ID : 29640792
فعال اقتصاد مقاومتی در اردکان:

ایجاد شغل برای فرزندم، دلیل اصلی ورود به عرصه تولید/ جز بسیج سازندگی، کسی حمایتمان نکرد


تولید کننده قارچ در اردکان گفت: بدترین موضوع در تولید قارچ فروش آن است چرا که قارچ به سرعت خراب شده و تنها 48 ساعت فرصت فروش داریم و اگر کمی از این زمان بگذرد قارچ خراب شده و دیگر به بازار فروش نمی رسد.

به گزارش یزدرسا، توجه به ترویج و توسعه طرح های اقتصاد مقاومتی علاوه بر اینکه به  تقویت رویه خودکفایی در روستاها و شهرها کمک می کند از  سویی حلال مشکلات اقتصادی کشور و راهکار برون رفت از رکود تورمی است. از این رو باید از روشی تولید را توسعه و رونق داد که کمترین میزان وابستگی به نقدینگی را ایجاد و در سریع‌ترین زمان به بازدهی مطلوب برسد.

محمدعلی مروتی یکی از فعالین عرصه اقتصاد مقاومتی در مصاحبه با اردکان گویا؛ در رابطه با حوزه فعالیت خود گفت: پسرم بعد از تحصیل نیاز به کار داشت و چون شغل مناسبی پیدا نکرد و علاقه زیادی به پروش قارچ داشت تصمیم گرفتم تا روی این کار سرمایه گزاری کرده و شغلی برای خود و پسرم ایجاد کنم.

این کار افرین اردکانی افزود: نزدیک شش ماه است که به تولید قارچ مشغولم و در این شش ماه، سه کارگاه 4 تنی ایجاد کرده که از این سه کارگاه یکی از آنها را راه اندازی کرده ایم اما به علت کمبود سرمایه نتوانستیم دوکارگاه دیگر را راه اندازی کنیم که ان شاالله در آینده ای نزدیک این دو سالن نیز فعال شده و تولید ما افزایش پیدا خواهد کرد.

وی در خصوص سرمایه اولیه شروع این تولیدی گفت: تقریبا شروع این کار با 60 میلیون صورت گرفت که 30 میلیون آن از وام هایی که بسیج سازندگی برای کار آفرینی به مردم ارائه می دهند تامین شد و ما شروع به کار کردیم.

شهروند اردکانی ادامه داد: در این تولیدی دو نفر به صورت مستقیم و خارج از این تولیدی نیز 1نفر مشغول به کار شده اند که اگر دو سالن دیگر را فعال کنیم 4 نفر به صورت مستقیم و دو نفر دیگر به صورت غیر مستقیم مشغول شده که البته این میزان تولید شغل بدون در نظر گرفتن فروشنده های این محصول است.

مروتی اظهار داشت: تولید قارچ و برداشت آن یک پروسه یک ماهه دارد به این صورت که بعد از یک ماه که قارچ به مرحله برداشت رسید تقریبا یک روز در میان می توان برداشت قارچ داشت و تقریبا 15 روز در ماه برداشت محصول داریم.

وی تاکید کرد: بازار فروش در اردکان تقریبا مناسب است و قارچ های تولیدی ما با یک واسطه به دست سبزی فروشان و همچنین فست فودی های اردکان می رسد. اما این بازار فروش در ماه رمضان بهم می ریزد و فروش به صورت قابل توجهی پایین می آید چرا که فروش فست فودی ها پایین آمده و مردم به دلیل اعتقاد بر طبع سرد قارچ از خوردن آن امتناع می کنند.

کارآفرین اردکانی عنوان کرد: دراین راه تنها مشکلی که خیلی با آن دست و پنجه نرم کردیم مسئله فنی کار بود چرا که در اردکان کلاسی برای آموزش تولید قارچ نبود و ما برای یادگیری این حرفه با فردی در غرب ایران در ارتباط بودیم و بسیاری از اطلاعات را از اینترنت استخراج کردیم.

مروتی گفت: به غیر از بسیج سازندگی که در ارائه وام به ما کمک کرد هیچ یک از مسئولین حمایت و یا تسهیلاتی به ما ارائه ندادند.

وی تصریح کرد: قارچ  محصولی تازه پذیرفته شده در ایران است و مردم از خواص آن آن اطلاع ندارند، قارچ می تواند جایگزین خوبی برای گوشت باشد چرا که ویتامین های گوشت را دارا و ضررهای آن را ندارد، درخواست ما از مسئولین این است که برای فروش بهتر این محصول به تبلیغ درخصوص خواص قارچ بپردازند تا مردم با آگاهی بیشتر از خصوصیات قارچ رغبت بیشتری برای خرید این محصول داشته باشند.

محمدعلی مروتی تاکید کرد: بدترین موضوع در تولید قارچ فروش آن است چرا که قارچ به سرعت خراب شده و تنها 48 ساعت فرصت فروش داریم و اگر کمی از این زمان بگذرد قارچ خراب شده و دیگر به بازار فروش نمی رسد، از این جهت ما برای فروش این محصول به شدت به تبلیغ نیاز داریم که امیدواریم مسئولین در این زمینه به ما کمک کنند.

تولید کننده قارچ در پایان با تشکر بسیار از جهاد سازندگی و بسیج سازندگی افزود: اگر مسئولین همانند دیگر تولید کننده ها بتواند تا سقف 5 کارگر که در این حرفه مشغول به کار هستن را بیمه کند کمک شایانی به ما کرده اند چرا که ما نیز همانند دیگر تولیدی ها کارگرانی مشغول به کار داریم که در بحث بیمه دچار مشکل هستند. به این دلیل که این کار جزو مشاغل خانگی حساب می شود از این مزیت بی بهره است اما ما نیز همانند دیگر کارگاه ها نیروی کار داریم و نیاز به کمک مسئولین. 

انتهای پیام/ر

 



summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.