظهار داشت: اگر بتوانیم با نمایندگان اصناف کشور و سایر مردم به نتیجه رسیده و حضور بسیج عمومی را در این عرصه موجب شویم، دیگر هیچ مانعی در راه تحقق این برنامه وجود نخواهد داشت.
وی افزود: امروز لازم است تا بسیج 500 هزار نفری اصناف همچون سایر عرصه ها، به قلب عرصه اقتصادی وارد شود که ما امید داریم این سرمایه کلان و ارزشمند، نقطه قوتی در تحول اقتصاد کشور باشد.
سازمان بسیج اصناف کشور، پذیرای نظرات و برنامه های سازنده
حسن پور هدف از اقدام در راستای اقتصاد مقاومتی را بالندگی و سازندگی کشور عنوان کرد و گفت:سازمان بسیج اصناف برنامه 13 موردی خود را بدون عیب و نقص نمی داند و ما امیدواریم افراد صاحب نظر در این زمینه در تمام کشور نقایص را به ما نشان دهند؛ حتی اگر عزیزانی در اتاق اصناف و غیر از آن طرحی داشته باشند که از این طرح بهتر باشد ما با آغوش باز آن را می پذیریم و اصراری بر اجرای یک طرح خاص نداریم.
برای دانلود پرده نگار اصول 13 گانه اقتصاد مقاومتی «اینجا» کلیک کنید
در ادامه تصاویر این نشست را مشاهده می کنید: