ID : 38015134

افزایش حوادث کوهستانی در استان یزد


به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد، آمار حوادث کوهستانی در یزد نسبت به سال گذشته، 28 درصد افزایش داشته است.

به گزارش یزدرسا، طی ماه‌های اخیر حوادث متعددی مبنی بر گم شدن و یا آسیب دیدن افرادی در کوهستان های مناطق مختلف استان یزد را  شاهد بودیم.

«نجات جان بانوی ۵۲ ساله در کوهستان‌‎های اطراف مهریز»، «نجات فرد گم شده در منطقه کوهستانی روستای انجیرآوند خرانق شهرستان اردکان» «پیدا شدن یک خانواده چهار نفره گم شده در بیابان‌های دربید» «نجات گمشدگان در ارتفاعات چک چک اردکان» تنها نمونه‌هایی از حوادث کوهستانی طی چند ماه گذشته در یزد بوده است. این در حالی است که همین دیروز خبر «جان باختن  مردی ۵۵ ساله بر اثر سقوط از کوه و شدت جراحات وارده در منطقه دربید یزد» در رسانه‌ها منتشر  شد.

محسن حرازی‌زاده مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد پیرامون افزایش حوادث کوهستانی در استان گفت: در سال 99 حدود 18 مورد حادثه مربوط به کوهستان به ما گزارش شده است که تیم‌های ما جهت اقدام اعزام شده‌اند.

وی افزود: آمار حوادث کوهستانی نسبت به سال گذشته، 28 درصد افزایش داشته است و متأسفانه تعداد افرادی هم که حادثه دیده‌اند، 50 درصد افزایش داشته‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد درباره دلیل حوادث کوهستانی اظهار داشت: حوادثی که معمولا در کوه‌ها و کوهستان‌ها و مناطق اینچنینی اتفاق می‌افتد به خاطر این است که افراد نمی‌توانند توانمندی‌شان را با شرایط منطقه بسنجند.

حرازی‌زاده با بیان اینکه افراد موقع حضور در کوه‌ها، تجهیزات لازم را با خودشان داشته باشند، تأکید کرد: مردم هنگام حضور در کوه مراقب گرمازدگی باشند چرا که خیلی می‌تواند مؤثر باشد؛ همچنین اگر احیانا بیماری زمینه‌ای خاصی مثل فشار خون یا دیابت دارند این‌ها را با شرایط محیطی که می‌خواهند به آنجا بروند بسنجند.

همچنین رئیس عملیات جمعیت هلال احمر استان یزد، سرسبزی کوه‌ها بر اثر افزایش بارش‌های اول سال را عاملی دانست که موجب شده مردم برای تفریح و همچنین جمع‌آوری گیاهان دارویی تردد زیادی به کوه‌های مناطق مختلف استان داشته باشند.

وی به مردم توصیه کرد قبل از رفتن به کوه، شرایط شخصی خودشان و همچنین شرایط آب هوایی منطقه موردنظر را بسنجند و اطلاعات دقیق مسیرشان را حداقل به یک نفر اعلام کنند.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.