ایران تنها با دو دهه عمل جهادی با رویکرد اقتصاد مقاومتی؛ گوی پیشرفت را از اروپا می گیرد
به گزارش یزد رسا به نقل از آوای اقتصاد، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در آیین افتتاحیه جشنواره صنایع برتر استان یزد با رویکرد اقتصاد مقاومتی گفت: برای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی نیازمند بهرهگیری از همه ظرفیتهای داخل کشور هستیم. در نقطه آغاز باید از ظرفیت انسانی و سپس ظرفیت منایع طبیعی و در مرحله بعد ظرفیت منابع مالی بهره برد و آن چه بر همه سایه میافکند ظرفیت فرهنگی است.
حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا مصباحیمقدم با تاکید بر استفاده از همه قوا و ظرفیتها برای اجرای اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی راهبرد و استراتژی است برای استفاده از همه ظرفیتهای موجود در جهت به تسلیم واداشتن دشمن است.
وی با بیان این که انسان توانایی هایی نهفتهای دارد که در شرایط جهادی و حساس بروز می کند افزود: کشور در شرایط جنگ قرار دارد و ما باید خود را در شرایط جهادی ببینیم. امروز جنگ اقتصادی به کشور تحمیل شده است و دشمنان نمیخواهند ایران به توسعه و پیشرفت دستیابد.
مصباحی مقدم ادامه داد: علی رغم همه دشمنیها، ایران این ظرفیت را دارد که اگر دو دهه تا سه دهه جهادی عمل کند هیچ چیزی کمتر از کشورهای پیشرفته نخواهیم داشت به شرط آن که به اقتصاد مقاومتی عمل کنیم.
وی اظهار داشت: در سالهای گذشته مقام معظم رهبری با تعیین چشماندار و ابلاغ سیاست های برنامههای توسعه و اصل 44 قانون اساسی به دنبال ایجاد چهارچوبب برای اقتصاد کشور بودهاند اما سیاستهای اقتصاد مقاومتی جامع همه سیاست های گذشته است در واقع همه سیاستهای اقتصادی گذشته در اقتصاد مقاومتی آمده و برآیند همه سیاستها و راهبردها است.
مصباحیمقدم در تعریف اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی درواقع الگویی اقتصادی برای استمرار مقاومت است. در این تعریف به طور مشخص الگو بودن آن بیان شده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اذعان داشت: اقتصاد مقاومتی به عنوان یک الگو، چهارچوبی است که دولتها باید به آن پایبند باشند و رهبری نیز مصرانه پیگیری آن از سوی دولت ها را دنبال می کند.
مصباحیمقدم با اشاره به این که اقتصاد مقاومتی مبتنی بر الگوی اسلامی ایرانی است افزود: طراحان این الگو ایرانیان هستند و در واقع حاصل اندیشه جمعی نخبگان کشور است که متناسب با شرایط محیط درونی و بیرونی ایران تبیین شده است. میتوان گفت الگویی بومی برای پیشرفت ایران است.
وی با بیان این که ایران بعد از انقلاب از لحاظ سیاسی کاملا مستقل شده است ادامه داد: ایران در زمینههای فرهنگی و اقتصادی نیز در حال حرکت به سمت استقلال است.
مصباحیمقدم بهترین راه برای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی استفاده از ظرفیتهای خرد مردمی دانست و افزود: مجموع پولی که در دست مردم است رقم بسیار درشتی است از اینرو نباید برای تامین سرمایه به بیگانگان چشم داشت تا برای سرمایه گذاری به ایران ببیاند.
وی با اشاره به میزان نقدینگی موجود در جامعه اذعان داشت: باید اعتماد مردم جلب شود و نقدینگی که در دست آن ها است را به خدمت تولید آورد چرا که بانکها به تولید کمک نمیکنند که اگر این چنین بود کشور در رکود نبود.
مصباحیمقدم با تاکید بر ضرورت اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی به این نیازداریم که هرکس در هر عرصهای ببیند کشور به چه نیازدارد و سپس آن را تولید کند.
وی مشکل اصلی ا در بخش کشاورزی و صنعت کشور را بالا بودن هزینههای تولید دانست و اظهار داشت:بالا بودن هزینههای تولید منجر به افزایش قیمت تمام شده محصول میشود از این رو باید هزینه های تولید را کاهش داده تا قدرت رقابت را در بازارهای داخلی و خارجی بالا ببریم.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان این که مردم ایران به واسطه انقلاب سال 57 دارای یک روحیه مقاومت هستند افزود: فرهنگ مقاومت باید در عرصه اقتصاد و سرمایهگذاری نیز ایجاد شود. خانواده ایی که از توانایی لازم برخوردار هستند باید به عرصه سرمایهگذاری وارد شوند و این طور نباشد که با افزایش درآمد مصرف نیز افزایش یابد بلکه خانوادهها باید به پسانداز هم داشته باشند.
انتهای پیام/
Related Assets:
- فقط قیمتها را کنترل کنید
- آغاز به کار جشنواره صنایع برتر استان یزد با رویکرد اقتصاد مقاومتی
- دانشجويان يزدي به دنبال اردوهاي جهادي برون استاني/ ادامه زندگی روستایی در گرو مدیریت منابع آب است
- هاشمی باعث سوختن سیدحسن خمینی شد
- مدیران بانک ها ماهانه ۳۸ میلیون تومان دریافت رسمی دارند
- تولید روغن کنجد؛ شغلی با درآمد میلیونی برای یزدی ها
- دستور رهبر انقلاب برای ورود شورای فقهی در بانک مرکزی به مسئله سودهای بانکی