ID : 25981012
تلاش برای زنده ماندن هنر 2هزار و 500ساله؛

بانو اردکانی که تار و پود هنر و صنعت را برای اقتصاد مقاومتی گره می زند


بانوی قالیباف اردکانی گفت: بزرگترین موفقیت من اشتغالزایی برای بانوان سرپرست خانوار است.

به گزارش یزد رسا، اقتصاد مقاومتي راهكاري كاربردي براي تقويت توليد داخلي و كارآفريني به شمار مي رود و در اين ميان سهم فرش در تحقق سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي در كشور چشمگير است. عصمت کریمی زاده اردکانی یکی از بانوان فعال در زمینه فرش دستباف است که در این عرصه موفقیت‌هایی را نیز کسب کرده است. این بانوی کارآفرین درسال 1358متولد شد و هم اکنون متاهل و دارای یک فرزند است.

وی بزرگترین موفقیت خود را اشتغالزایی برای بانوان سرپرست خانوار می‌داند. گفتگو خبرنگار یزدبانو با این بانوی فعال در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را در ادامه می‌خوانید:

این بانوی کارآفرین درباره زمان روی آوردن به هنر صنعت فرش دستباف اذعان کرد: درخانواده‌ای بزرگ شدم که ازدوران کودکی با فرش دستباف و تولید آن آشنا شدم؛ مادرم علاوه برخانه داری، قالی می‌بافت.

وی ادامه داد: درسال 80 بعد از پایان تحصیلات در رشته فرش به طور رسمی کارتولید فرش و تابلوفرش را راه‌اندازی کردم؛ قابل ذکر است که با همکاری و حمایت همسرم به عنوان اولین نفر در اردکان تولید تابلوفرش را شروع کردم.

کریمی زاده موفقیت خود را در اشتغالزایی برای جمعی ازبانوان بی سرپرست وخانه دار که با بافتن این هنر- صنعت به امرارمعاش می پردازند، بیان کرد و افزود: سعی برآن دارم که این هنر 2هزار و 500ساله همچنان رونق داشته باشد.

بافنده اردکانی دریافت لوح تقدیرهای متعدد از تمامی ادارات شهرستان، شناخته شدن به عنوان کارآفرین برتر سال1387استان یزد، کسب عنوان مربی برتر فرش بافی فرش دستبافت کشوری در سال1388 از جمله موفقیت‌های خود اعلام کرد.

وی در پاسخ به این سوال که از چه سبک‌هایی در بافندگی استفاده می‌کنید، تصریح کرد: در زمینه تولید تابلوفرش سبک خاصی نداریم؛ هرتصویری که مشتری بپسندد را با برنامه‌های نرم افزاری طراحی وسپس کاررنگرزی بافت آن را انجام می‌دهیم.

وی در پایان گفت: در زمینه فرش زیرپایی دراردکان بیشتر از نقوش برگرفته ازفرش کاشان استفاده می‌کنیم که به دلیل همجواربودن با اردکان تاثیرزیادی برفرش این شهرستان داشته است.

 

انتهای پیام/ش 




summary-address :
Your Rating
Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.