آیا ترکیب گوشتها سبب بیماری میشود؟
به گزارش یزدرسا؛ محمد عسکر فراشاه، متخصص طب سنتی ایرانی گفت: ترکیب گوشتها از جمله گوشت گاو و شتر برای کاهش عوارض یا اصلاح مزاج آنها از دیدگاه طب سنتی ایرانی درست نیست و سبب بروز بیماری میشود.
او افزود: از دیدگاه طب ایرانی، گوشت ها، قویترین غذاها هستند و هضم آنها تا حدودی دشوار و مصرف آن برای تندرستان، ورزشکاران و افراد با فعالیت سنگین مناسب است.
عسکر فراشاه ادامه داد: تمام گوشتها مزاج گرم وتر داشته، اما از نظر نوع حیوانات، زمان و مکان، نر و ماده بودن، میزان حرکت، پیری و جوانی، اهلی و وحشی و دریایی و خشکی بودن حیوان، مزاج گوشتها مختلف است.
متخصص طب سنتی اظهار داشت: عدهای بر این باورند که با توجه به سرد و خشک بودن گوشت گاو نسبت به گوشت گوسفند، ترکیب آن با گوشت شتر که مزاج گرم و خشک دارد سبب کاهش عوارض مصرف میشود.
وی افزود: گوشتها با مزاجهای مختلف هضم متفاوتی داشته و مخلوط کردن آنها سبب فساد هضم و بروز بیماریهای گوارشی میشود.
باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/
Related Assets:
- عوارض مصرف بیش از اندازه قارچ
- توزیع 10 هزار بسته داروی گیاهی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن در یزد
- طب سنتی ضدیتی با طب رایج ندارد/ راهکارهای طب سنتی در کاهش شدت علائم کرونا
- قیمت گوشت گوسفندی در استان یزد کاهش می یابد
- رکوردزنی یک هفتهای قیمت گوشت
- گوشت و مرغ در دولت روحانی چقدر گران شد؟
- صادرات ١۵٠ هزار تن محصولات گلخانهای از استان یزد
- ذبح غیرمجاز دام؛ تهدیدی برای سلامت همشهریان
- گوشت گران نشود، یزد خالی از گوشت می شود!
- مصرف آب یخ در زمستان ممنوع!/مزاج سرد و خشک یزدی ها در زمستان بخاطر عدم بارش
- افراد بلغمی در زمستان مواظب سبک زندگی خود باشند
- برای مقابله با کرونا چگونه بدن خود را تقویت کنیم؟