ID : 10377091
سرلشکر صفوی:

افراد تا زمانی محترمند که به حقیقت و قانون احترام بگذارند


مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت: دشمن می‌خواست همانند سال‌۶۰ بحث و اختلاف را به درون خانواده‌ها بکشاند/باید مراقب فتنه‌های آینده باشیم، مبادا مسایل سیاسی موجب شود از رفع مشکلات مردم و کشور باز بمانیم.

به گزارش یزدرسا به نقل از سپاه‌نیوز، سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به حوادث و اتفاقات سال 88 و تیرماه سال 78، گفت: جریانات پیش آمده پس از انتخابات، شبهه و ابهامی برای عده ای از مردم و برخی نخبگان سیاسی پیش آورد. در یک طرف برخی از شخصیت‌ها را که در یک مقطع زمانی مسئولیت‌هایی داشته‌اند می‌دیدند و در طرف دیگر مواضع قانونی مسئولان کشور، مانند شورای نگهبان و سران سه قوه را مشاهده می کردند.


سرلشکر صفوی خاطرنشان کرد: سؤال اینجاست که چگونه می‌توان تشخیص داد مواضع کدام گروه یا شخصیت سیاسی بر حق است؟ با نگاهی به سابقه تاریخی جنگ جمل و موضوع طلحه و زبیر و دستاوردهای فکری این جنگ، بنا به فرمایش حضرت علی(ع)، اشخاص نباید مقیاس و میزان حق و باطل قرار گیرند، بلکه حق و باطل است که باید مقیاس افراد و شخصیت آنان باشد، یعنی باید حق و باطل را شناخت و آن گاه عملکرد اشخاص و شخصیت‌ها را با حق مقایسه کرد، اگر با حق منطبق بود، شخصیت و سخن‌شان را پذیرفت.


وی افزود: این‌گونه افراد تا زمانی محترمند که به حقیقت و قانون احترام بگذارند. ملت ما طرفدار اصول و ارزش های اسلامی است نه طرفدار افراد و سابقه آنها. در جایی که می‌بینند اصول اسلامی و حرمت عاشورا حسینی به دست همین سابقه‌دارها پایمال می‌شود، دیگر این افراد نزد ملت احترامی نخواهند داشت.


سرلشکر صفوی با اشاره به برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری به عنوان یکی از بهترین دوره‌های انتخابات پس از انقلاب اسلامی، گفت: دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری یکی از بهترین دوره‌های برگزاری انتخابات در سال‌های بعد از انقلاب بود که همه دنیا را متحیر ساخت. ملت ما پس از انتخابات، به خصوص پس از سخنرانی مقام معظم رهبری در نمازجمعه که فصل‌الخطاب بود، امیدوار بود که آرامش به جامعه بازگردد و دولت مستقر و مشغول خدمت به مردم شود، لیکن ناامنی‌ها و اغتشاشات پس از انتخابات، این رویداد شیرین را به کام مردم تلخ کرد. به وجود آورندگان آشوب‌های پس از انتخابات سه گروه بودند: قدرت‌طلبان، اهل نفا

ق و براندازی و گروه سوم کسانی بودند که آگاهانه یا ناآگاهانه بازیچه قدرت‌طلبان و اهل نفاق قرار گرفتند.


وی ادامه داد: قدرت‌طلبان در چارچوب قانون وارد میدان رقابت شدند و تا مرحله برگزاری انتخابات پیش آمدند. آنان برای رسیدن به موضع ریاست‌جمهوری و بیش از آن برنامه‌ریزی کرده بودند که با اعلام نتیجه انتخابات، اقدام به قانون‌شکنی کردند و همین عمل آنان، بستر ورود اهل نفاق و انجام حرکت‌های براندازانه را فراهم کرد.

 

در این ایام شعار جمهوری ایرانی سر داده شد، عکس امام(ره) را پاره کردند و در روز عاشورا قرآن را آتش زدند. پس از راهپیمایی عظیم ملت ایران و صلابتی که به نمایش درآمد، دشمن همه تلاش خود را کرد تا وضعیت کشور را بی‌ثبات نشان دهد.


دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به تلاش دشمنان در برهه‌های مختلف حیات انقلاب اسلامی، برای ایجاد و دامن زدن به اختلاف در لایه‌های مختلف جامعه، گفت: دشمن می‌خواست همانند سال‌های 1359-1360 بحث و اختلاف را به درون خانواده‌ها بکشاند و از فرصت بهره برده و به نظام ضربه وارد کند.

در این شرایط به بصیرت سیاسی و فهم عمیق از مسائل کشور همراه با وحدت، در همه نقاط به ویژه در شهرهای بزرگ، نیاز داشتیم. وحدت محور می‌خواهد و محور آن باید حول اسلام، قانون اساسی و ولایت فقیه شکل گیرد.

 

رهبری صبور، هوشمند، دوراندیش، رئوف و بسیار حلیم داریم که توسط ایشان جلوی خیلی از تندروی‌های بیش از حدی که قرار بود در این مدت رخ دهد، گرفته شد مقام معظم رهبری همواره تأکیده داشته‌اند که به راحتی به افراد عناوینی همچون منافق و ضد ولایت فقیه چسبانده نشود. باید احترام مرجعیت و روحانیت را حفظ کرد و از آنان تبعیت کرد. ضربه زدن به ولایت فقیه و مرجعیت دینی سبب تضعیف پایه های نظام خواهد شد.


وی ادامه داد: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، انتخابات فرصت خوبی بود تا ملت ایران یک بار دیگر اقتدار خود را به رخ جهانیان بکشد. انتخابات 22 خرداد 1388 حماسه حضور مردمی در صحنه انتخابات، آن هم با حضور 85 درصدی بود که در طول 29 انتخابات برگزار شده ما شاهد این میزان حضور نبودیم. انتخابات برای اقتدار ایران و حضور قدرتمند و سیاسی ایران در صحنه بین‌المللی و خاورمیانه نقطه اوج بود و از سوی دیگر می‌توانست تأثیر به سزایی در بالا رفتن وزن ژئوپولیتکی ایران داشته باشد، ولی متأسفانه با حرکت برخی از گروه‌های سیاسی و شخصیت‌های سیاسی، شاهد یک تلخی و افت ژئوپلتیکی بودیم، چیزی که کشورهای غربی به دنبال القای آن در ایران هستند.


سرلشکر صفوی افزود: بعد از سخنان حکیمانه و روشنگرانه مقام معظم رهبری در خطبه‌های نمازجمعه که فصل‌الخطاب مسائل اخیر بود، مردم ما انتظار داشتند که همه گروه‌های سیاسی و شخصیت‌های سیاسی و کاندیداها، اگر اعتراضی هم دارند در چارچوب قانون اساسی حرکت کنند لیکن متأسفانه برخی از کاندیداها نه تنها نتوانستند گروه‌های سیاسی خودشان را مدیریت کنند، بلکه این گروه‌های سیاسی بودند که با تحلیل غلط، آن کاندیداها را مدیریت می‌کردند و بیانیه‌ها و رفتارهای قانون‌شکن و ایجاد اغتشاش و ناامنی را باعث می‌شدند. این افراد در حق نظام و ملت ایران ظلم کردند.

هر حکومتی در دنیا با قانون‌شکنان و کسانی که مخل امنیت و آسایش کشور می‌شوند و در جهت خواست دشمنان آن کشور و حکومت حرکت می‌کنند، مطابق ضوابط قانونی و حقوقی برخورد می‌کند و در ایران هم همین امر در جریان است.


وی با اشاره به دستورالعمل انقلاب‌های مخملی و علائم و نشانه‌های انقلاب مخملی در فتنه 88، گفت: اینکه برخی از علائم و دستورالعمل‌های انقلاب مخملی که در کتاب‌های نوشته شده، در اتفاقات بعد از انتخابات توسط قانون‌شکنان آگاهانه یا ناآگاهانه ظهور و بروز کرد و شبکه‌های رسانه‌ای دشمنان انقلاب و نظام و مسئولان سیاسی کشورها از این اغتشاشات رسما حمایت کردند، همه علائم خطری بود برای منافع ملی و مصالح نظام جمهوری اسلامی که برخی از کاندیداها آن را درست تشخیص ندادند. به نظر می‌رسد که آنها سقوط سیاسی کردند و اعتبار و وجاهت سیاسی گذشته خود را پیش مردم از دست دادند.


دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به حوادث و اتفاقات روز عاشورا سال 88، گفت: در خصوص حوادث روز عاشورا باید بدانیم که پایه‌های اصلی نظام بر دوش مردم است و حضور میلیونی مردم در واکنش به بی‌حرمتی به صاحت امام حسین(ع) در روز عاشورا نشان داد که پایه‌های نظام استوار است و باید گفت که حرکات این چنینی که منجر به تضعیف موقعیت ایران در منطقه می‌شود، به نفع آمریکا و اسرائیل است. این را اگر گروه‌های سیاسی نمی‌فهمند لیاقت ندارند که در سطح یک کاندیدا در جامعه مطرح شوند و اگر این موضوع را درک کردند و اصرار بر ادامه آن داشتند، خیانت است.


وی با اشاره به وظایف نخبگان در جامعه گفت: با توجه به سخنان حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و وظیفه‌ای که ایشان بر عهده خواص و نخبگان گذاشته اند، انتظار می‌رفت برخی گروه‌ها و افراد سیاسی که در وقایع اخیر به مردم و نظام ورهبر معظم انقلاب ظلم کردند و جامعه را دچار تنش کرده و از موضع و خواست سیاسی و حرف باطل خود برنگشتند؛ بازگشته و در مورد مسائل اخیر سکوت نکنند، زیرا سکوت خیانت است و بالاخره باید موضع خود را روشن ساخت که با حرمت‌شکنی ارزش‌های اسلامی و حرکات ضدانقلابی در تهران و آشوب‌گری و ناامنی موافق هستند یا مخالف.


سرلشکر صفوی به ریشه‌یابی و مقایسه فتنه سال 88 و فتنه 18 تیرماه سال 78 پرداخت و اظهار داشت: با بررسی حوادث 18 تیر و ماجرای کوی این نکته کاملا آشکار می‌شود که در آن جریان برخی از عناصر دولت و مجلس از حرکات ضدانقلاب حمایت می‌کردند و در فتنه اخیر که پس از انتخابات رخ داد، برخی از همان عناصر که در آن زمان در وزارت کشور یا مجلس یا برخی از احزاب سیاسی بودند، نقش اساسی داشتند. با این تفاوت که 18 تیرماه محدوده‌اش در تهران بود، ولی فتنه اخیر مقداری گسترده‌تر بود و باید گفت که برخی از عناصر که حامیان فتنه 18 تیر بودند یا آن را خط‌دهی می‌کردند، همان عناصر فعال در فتنه بعد از انتخابات هستند.


وی ادامه داد: البته کار از دست آنها خارج شده بود و در فتنه روز عاشورا شاهد بودیم که ضدانقلاب دخالت مستقیم داشت و برخی از کسانی که در این روز آمدند و دست به تخریب زدند از عوامل منافقین، اراذل و اوباش و بهائیان و افراد بی‌دین و گمراه و بازی خورده سیاسی بودند که در این روز عزیز حرمت شکنی کردند. گروهی از نخبگان جامعه، با جریان‌های قانون‌شکن و مخل آسایش مردم با شجاعت و صراحت همیشگی برخورد نکردند و برخی دیگر نیز به جای اینکه خود را سپر رهبری در برابر فتنه‌ها قرار دهند، پشت سر ایشان قرار گرفتند، اما همه آنها باید بدانند که ملاک و معیار ما در دوستی و دشمنی و حب و بغض، امام بزرگوار(ره) و مقام معظم رهبری است و هر کس با امام و رهبری دوست است، با او دوست هستیم و با دشمنان امام و رهبری دشمن هستیم. دشمنان احساس نکنند که ملت ما تغییر کرده اند، بلکه با هوشیاری و بصیرت و توأم با عشق و آمادگی جهاد در راه خدا، همه چیز را زیر نظر دارند.


دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا ، با اشاره به تلاش طراحان جنگ نرم در تضعیف پایه های نظام ، گفت: وحدت و انسجام ملی از عوامل پیروزی کشور است و طراحان جنگ نرم برای دستیابی به اهداف خود در جمهوری اسلامی ایران به دنبال تضعیف جایگاه رهبری و ولایت فقیه، ایجاد فاصله میان نخبگان و جامعه، کاهش محبوبیت نیروهای مسلح در میان مردم، بر هم زدن وحدت سیاسی و انسجام ملی و بی اعتماد ساختن مردم به مسئولان و رسانه های ملی هستند.

 

از مردم و جوانان به ویژه دانشجویان می خواهیم در مقابل دسیسه های دشمنان خارجی و داخلی هوشیار باشند و به برکت ولایت فقیه، با حفظ وحدت و انسجام ملی و بهره گیری از نظرات هوشمندانه نخبگان سیاسی، فرهنگی و دانشگاهی، انقلاب اسلامی را به سر منزل مقصود برسانند.


سرلشکر صفوی در پایان با بیان اینکه دشمن دست از سر ملت ما برنخواهد داشت، افزود: باید مراقب فتنه های آینده باشیم، مبادا مسایل سیاسی موجب شود از رفع مشکلات مردم و کشور باز بمانیم، ما مردم قانعی داریم و باید در رفع مشکلات آنان گام برداریم، رفع مشکلات اقتصادی و ایجاد کار از نیازهای اصلی خانواده‌هاست.

 

انتهای پیام/ص




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.