اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی به طور فزاینده در حال گسترش است
به گزارش یزدرسا، زهره الهیان، نماینده اسبق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درمصاحبه با راه دانا؛ در خصوص آسیب های فضای مجازی در سبک زندگی ایرانیان اظهار داشت: شرایطی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم نشان از استفاده بی رویه و حضور نابسامان فضای مجازی توسط آحاد جامعه است.
وی با بیان اینکه طبق آمار 80 درصد کاربران جهانی شبکه اجتماعی تلگرام ایرانی ها هستند، افزود: با این آمار معنادار می بایست توجه به این امر بشود که از چه روی مسئولین اینگونه به صورت افسار گسیخته فضایی را بدون کنترل در دسترس مردم فراهم کرده اند.
عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس هشتم با اشاره به اینکه قطعا سیاست هایی پشت پرده این اتفاق است، بیان داشت: باید از دولت سوال کرد که آیا این سیاست ها در نهایت به نفع جامعه است یا آسیب های آن برای جامعه ایرانی بیشتر بوده است؟
الهیان در ادامه تصریح کرد: آنچیزی که امروز در جامعه مشاهده میکنیم این است که برنامه ریزی صحیحی متناسب با جامعه ایرانی اسلامی انجام نگرفته است.
نماینده اسبق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: بی برنامگی در این حوزه باعث شده که امروز جوانان ما بخش عمده ای از طول روز خود را در شبکه های مجازی و دنیای وب سرگردان باشند.
وی با بیان اینکه متاسفانه اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی به طور فزاینده در حال گسترش است، افزود: محتوایی که در شبکه های اجتماعی با آن روبه رو هستیم در شان جامعه ایرانی اسلامی نیست و از طرفی هم اعتیاد به سایت های پورنو یکی از معضلاتی است که زنگ خطر را به صدا در آورده است.
قائم مقام گروه آینده نگری فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به اینکه اگر شورای عالی فضای مجازی، وزارت ارتباطات و...برنامه ریزی مناسب را برای فضای مجازی نداشته باشند با آسیب های جدی تری رو به رو خواهیم شد، گفت: علل طلاق هایی که امروز ثبت میشوند حضور زوج های جوانی است که ریشه مشکلاتشان در فضای مجازی پیدا میشود و گسترش بی رویه استفاده از شبکه های اجتماعی سلامت روحی و روانی جوانان را به مخاطره انداخته و البته این موضوع تاثیرات سویی را بر سلامت اجتماعی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه رهبری در چند سال اخیر در خصوص فضای مجازی تذکرات لازم را به مسئولین امر داده اند ولی تاکنون اقدام عملی در جهت تحقق فرمایشات رهبر انقلاب مشاهده نکرده ایم، اضافه کرد: دولت باید گزارش خود را در ارتباط با برنامه اش در خصوص فضای مجازی و ساماندهی آن به مردم و افکار عمومی ارائه دهد.
این کارشناس مسائل اجتماعی ادامه داد: فضای مجازی به عنوان شاخص رصد آسیب های اجتماعی میتواند مطرح باشد به این معنا که اگر سیاست های دولت در بهبود معضلات جامعه در این حوزه موفق بوده نمود آن را در فضای مجازی به عنوان یک ویترین مشاهده کنیم و بالعکس نابسامانی های فضای مجازی ریشه در ناموفق بودن این سیاست ها دارد.
نماینده اسبق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ساماندهی فضای مجازی هوشمندی مسئولین را میطلبد در این جهت که تکنولوژی را باید بر مبنای فرهنگی بومی وارد کشور کنیم.
وی با اشاره به اینکه در جامعه غربی بنیان خانواده در مرز فروپاشی قرار گرفته است، بیان کرد: شورای عالی فضای مجازی باید برنامه ی مدونی برای رصد این فضا و جرائمی که در این حوزه اتفاق می افتد را داشته باشد تا شاهد آسیب پذیری کمتری از سوی جامعه باشیم.
انتهای پیام/ص
Related Assets:
- آمـارهـا علیـه روحانـی!
- وزیر صنعت: شاهد فاجعه در بخش صنعت هستیم/ توهم رونق با وام بانکی/ هیاهو برای هیچ!
- آبروی این خانم برای دولت مهمتر از آبروی این دانشجوهاست!
- دولتیها برای انتخابات 96 به برجام دلبستهاند/آمریکاییها را به نقض چندباره برجام تشویق میکند
- شبهه دخالت دولت در انتخاب رئیس مجلس/ از تایید صوفی تا تکذیب نوبخت
- «فضای مجازی»؛ اسب لجام گسیخته که با قدرت میتازد
- افسردگی، ارمغان استفاده نا صحیح از دنیای مجازی/ آموزش رسانه ای، راه نجات جامعه
- افزایش نرخ طلاق در کاربران شبکههای اجتماعی
- برخورد گازانبری دولت حقوقدان با رسانه های منتقد