ID : 844312
امام جمعه موقت تفت:

آمریکا از اسلامی که چشمش به پول و دلار باشد نمی‌ترسد


خطیب جمعه موقت تفت گفت: آمریکا از اسلامی که چشمش به پول و دلار باشد نمی‌ترسد بلکه هراس آمریکا و دشمنان از اسلامی بیدار و بابصیرت است.

 

به گزارش خبرنگار یزد رسااز تفت، امام جمعه موقت تفت، در خطبه های نماز جمعه این هفته تفت، گفت: سیاست استعمار و در رأس آن انگلیس این بوده که دانشگاه‌ها را در اختیار بگیرد و به همین دلیل مرحوم مطهری، بهشتی، مفتح و باهنر قبل از انقلاب سعی داشتند وارد دانشگاه‌ها شوند و در این زمینه هم موفق بودند.

وی ادامه داد: حوزه و دانشگاه باید با هم کار کنند تا کشور ساخته شود و امروز قشر حوزوی و دانشگاهی به هم نزدیک هستند و باید طبق فرمایش مقام معظم رهبری خروجی دانشگاه‌ها اسلامی باشد.

امام جمعه موقت تفت با اشاره به تحول فضای دانشگاه‌ها به سوی اسلامی شدن تصریح کرد: دشمنان نمی‌خواهند ما پیشرفت کنیم و ما باید بدانیم مستکبران جز آدم‌کشی و اقدامات ضد بشری کاری انجام نمی‌دهند.

وی همچنین تأکید کرد: آمریکا از اسلامی که چشمش به پول و دلار باشد نمی‌ترسد بلکه هراس آمریکا و دشمنان از اسلامی بیدار و بابصیرت است.

خطیب جمعه موقت تفت گفت: انسان موجودی کمال خواه است و تمام فعالیت های او اعم از نماز و روزه، تحصیل و غیره در راستای کمال خواهی انسان است.

وی افزود: همانگونه که انسان دو بعد جسمانی و روحانی دارد، کمال انسانی هم به همین نسبت تقسیم می شود.

حجه الاسلام والمسلمین سرمه چشم در ادامه علاوه بر رسیدگی به کمال جسمانی توجه به کمال روحانی را مهم دانست و تاکید کرد: به اندازه ای که جسم انسان به رشد، نمو و سلامت احتیاج دارد، روح انسان هم به رشد و نمو و کمال نیازمند است.

خطیب جمعه موقت تفت به سخن علامه طباطبایی در رابطه با کمال روحی انسان، اشاره کرد و گفت: روح انسان به طور کامل آفریده شد، اما وقتی خواست بر کالبد جسم سوار گردد تنزل کرد و ناقص شد.

وی در ادامه نقص ها، عیب ها، اختلافات و خصلت های ناروای انسان ها را از نقصان روح دانست و افزود: انسان ماموریت دارد با استفاده از هدایت های الهی و به کارگیری روش هایی که معصومین(ع) جلوی پای انسان قرار داده اند، روح ناقص را بگیرد، نقصان آن را برطرف کند، به کمال برساند و تحویل صاحب اصلی آن [یعنی خداوند] بدهد.

امام جمعه موقت تفت با اشاره به اینکه  اوج کمال روحی و معنوی انسان قرب الی الله و تقرب الهی است. گفت: قرب الی الله به معنای این است که انسان آن قدر از نظر روحانی و معنوی به خدا نزدیک شود که همه چیز را در خداوند ببیند، احساس استقلال برای عالم نداشته باشد و همه چیز را وابسته و متوجه خدا بداند.

 

 

 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.