بازار صنایع دستی شهر نخل و آهن و آفتاب نیازمند گسترش بیشتر/اشتغال 250 بافقی با حصیر بافی
به گزارش یزدرسا به نقل از بافق خبر؛ لیلی رنجبر رئیس نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بافق، گفت: پس از آزمون عملی به هنر آموزان گواهی آموزشی مهارت حصیربافی اعطامی شود.
وی افزود: امروز نگاه مردم و هنرمندان به این صنعت تغییر کرد و به عنوان یک شغل به آن نگاه می شود و محصولات آن نیز بازار خوبی دارد.
رنجبر ادامه داد: اگر بازار صنایع حصیری در استان و کشور گسترش پیدا کند، بافق به عنوان مهمترین منطقه نخل خیز استان یزد ، قادر است با ایجاد کارگاه های کوچک و بزرگ، محصولات مورد نیاز مشتریان را تولید کند.
وی، به سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال اشاره کرد و افزود: ایجاد کارگاه های حصیر بافی، بدون هزینه است، هنرمندان این عرصه می توانند با هزینه اندک، در یکی از اتاق های منزل کارگاه ایجاد و محصولاتی تولید و روانه بازار کنند که خود شاغل و کار آفرین باشند.
حصیربافی یکی از هنرهای اصیل و سنتی بافق است که افزون بر 250 نفر در این حوزه اشتغال دارند و وسعت نخلستان های منطقه بیش از 2.5 هزار هکتار است.
شاخ و برگ، و الیاف تنه درخت خرما مواد اولیه ای است که در صنعت حصیر بافی کاربرد زیاد دارد.
زیر انداز حصیری ،لیف، اسکاچ، پادری، بادبزن اسمی و معمولی،جارو، کلاه، سجاده، سفره و انواع ظرف حصیری و سبد از مهمترین صنایع دستی و حصیری بافق است.
انتهای پیام/