ID : 37371606
وزیراسبق ارشاد در جمع دانشجویان بافقی:

اگربه توصیه های رهبری درحوزه اقتصادمقاومتی عمل می کردیم امروزوضعیت بهتری داشتیم/ دانشگاه نباید باشگاه احزاب، گروه‎ها و محل کارزار و درگیری باشد+تصاویر


وزیراسبق ارشاد گفت: از سال 93 روز به روز مشکلات مردم و فاصله طبقاتی افزایش پیدا کرده و زمانی که در جامعه رانت وجود داشته باشد و از موقعیت و اطلاعاتی که دارند سوء استفاده کنند فاصله طبقاتی افزایش پیدا خواهد کرد.

به گزارش یزدرسا؛ مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور دکتر سیدمحمدحسینی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر فتاحی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بافق و جمعی از اساتید و دانشجویان در محل تالار آفرینش این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر فتاحی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بافق ضمن گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافق قریب به 25 سال است که به همت و تلاش مسئولین شهرستان به بهره برداری رسید و در این مدت قریب به 7هزار نفر در رشته های فنی ومهندسی فارغ التحصیل شده اند.

وی در ادامه افزود: این دانشگاه در زمینی به وسعت صد هکتار بنا و نزدیک به 42 هزارمتر مربع فضای آموزشی و با کلیه امکانات و تجهیزاتی که مورد نیاز رشته ها بوده در حال فعالیت است.

دکتر فتاحی تصریح کرد: با توجه به رویکردی که در دانشگاه و خصوصا در سال های اخیر و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در بحث فرهنگ در دانشگاه که ایشان فرهنگ را بستر فعالیت در دانشگاه می دانند تمام برنامه های فرهنگی را در حد توان انجام خواهد داد.

رئیس دانشگاه آزاد بافق ادامه داد: برگزاری یادمان شهدا، کرسی های آزاد اندیشی، نشست های فرهنگی و گرامیداشت روز دانشجو از جمله برنامه های فرهنگی این دانشگاه است.

در ادامه این مراسم دکتر سیدمحمدحسینی وزیرسابق فرهنگ وارشاد اسلامی و سخنران این مراسم ضمن گرامیداشت روز دانشجو و شهادت سه تن از دانشجویان توسط رژیم شاهنشاهی گفت: هرساله در سراسر کشور دانشجویان این روز را گرامی و حتی در دوران ستم شاهی نیز این کار را انجام می دادند و از 66 سال قبل این مراسم به یاد سه شهیدی که بر سلطه و سیطره آمریکا و شاه معترض بودند برگزار می شود.

وی در ادامه افزود: اینکه گاهی اوقات به تاریخ برمی گردیم و این مطلب هم در بیانیه گام دوم آمده که جوانها باید با تاریخ آشنا و بتوانند جریانات، افراد و مفاخر و حوادث تاریخی را درک و تحلیل کنند. امروز برخی از سلطنت طلب ها مدعی 16 آذر هستند که به امر رژیم پهلوی دانشگاه را سرکوب و حامیان آنها نیز آمریکا بود. با سلطه نظامی نمی شود بر یک کشور غلبه کرد هرجا که استعمار حضور پیدا کرده و زمانی که مسلط شدند فرهنگ آن کشور و زبان آنها را تغییردادند.

دکتر حسینی تصریح کرد: نمی شود صرفاٌ با سلطه نظامی، سیاسی و یا اقتصادی در دراز مدت در یک کشوری حاکم بود و کاری که انجام می دهند فرهنگ یک کشور را تغییر می دهند. دانشجویان در سال 32  با وجود اینکه با شدت با آنها برخورد می شد اما یک بینش و تحلیل درستی از مسائل داشتند و آینده را می دیدند که قرار است آمریکا در کشور مستقر و نفت این کشور را غارت کردند.

 وی ادامه داد: در مقاطع مختلف می بینیم که دانشگاه همیشه یک محیط پویا و زنده بوده، دانشگاه اگر دچار رغبت شود با روحیه دانشجویی که یک روحیه آرمان خواهی، عدالت طلبی و خدمت به جامعه است همخوانی ندارد لذا باید در کنار تحصیل علم که کار دانشجو است با کسب علم و دانش وابستگی کشور را به بیرون کم کند.

سخنران مراسم روز دانشجو دانشگاه آزاد بافق به نگاه رهبری به علم ودانش اشاره و بیان داشت: نگاه رهبری این است که باید به عنوان یکی از مراکز عمده علمی در جهان باشیم و این کار شدنی است در حالی که در بسیاری از رشته ها جزء ده کشور برتر جهان هستیم یعنی باروحیه خودباوری، اعتماد به نفس کارهای بزرگی را انجام که باعث ناراحتی و عصبانیت دشمن شده که این کشور با تلاش و همت به خودباوری رسیده و مستقل شده است.

دکتر حسینی در خصوص بحران اخیر و گرانی بنزین که اتفاق افتاد بیان داشت: جامعه منتقد این حرکت که چرا باید زمینه سازی نشود و افکار عمومی متقاعد نشود و یکباره شبیخون بزنید و همانند دشمن از اصل غافلگیری و پنهانکاری استفاده کنید. در یک جامعه باید به شخصیت مردم احترام بگذاریم نه اینکه لحظه ای تصمیم بگیریم، اینجا دانشجو باید وارد صحنه و مطالبه گری کند که دیگر چنین کاری تکرار نشود و مسئولین بدانند که اگر دست از پا خطا کردند قشری هستند جوان و آشنا به مسائل که روحیه محافظه کاری هم ندارد و ساکت نخواهند نشست. اگر دانشجویان ما در همه مسائل اشرافیت کامل داشته باشند می توانند از مسئولین مطالبه گری و سوال کنند.

وزیرسابق فرهنگ وارشاد اسلامی مشارکت دانشجویان در تمام زمینه ها را خواستار و گفت: در دولت سازندگی برخی از دولتمردان بیان می کردند که دانشجو باید به درس و تحصیل بپردازد و کاری به بحث های سیاسی و مطالبه گری نداشته باشد که مقام معظم رهبری ورود و این کار را منع و مشارکت بیشتر دانشجویان را در تمام زمینه ها خواستار شدند. دانشگاه نباید باشگاه احزاب، گروهها و محل کارزار و درگیری نباید باشد اما دانشجو باید آگاهی داشته و مسائل روز، تاریخی و منطقه را تحلیل، روشنگری و بصیرت افزایی کند.

دکتر حسینی ادامه داد: در سال جاری انتخابات را پیش رو داریم و دانشجو باید از نمایندگان مطالبه گری و مردم را آگاه کند. از سال 93 روز به روز مشکلات مردم و فاصله طبقاتی افزایش پیدا کرده و زمانی که در جامعه رانت وجود داشته باشد و از موقعیت و اطلاعاتی که دارند سوء استفاده کنند فاصله طبقاتی افزایش پیدا خواهد کرد.

وی به مقایسه هدفمندی یارانه ها در دولت نهم و گرانی بنزین در این دولت اشاره و بیان داشت: اگر بخواهیم داستان بنزین رابا هدفمندی یارانه ها که در دوره قبل انجام شد مقایسه کنیم می توان نتیجه گرفت که در هدفمندی یارانه ها جلسات متعددی با اقتصاددانان برگزار و بحث و تبادل نظر و در رسانه ها نیز روشنگری میشد و بعد با احترام به مردم اعلام و اقدام شد و جامعه نیز پذیرفت اما در خصوص افزایش بنزین چه خسارت های مادی و معنوی که به کشور و مردم وارد شد و این نتیجه انتخاب است یعنی کسی را انتخاب کنیم که مراقبت کند و مجلس نیز وزیرانی انتخاب کند که مرد کار و تلاش  و کوشش باشند و مجلسی که رای اعتماد به وزرا می دهد باید این کم کاری ها را از وزیران سوال کند.

دکتر حسینی در پایان گفت: اگر به توصیه های رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی و نامگذاری های سال عمل می کردیم امروز وضع بهتری داشتیم و نقد جدی داریم به اینکه متاسفانه یک انتظار بیهوده ای به آن سوی مرزها  وجود داشت، دو سال کشور را معطل کردند که این برجام امضا شود و دو سال طول کشید اجرا شود و دوسال نیز برسر آن دعوا بود که اجرا شود و دو سال نیز زمان می برد که آن را احیا کنند که رهبری فرمودند خود را معطل برجام نکنید و از توان داخلی استفاده کنیم.

تجلیل از دانشجویان برتر، اجرای سرود و استندآپ کمدین از دیگر برنامه های این مراسم بود.

انتهای پیام/ع.ع




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.