آنچه میتواند وضعیت امروز را تغییر دهد، حضور پرشور مردم در انتخابات است
ابراهیم طاهری در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفت: جمهوریاسلامی ایران به عنوان یک الگوی موفق حکمرانی، اساس و پایه محکم خودش را بر مبنای حضور مردم در انتخابات گذاشته است.
وی افزود: مشارکت همگانی مردم از ابتدای انقلاب در همه نهادهای اصلی جمهوریاسلامی ایران وجود داشته و تا الان هم کاملا رعایت شده است؛ در کشور ما مثل همه نظامهای جمهوری دیگر دنیا، حضور مردم نقش تعیینکنندهای در سرنوشت سیاسی خودشان داشته و به آن هم کاملا پایبند بودهایم.
با انتخابمان میتوانیم شرایط را آنگونه که میخواهیم تغییر دهیم
عضو هیئت علمی دانشگاه یزد اظهار داشت: مهمترین عاملی که میتواند بر آینده سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مردم ایران اثرگذار باشد، حضور حداکثری آنها در انتخابات است.
طاهری خاطرنشان کرد: ما باید اینطوری فکر کنیم که با مشارکتی که میتوانیم در انتخابات داشته باشیم سرنوشتمان را خودمان میتوانیم رقم بزنیم و اگر انتخاب نکنیم و در انتخابات حضور نداشته باشیم بقیه برای ما انتخاب خواهند کرد در این صورت ما یک حق مسلم را از خودمان گرفتهایم و این حق مسلم آنقدر ارزشمند و مقدس و حساس و مهم است که ما خودمان به شخصه سعی کنیم در انتخابات از جمله انتخابات پیش رو و به طور کلی در همه انتخاباتها مشارکت کنیم.
وی عنوان کرد: ما امروز در هر وضعیتی هم که هستیم و اگر وضعیتمان خیلی مطلوب و آرمانی نیست، باز هم باید در انتخابات شرکت کنیم؛ اگر انتقاداتی هم داریم باید بدانیم که این شرایط، نتیجه انتخابهایی است که خود ما داریم و الان هم خود ما و با انتخابمان میتوانیم شرایط را آنگونه که میخواهیم تغییر دهیم، بنابراین حضورمان در انتخابات خیلی اهمیت دارد، به ویژه آنکه ما میخواهیم سرنوشتمان را به دست نخبگانی بدهیم که قرار است برای ما تصمیمگیریهای مهمی انجام بدهند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی تأکید کرد: در این برهه مهم و حساسی که قرار داریم انتظار این است که با حضوری که در انتخابات پیدا میکنیم بتوانیم آینده سیاسی کشورمان را رقم بزنیم و این آینده سیاسی، آینده تک تک افرادی است که در انتخابات شرکت میکنند و نمیکنند؛ یعنی چه کسانی که در انتخابات شرکت بکنند و چه کسانی که شرکت نکنند آینده سیاسی خودشان را اینطوری رقم میزنند.
بدون حضور گسترده در انتخابات انتظار تغییر بیمعناست
طاهری تصریح کرد: یقینا اگر بخواهیم معضل بیکاری حل شود، اگر میخواهیم مشکلات اقتصادیمان حل شود و هر نوع خواستهای که داریم از طریق انتخابات میتوانیم به سیستم سیاسیمان منتقل کنیم چرا که سیستم سیاسی ما طی 40 سال اخیر به صورت کامل بر مبنای رأی مردم شکل گرفته است.
استاد دانشگاه یزد بیان کرد: ما اگر در انتخابات شرکت نکنیم و انتظار داشته باشیم که وضعمان تغییر کند اشتباه راهبردی را مرتکب شدهایم؛ لذا لازمه اینکه بتوانیم آینده بهتری را برای خودمان و کشورمان رقم بزنیم، حضور پرشور، جدی و گسترده در انتخابات است.
طاهری با بیان اینکه البته حضور در انتخابات باید همراه با آگاهی باشد، اضافه کرد: باید در این فاصلهای که تا زمان انتخابات فرصت باقی مانده است برنامه کاندیداها را به طور دقیق و جدی مطالعه کنیم بنینیم واقعا کدام برنامهها قابلیت تحقق دارد و آیا این برنامهها با مطالبات مردم هماهنگ هستند یا خیر و از این طریق خواستههایمان را در مجلس آینده متجلی کنیم و تا حد امکان سعی کنیم از رأی دادنهای مبتنی بر احساسات پرهیز کنیم و تلاش کنیم با عقلانیت کاندیداهایی را به مجلس بفرستیم که بتوانند سرنوشت بهتری را برای کشور رقم بزنند.
انتهای پیام/