به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی یزد رسا، اسفند ماه سال 92 بود که مارک زاکربرگ مالک شبکه اجتماعی فیسبوک با پرداخت مبلغ نجومی 19 میلیارد دلار، پیامرسان موبایلی واتسآپ را خرید، این شبکه اجتماعی 12 میلیارد دلار از قیمت خرید را با سهام خود و 4 میلیارد دلار را به صورت نقدی پرداخت کرد و 3 میلیارد دلار باقیمانده نیز صرف حفظ کارمندان کلیدی واتسآپ و پرداخت پاداش به آنها در آینده شد.
هر کاربر واتسآپ 126 هزار تومان به فیسبوک فروخته شد
واتسآپ برنامه پیامرسان موبایلی است که حدود 450 میلیون کاربر در سراسر جهان دارد و شمار کاربران آن در 12 ماه گذشته دو برابر شده است. هر روز حدود یک میلیون کاربر جدید به واتسآپ میپیوندند. دستاندرکاران واتسآپ پیشبینی میکنند تعداد کاربران این اپلیکیشن در سال 2015 به یک میلیارد نفر برسد.
وقتی تعداد مبلغ 19 میلیارد دلاری معامله فیسبوک و واتسآپ را تقسیم بر تعدا کاربران آن میکنیم متوجه میشویم شرکت صهیونیستی- آمریکایی فیسبوک هر کاربر واتسآپ را بیش از 126 هزار تومان خریده است.
محبوبیت سرویسهای پیامرسان و چت در خبررسانی از فیسبوک بیشتر شده است. 7 تن از 10 کاربر واتسآپ هر روز با این اپلیکیشن آنلاین میشوند؛ واتسآپ از این نظر از فیسبوک هم موفقتر است.
گذشته از این نوجوانان 16 تا 18 ساله که تاکنون موتور محرک فیسبوک برشمرده میشدند، دیگر علاقه چندانی به عضویت در این شبکه اجتماعی ندارند. خرید واتسآپ میتواند واکنش مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیسبوک به تحولات یادشده باشد تا سلطه به کاربران خود را از دست ندهد و کماکان عنوان تاثیرگذارترین صهیونیست را یدک بکشد؛ چرا که مارک زاکربرگ موسس فیسبوک، بر اساس اعلام روزنامه «اوشلیم پست» تاثیرگذارترین صهیونیست شناخته شده است.
مارک زاکر برگ سال گذشته اعلام کرد «مأموریت جدید» خود را آغاز کرده است. او در شرح مأموریت جدیدش گفت، با محوریت تلفن همراه قصد دارد 5 میلیارد نفر را در سراسر جهان به شبکه صهیونیستی خود اضافه کند. چندی پیش با انتشار خبر خرید واتساَپ و شرکت انگلستانیِ اسکنتا که تولید کننده پهپاد است و اضافه شدن شرکتهای سامسونگ و اریکسون و نوکیا به پروژه این شرکت، مشخص شد برنامههای رژیم صهیونیستی برای اشغال و الصاقِ سرزمینهای مجازی دیگر به خود، وارد مرحله اجرا شده است.
مالک واتسآپ کیست؟
مالک و ایده پرداز اولیه واتسآپ، جان کوم یهودی اکراینی تبار است که پس از مدتی همکاری با شرکت یاهو و تلاش نافرجام به همراه دوستش بریان اکتون برای همکاری با فیسبوک، به فکر راه اندازی سریس واتسآپ میافتند.
وی در ابتدا تلاش کرد تا نرم افزار جدیدی برای گوشیهای آیفون طراحی کند و بعد از مدتی نرم افزار خود را برای پلاتفرمهای دیگری مانند بلک بری آماده کرد.
جان کوم، صهیونیست اوکراینی تبار است که پس از مهاجرت و خروج از محیط ضد صهیونیستی اوکراین، به آمریکا رفت و عضو موسس بنیاد همکاریهای فعالان یهودی تکنولوژیهای برتر شد.
واتسآپ مبلغ جریان مسیحیت صهیونیستی شد
براساس گزارشها شبکههای مسیحی فارسی زبان که پیش از این با استفاده از شبکه اجتماعی فیس بوک به دنبال افزایش و گسترش اعتقادات خود بود، در جدیدترین فعالیتهای خود به وایبر و واتسآپ روی آورده و از این پیامرسانها جهت نشر عقاید انحرافی خود بهره میگیرند.
بر اساس این گزارش در حالی که شبکه اجتماعی صهیونیستی فیس بوک دچار سقوط شده و متعاقب آن روند جمع آوری اطلاعات مردم دچار اختلال شد، اقبال اردوگاه صلیبی به شبکه واتسآپ بیشتر شده است.
برهمین اساس دو شبکه اجتماعی وایبر و واتسآپ وسیله جاسوسی صهیونیستها شناخته شدهاند. چنان که ارتش مصر اجازه استفاده از این دو شبکه اجتماعی را به سربازان خود نمیدهد.
با توجه به ماهیت و تفکری که در پشت پرده این شبکهها وجود دارد کاربران ایرانی باید در عضویت و استفاده از چنین شبکههایی دقت لازم را داشته باشند تا حریم خصوصیشان تهدید نشود.
چرا مرغ همسایه برای ما غاز است؟
در حالی که برخی از کاربران ایرانی فیلتر شدن پیامرسانهایی چون واتسآپ را غیرمنطقی میدانند و خطرات آن را جدی نمیگیرند، چندی پیش دایره امنیت اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی استفاده سربازان از واتسآپ را ممنوع کرد.
دایره امنیت اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی با صدور حکمی استفاده سربازان از برنامه «واتسآپ» که در گوشیهای هوشمند بسیار شایع بوده را ممنوع کرده است.
ارتش رژیم غاصب صهیونیستی استفاده از واتسآپ توسط سربازان که احتمال درز کردن اطلاعات امنیتی را دارد، را دلیل این ممنوعیت اعلام کرده است.
واتسآپ مشکل امنیتی دارد
واتسآپ در وبسایت خود اعلام کرده است که ارتباط بین دو تلفن همراه هوشمند از طریق این اپلیکیشن کاملا ایمن است؛ زیرا تمامی اطلاعات در این سرویس کدگذاری شده است.
واتسآپ در همین حال به کاربران خود هشدار داده است که هنگام استفاده از این خدمات مراقب باشند؛ زیرا ممکن است دستگاه گیرنده پیام ایمن نباشد، این در حالی است که واتسآپ تاکید کرده است که به هیچ عنوان پیامهای کاربران را ذخیره نمیکند.
اطمینانهای واتسآپ در حالی صورت میگیرد که متخصصان امنیتی معتقد هستند که امنیت واتسآپ و کدگذاری در این اپلیکیشن ایدهآل نیست و در بخش SSL ایراداتی وجود دارد.
با همه اینها آنچه که اهمیت دارد این است که این نرم افزارها، محتواهای مجرمانه بسیاری را رد و بدل میکنند و اکثر سرویسهای موبایل همچون تانگو، وایبر و وی چت این قابلیت را دارند که اطلاعات کشور ما را که در بین کاربران رد و بدل میشود، جمع آوری و تحلیل کنند و در اختیار بیگانگان قرار دهند.
این در حالی است که معمولا هیچ کشوری اجازه نمیدهد که ارتباط بین شهروندانش در بستر امکانات خارجی انجام شود؛ با همه این توصیفات انتظار میرود تا مسئولان ذیربط تلاشهای جدی برای ساخت سرویسهای داخلی انجام دهند تا کاربران ایرانی نیازمند سرویسهای خارجی نشده و امنیت آنان مورد تهدید واقع نشود.
تولید نرمافزارهای بومی علاوه بر تامین امنیت باعث خودکفایی و عدم مصرف کننده پهنای باند اینترنت کشورهای خارجی میشود.
ساینا چیست؟
ساینا، یک نرم افزار رایگان موبایل (Android, iOS) برای برقراری تماس و پیام رسانی از طریق اینترنت و بهترین جایگزین رومینگ در تماس های بین المللی می باشد.
شما می توانید با سایر کاربران ساینا، رایگان تماس بگیرید و پیام متنی، عکس و فیلم به اشتراک گذارید. همچنین می توانید با تمامی شماره ها در سراسر دنیا تماس ارزان برقرار کنید و هزینه های سنگین رومینگ را نپردازید. با حفظ شماره خود، به شماره های مختلف اعم از ثابت و همراه در مقاصد داخلی و خارجی (اعم از ایران و خارج از ایران)، تماس با کیفیت و ارزان قیمتی را تجربه نمایید.
نام ساینا از کجا آمده است؟
ساینا، کلمه ای با ریشه فارسی، به معنی سیمرغ می باشد. سیمرغ در زبان فارسی نماد دانایی و خرد و پرنده پیروزی و خوشبختی است.
ویژگی های مهم نرم افزار ساینا:
• تماس رایگان با سایر کاربران ساینا
• ارسال پیام متنی رایگان
• امکان استفاده از استیکرهای جذاب و اختصاصی
• امکان ارسال عکس و فیلم
• امکان ایجاد گروه های چت با تعداد کاربر نا محدود
• امکان برقراری تماس های بین المللی بدون پرداخت هزینه سنگین رومینگ
• صرفه جویی در هزینه های رومینگ در مقایسه با نرم افزارهای مشابه
• عدم نیاز به خرید سیم کارت از اپراتورهای خارجی در مسافرت های خارج از کشور
• نمایش شماره شخصی شما در مقصد تماس
• استفاده از لیست مخاطبین گوشی و عدم نیاز به اضافه نمودن مخاطبین جدید
• تماس با کیفیت با استفاده از Wi-Fi و ۳G
• امکان خرید شارژ بصورت ریالی و از درگاه معتبر بانک ملت
• پشتیبانی ۲۴ ساعته در تمامی روزهای هفته (۲۴*۷)
شرایط استفاده از ساینا:
• ساینا بر روی تمامی گوشی های تلفن همراه که دارای سیستم عامل اندروید ۴ به بالا هستند و نیز بر روی گوشی های آیفون با سیستم عامل iOS۵ به بالا قابل نصب می باشد.
• برای استفاده از ساینا می بایست به اینترنت Wi-Fi و یا ۳G دسترسی داشته باشید.
نصب و فعالسازی ساینا:
برای نصب ساینا کافیست روی لینک دانلود کلیک نمایید، فایل apk را به گوشی خود منتقل کنید و مراحل نصب را انجام دهید. در مراحل نصب برنامه یک پیامک حاوی کد فعالسازی برای شما ارسال می شود که با وارد کردن آن در برنامه، پس از چند ثانیه امکان برقراری تماس از طریق بستر اینترنت با ایران و کشورهای مختلف فراهم می باشد. چنانچه پیامک فعالسازی را دریافت نکردید، می توانید کد فعالسازی را از طریق سامانه اعلام گویا (IVR) دریافت نمایید.
به گزارش یزد رسا، گفتنی است این نرم افزار توسط شرکت مخابرات طراحی شده و اقدام قابل تقدیری است اما باید اگر این نرم افزار مشکلی در بحث سرعت و طراحی ظاهری و.. دارد برطرف شود تا مخاطبان ایرانی و حتی خارجی با توچه به امنیت این نرم افزار که داخلی است تمایل و رغبت بیشتری برای استفاده از آن نسبت به نرم افزار های مشابه خارجی داشته باشند و رقب جدی برای موارد مشابه خارجی باشد.
مخاطبان عزیز برای کسب اطلاعات بیشتر با مرکز خدمات مشترکین همراه اول (۰۹۹۹۰) تماس حاصل نمایید و یا با مراجعه به سایت مخابرات به آدرس http://www.mci.ir/syna مشکلات این نرم افزار را با این شرکت در میان بگذارند.
دانلود نرم افزار ساینا