ID : 6732883
عارف در جمع اساتید دانشگاه یزد:

امروز با کار کارشناسی می توان بر روی استان یزد سرمایه گذاری کرد/غرب از زمان اکتشاف نفت در نیروی انسانی سر ما کلاه گذاشتند


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع اساتید دانشگاه یزد با اشاره به عدم کاربردی بودن بسیاری از مقالات گفت:‌ مهمترین مسئله و دغدغه ما کاهش فاصله کمی و کیفی علمی در کشور است.

به گزارش یزد رسا، عارف روز گذشته در نشست انجمن اسلامی اساتید دانشگاه یزد، با اشاره به حضور خود در دانشگاه ها گفت: سفرهای استانی من غیر سیاسی است، اما در این میان زمانی که به دانشگاه ها می روم با توجه به مقتضات فضای آن، برخی از انها نیز رنگ و بوی سیاسی می گیرد و در این راستا نیز هرچند بعد از دانشگاه شیراز نمی خواستم به دانشگاه ها سفر کنم، ولی با توجه به اینکه برای کار شخصی به یزد آمده بودم و علاقه زیادی نیز به دانشگاه ها داشتم، در جمع اساتید دانشگاه یزد حضور پیدا کردم.

وی افزود: در دوره های گذشته فضای نامناسبی بر دانشگاه ها تحمیل شد که خوشبختانه مردم ما با حضور دوباره خود در سال گذشته وضعیت را بهبود بخشیدند و این فضای امنیتی و توهم این فضا که مانعی برای مراکز آموزش عالی بود، کاهش پیدا کرد.

رئیس بنیاد امید ایرانیان خاطرنشان کرد: مهمترین مسئله‌ای است که خارجی‌ها می‌خواهند آن را از ما بگیرند، وحدت می باشد و  ما با این کلمه پیروز شدیم و رمز ماندگاری در 35 سال گذشته نیز همین کلمه است.

عارف تصریح کرد: مزیت ما نیروی انسانی است، اما متاسفانه غربی ها از زمان کشف نفت بر سر ما کلاه گذاشتند و به هر نحوی ما را از نیروی انسانی عاقل دور کردند.

وی افزود: اگر ما در دوره های مختلف عملکرد دولت ها را نقد کرده ایم، اما هیچ زمانی کسی اجازه نداشته تا در مورد استقلال ما حرف بزند و همیشه ما خودمان تصمیم می گرفتیم و به هر طریقی آن را تقریبا انحصاری داشته ایم ، البته امروز نیز می توانیم این مزیت ها را با نیروی انسانی کامل کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مبنای اسلام و رمز پیروزی و ماندگاری انقلاب را اخلاق برشمرد و گفت: باید تلاش کنیم که دولت در زمینه مطالبات مردم و پاسخگویی به نیازهای مردم و اتکا به مردم از تدابیر رهبر انقلاب و پتانسیل‌های کشور استفاده کند؛ چرا که دولتی که با رای مردم روی کار آمده، باید پیروز شود.

عارف ادامه داد: هرچند اکنون در شرایط مناسبی از لحاظ تعداد مقالات در سطح منطقه هستیم، اما باید بررسی کنیم که این تعداد مقالات اثری نیز بر زندگی اجتماعی ما داشته است و چقدر واردات ما را کاهش داده است.

وی گفت: ما باید در بخش کیفیت مقالات نیز تلاش کنیم تا علاوه بر بحث کمیت این مقالات نیز به درد زندگی اجتماعی مردم ما بخورد و اثر تولید علم را در جامعه نیز مشاهده کنیم.

رئیس بنیاد امید ایرانیان بیان کرد‌: امروز مهمترین مسئله و دغدغه ما کاهش فاصله کمی و کیفی مقالات و درجه علمی می باشد و در صورتی می توانیم آنها را کاهش دهیم که بیانات و دغدغه های مقام معظم رهبری در این سه دهه بررسی کرده و آنها را عملیاتی کنیم و اگر در این مسیر حرکت نماییم، مطمئنا شاخص های اقتصادی ما نیز رشد خواهد کرد.

عارف تصریح کرد: ما باید تولید علم را کیفی کنیم و اثر آن را بر زندگی اجتماعی مردم ببنیم و از این طریق نیز به توسعه کشور کمک کنیم.

وی افزود:‌ سال گذشته در انتخابات نیز بحث منطقه آزاد در زمینه علم و فناوری را مطرح کردم که معقتدم امروز نیز با کار کارشناسی می توان در کشور بر روی استان هایی همچون یزد و سمنان سرمایه گذاری کرد و با توجه به ظرفیت های موجود در این استان ها به راحتی به علوم فناوری دست پیدا کرد.

رئیس بنیاد امید ایرانیان خاطرنشان کرد: نگاهی در سطح کلان کشور وجود دارد که باید از سرمایه نیروی انسانی در جهت ارتقای شاخص های مختلف استفاده کنیم که من معتقدم برای رسیدن به این هدف باید دانشگاه ها نیز در جایگاه مناسب خود قرار گیرند.

عارف در پایان با اشاره به تشکیل انجمن اسلامی اساتید در دانشگاه یزد، خواستار تقویت تشکل‌های فرهنگی و صنفی در دانشگاه‎ها شد و گفت: گفتمان حاکمیت بر ارزش‌ها و مردم سالاری مهمترین رویکرد اصلاحات است.

منبع: دانشجو




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.