ID : 38947209
گلایه اهالی روستای همیجان:

اکتشاف معدن روستای زیبای همیجان را از بین می برد


عبدالهیان گفت: مردم روستای همیجان که این روستا و طبیعت زیبای آن را سند هویتی خود می‌دانند تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند که معدن‌کاری در این روستا انجام گیرد.

محمد عبدالهیان یکی از اهالی روستای همیجان در گفتگو با خبرنگار یزدرسا در خصوص فعالیت معدن سنگ آهن همیجان گفت: محدوده اکتشافی معدن که یک کوه است در داخل روستای همیجان قرار دارد و چنانچه فعالیت‌های اکتشافی معدن در این نقطه انجام گیرد کل روستا تخریب می‌شود چرا که خانه‌ها و درخت‌های مردم در پایین این کوه قرار دارد.

وی ادامه داد: روستای زیبای همیجان در فاصله 10 کیلومتری مرکز شهرستان بهاباد قرار دارد، یک روستای بکر و دست نخورده و روستای نمونه هدف گردشگری و چیزی شبیه یا حتی زیباتر از روستای  ماسوله در شمال است، خانه‌ها پلکانی از پایین به سمت بالا است و درون دره از 10 تا 15 کیلومتر درختان گردو وجود دارد که شادابی خاصی به روستا داده است.

عبداللهیان تصریح کرد: چشمه‌ها و قنوات موجود در کوهی که محل اکتشاف سنگ آهن همیجان است تامین کننده تمام آب روستای همیجان و روستاهای اطراف آن است و برخی این موضوع را مطرح می‌کنند که تاثیر اکتشاف معدن بر منابع آبی بررسی می‌شود در حالی که مردم به هیچ عنوان حاضر نیستند که فعالیت‌های اکتشافی معدن در این روستا انجام گیرد و آرامش موجود در روستای همیجان را با هیچ چیز عوض نمی‌کنند.

وی ادامه داد: چنانچه آب منطقه‌ای هم با بررسی اعلام کند که اکتشاف معدن در این روستا به منابع آبی هیچ ضرری نمی‌زند و حتی به منابع آبی روستا اضافه هم می‌شود مردم روستای همیجان که این روستا و طبیعت زیبای آن را سند هویتی خود می‌دانند تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند و اجازه نمی‌دهند که معدن‌کاری در روستای همیجان انجام گیرد.

عبداللهیان عنوان کرد: مردم روستای همیجان به طرق مختلف و تجمع روبروی اداره منابع طبیعی، اداره میراث فرهنگی، محیط زیست شهرستان و فرمانداری شهرستان و ... اعتراضات خود را نسبت به معدن کاری اعلام کردند و نه تنها اهالی این روستا بلکه مردم شهرستان بهاباد نیز نسبت به معدن کاری در روستای همیجان معترض هستند و صدای خود را به طرق مختلف به گوش مسئولان رسانده اند.

انتهای پیام/




summary-address :
Your Rating
Average (3 Votes)
The average rating is 4.666666666666667 stars out of 5.