اعترافات سیف "بد" نیست ولی آیا پیش از این بدعهدی آمریکاییها قابل پیشبینی نبود؟/کسانی که سیاستهای تعدیل اقتصادی را پیاده کردهاند باید محاکمه شوند
به گزارش یزدرسا ، ابراهیم رزاقی کارشناس مسائل اقتصادی درمصاحبه با راه دانا؛ با اشاره به اظهارات اخیر سیف رئیس بانک مرکزی گفت: تمام وقایع تاریخی ایران را اگر بررسی کنیم حتما ردی از حضور آمریکاییها و انگلیسیها خواهیم دید و تاریخ این را ثابت کرده که هرچند غربیها لبخند میزنند اما هیچگاه نمیشود به آنها اطمینان کرد.
وی افزود: مسئولان بیتوجه به قانون اساسی و اندیشههای امام(ره) و واقعیتهای جهان بسیار شیفته وار سیاستهای تعدیل اقتصادی را پیاده کردهاند.
کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه بیکاری و رکود اقتصادی موجود در جامعه نتیجه پیادهسازی سیاستهای تعدیل اقتصادی است اظهار داشت: سه سال دولت تدبیر و امید اوج تعطیلی منابع تولیدی کشور و افزایش امکان واردات با استفاده از دلار ارزان قیمت بود.
رزاقی با اشاره به پیشبینیهای رهبر معظم انقلاب در خصوص بدعهدی آمریکاییها عنون کرد: اینکه امروز آقای سیف به این موضوعات اعتراف کرده است بد نیست اما سوالی که وجود دارد این است که آیا آقای سیف نمیتوانست پیش از این بدعهدی آمریکاییها را پیشبینی کند و اینگونه بدعهدی آمریکاییها را برای مردم بیان کند.
وی با بیان اینکه ما با مذاکره با آمریکاییها از حیثیت بینالمللی خودمان هزینه کردیم خاطرنشان کرد: آمریکاییها پس از برجام روز به روز عرصه را تنگتر کردهاند اما هنوز هم مسئولان ما خوش خیالی میکنند که آمریکا به تعهداتش عمل خواهد کرد.
کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه امروز ما باید از حالت انفعالی که داریم خارج شویم افزود: خارج شدن از این حالت انفعالی بعید به نظر میرسد و من فکر میکنم که آقای سیف جزء استثنائات در این زمینه است.
رزاقی ادامه داد: باید ببینیم که حالا آقای سیف کاری میکند که نشان بدهد مسئولان ما واقعا میخواهند مشکلات اقتصادی کشور را حل کنند. یعنی کاری کنند که سرمایههای اقتصادی ما صرف تولید شود و از دلار ارزان برای واردات خبری نباشد.
وی با بیان اینکه دلار ارزان یعنی نابود کردن تولید داخلی تصریح کرد: تولیدات داخلی ما امروز وابسته شده به واردات و حجم واردات به دلیل دلارهای ارزان به قدری بالا رفته که دیگر تولیدات داخلی ما در کارخانهها خاک میخورد.
کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به اینکه برخی نه قانون اساسی را قبول دارند، نه اندیشههای اقتصادی امام(ره) و نه اندیشه اقتصادی رهبر معظم انقلاب که همان اقتصاد مقاومتی است افزود: نمیشود به سادگی گفت که مسئولان ما از بدعهدیهای آمریکاییها بیخبر بودند، یعنی مسئول نمیتواند انقدر بیخبر باشد.
رزاقی ادامه داد: این یک برنامه جهانی است که بخشی از آن در داخل پیاده میشود و برنامه این است که به مردم القا کنند که شما خودتان هیچاید و برای پیشرفت به ما محتاجاید.
وی گفت: دولتهای غربی به دنبال این هستند که همه وابسته به آنها باشند و خط و خطوط آمریکایی را در کشورها پیاده کنند. سیاستهای تعدیل در هیچ کشوری موجب پیشرفت اقتصادی نشده است.
کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه آمریکاییها گام به گام به سمت براندازی کشورمان قدم برمیدارند اظهار داشت: وقتی وضع کشور اینگونه است، معلوم میشود که یک نیرویی در کشور به وجود آمده که موافق شرایط موجود است و میخواهد که شرایط موجود ادامه پیدا کند.
رزاقی با بیان اینکه افرادی در جامعه ما رشد پیدا کردهاند که با ثروت خودشان وزیر و وکیل میخرند و در انتخابات ریاست جمهوری کمک میکنند که افراد رئیس جمهور شوند عنوان کرد: این افراد بزرگترین مخالف استقلال اقتصادی کشور هستند که این روند موجب از بین رفتن استقلال سیاسی کشور هم میشود.
وی گفت: امروز باید فضایی در جامعه ایجاد شود تا کسانی که محصول کارشان، شرایط امروز کشور را رقم زده از مسئولیت کنار گذاشته شوند.
کارشناس مسائل اقتصادی اظهار داشت: کسانی که به جای پیاده کردن قانون اساسی و اندیشههای اقتصادی امام، سیاستهای تعدیل اقتصادی را پیاده کردهاند امروز باید محاکمه شوند.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- اجرای برجام هم کمکی به بهبود معیشت مردم نکرد/ انتقاد از سیاسی شدن اقتصاد توسط دولت/مدعیان بهبود اوضاع اقتصادی شناختی از اقتصاد کشور ندارند
- دولت با آمارهای خود برای مردم ژست میگیرد
- 31 هزار میلیارد تومان حاصل از اجرای برجام در کجا هزینه شد؟
- بزرگترین اعتراف به شکست برجام/جناب هاشمی؛ اعتراف دیرهنگامتان مایه تأسف است!
- وقتی سخنگوی برجام از شکست برجام می گوید
- بروز ناهنجاریها در پی رکود اقتصادی/ آسیبهای اجتماعی در کمین دارالعباده نشسته است
- وزارت خارجه ایران را لولو و آمریکا را هلو معرفی کرده
- گمانهزنیدر موردنامهسریآمریکا به تهران با وساطت سفارت ترکیه
- حجم واردات از آمریکا چهار برابر شد+نمودار
- «یونانیزه کردن» اقتصاد ایران
- کلید بی تدبیری اقتصاد جنوب شرق را فلج کرد