باستانی کاران میبدی هنرهای فردی خود را به نمایش گذاشتند +تصاویر
به گزارش یزدرسا به نقل از میبد خبر، چهارمین دوره مسابقات هنرهای فردی ورزش پهلوانی و زورخانه ای با حضور 60 باستانی کار از 9 زورخانه میبد و در 4 رده سنی خردسالان، نونهالان، نوجوانان و جوانان در مجموعه ورزشی تلاش برگزار شد.
در این دوره از مسابقات باستانی کاران در رشته هنرهای فردی کباده، سنگ و میل بازی از زورخانه های باب الحوائج، علمدار، پهلوان کربلا، بشنیغان، فتح خیبر، ولیعصر، شیر خدا، دلاوران و شهدای فیروزآباد با هم به رقابت پرداختند.
در پایان این مسابقات در رشته کباده در رده های سنی خردسال: جواد محیطیان و محمد مهدی مداح از زورخانه علمدار، نونهالان: امیر حسین دهقانی، سید علی اکبر ساداتی و امین ذوالفقاری از زورخانه علمدار، نوجوانان: یوسف موذن از زورخانه دلاوران، مصیب علیزاده از زورخانه باب الحوائج و سجاد افشار از زورخانه بشنیغان توانستند بالاترین امتیاز را به خود اختصاص دهند ولی در رده سنی جوانان هیچ یک از شرکت کنندگان نتوانستند حد نصاب لازم را کسب کنند.
در رشته سنگ نیز در رده های سنی خردسال: مهدی محمدی از زورخانه دلاوران، حمید رضا فلاح و یاسین زارعی از زورخانه علمدار، نونهالان: نیما و پوریا فلاح از زورخانه علمدار و در رده سنی نوجوانان فرید فلاح و امیر حسین ذوالفقاری از زورخانه علمدار و حمزه زارع از زورخانه باب الحوائج بیشترین امتیاز مسابقات را به خود اختصاص دادند.
در شته میل بازی نیز با توجه به تعداد زیاد شرکت کننده نفرات برتر در چند روز آینده معرفی خواهند شد.
در مراسمی که با حضور مسئولین هیئت پهلوانی و زورخانه ای استان و شهرستان برگزار خواهد شد از نفرات برتر این دوره از مسابقات با اهدای حکم قهرمانی و جوایز تقدیر می شود.
مهران فلاح دبیر هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه ای میبد در حاشیه این مسابقات اظهار داشت: ورزش باستانی و پهلوانی در میبد دارای اهمیت ویژه و خاص در بین جوانان و مردم شهرستان میبد است و در زمینه ورزش باستانی با وجود 15 زورخانه فعال در سطح شهرستان، میبد در کشور سرآمد می باشد.
وی افزود: گود زورخانه خواستگاه مرام و مسلک پهلوانی در ورزش حرفه ای است که بی شک به عنوان یکی از داشته های ناب فرهنگی و اخلاقی در ایران اسلامی خودنمایی می کند و بخشی از هویت تاریخی و اخلاقی ایرانیان است.
دبیر هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه ای میبد در پایان خاطر نشان ساخت: باستانی کاری تنها یک ورزش نیست بلکه مدرسه مردمداری و ایمان است، یک باستانی کار چشم و قلب و جسم و روحش را صیقل می دهد و با همه وجودش منش انسانی دارد.
انتهای پیام/اد