به مدت یک سال، هر جمعه قبل از ظهر نماز جعفر طیار می خواندم/ موفقیتم را مدیون خود خدا هستم
به گزارش یزد رسا، بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور سال ۹۲مشخص شد که دانش آموزان ابرکوه رتبههای خوبی را در این رقابت ها آوردند، لذا با هماهنگی صورت گرفته با نفر ۲۹ کنکور سراسری علوم معارف اسلامی گفتگویی ترتیب دادیم .
فاطمه اکبرزاده دانش آموز دبیرستان علوم و معاف اسلامی صدرا شهرستان ابرکوه موفق شد با کسب رتبه ۲۹ در رشته علوم و معارف اسلامی برگ زرین دیگری بر افتخارات شهرستان ابرکوه اضافه کند.
اولین سؤال را از مادر فاطمه پرسیدیم
خانم اکبرزاده چه حسی دارید؟
حس خوبی دارم چون نتیجه تلاشهای بی شائبه دخترم را دیدم .
شما چه عاملی را در موفقیت فاطمه موثر می دانید؟
پشتکار فراوان او در درس خواندن با برنامه ریزی، ایمان و تقوایش و اینکه یکبار نماز اول وقتش ترک نمی شد از عوامل موفقیت او بود.
حمایت تحصیلی خانواده و مدرسه در اینگونه موفقیتها چه نقشی دارد؟
محیط خانواده تاثیر بسزایی در موفقیت دانش آموزان دارد تا بتواند این شرایط سخت را به آسانی طی کند. ما فاطمه را از تفریح، مهمانی و… منع نمی کردیم ولی او بسیار به درس علاقه مند بود و خود با برنامه ریزی دقیق و منظم پیش می رفت. محیط مدرسه او در دوران تحصیل بسیار خوب بود. من از مدیر مدرسه ایشان، خانم اعظم کبوری بسیار تشکر می کنم که محیط سالمی را برای پرورش فرزندم بوجود آوردند.
چه توصیه ای به خانوادهها دارید؟
توصیه من به خانوادهها این است که اول فرزند خود را باتقوا بار بیاورند بعد منتظر موفقیت او باشند و همیشه به فرزندانشان بفهمانند که هر آنچه میخواهید دست یافتنی است منتهی با پشتکار، فاطمه هر روزحدیثی را بر روی اینه اتاقش می نوشت و روزش را با آن شروع می کرد و من برایش دعا می کردم و می دانم هرچه جوان موفق دارد اول از ایمان و تقوای اوست.
در ادامه با نفر ۲۹ کنکور در رشته علوم و معارف اسلامی گفتگو کردیم واز او نیز خواستیم در ابتدا خودش را بطور کامل معرفی کند؟
فاطمه اکبرزاده شمس آبادی متولد ۷۴ که توانستم در رشته علوم و معارف اسلامی رتبه ۲۹ را کسب کنم.
با شنیدن این خبر چه حسی داشتید؟
بسیار شوکه شدم، چون فکر می کردم رتبه ام ۳ رقمی شود، اما بعد از دیدن رتبه، اول گریه کردم چون نتیجه تلاش هایم را دیدم و بعد به خانواده ام اطلاع دادم.
عامل موفقیت خودتان را چه میدانید؟
موفقیتم را مدیون خدا هستم، همیشه به یاد این آیه قرآن بودم که" هذا من فضل ربی"، به مدت یکسال جمعه ها نماز جعفر طیار می خواندم، دومین عامل هم پدر و مادرم بودند و بعد مدیر مدرسه و معلمان مدرسه ، خصوصا معلمان سال آخر که بسیار برای ما زحمت کشیدند.
چند ساعت در روز مطالعه میکردید؟
فرق میکرد، زمانی که مدرسه میرفتم ۶/۵ ساعت و زمانی که در منزل بودم چیزی حدود دوازده ، سیزده ساعت.
در برنامه ریزی چه کسی به شما کمک می کرد؟
اصول برنامه ریزی را از مشاور می گرفتم اما معتقدم بهترین مشاور خود فرد است، از آقای سیدکاظم حسینیان که به عنوان مشاور راه های اصولی را به من نشان دادند بسیار تشکر می کنم.
آیا قبل از کنکور، زمانی پیش آمد که از درس دلسرد شوید؟
بله، یادم است یکبار در تابستان به مدت یک هفته به شدت از درس زده شدم، تا حدی که به مادرم می گفتم نمی خواهم درس بخوانم و می خواهم مثل تمامی دانشجویان دانشگاههای غیردولتی، پول بدهم و درس بخوانم. مادرم بسیار نصیحتم می کردند اما وقتی با مشاورم صحبت کردم اراده ام بسیار قوی شد و تا روز امتحان با اراده قوی درس خواندم و موفقیتم را هم مدیون ایشان هستم.
اهل مطالعه جانبی هم بودید؟
بله، کتاب استاد عشق زندگینامه دکتر حسابی را خیلی مطالعه می کردم.
درصد درس هایتان چطور بود؟
دروس عمومی بالای ۵۰ درصد و دروس اخصاصی، بالای ۸۰ درصد بود.
بزرگترین آرزویت؟
قبل از کنکور دلم می خواست لبخند رضایت را بر چهره پدر و مادر و مدیر مدرسه ام ببینم که موفق شدم.
*آقای اکبرزاده چه عاملی در موفقیت فرزندتان موثر بود؟
پشتکار خودش، راهنمایی مشاورشان و تلاش معلمان و مدیر مدرسه خانم کبوری. اما مهمترین عامل احترام او به پدر و مادرش است.
*خانواده چه میزان در موفقیت فرزند موثر هستند؟
بسیار زیاد، خصوصا مادر… مادر فاطمه بسیار مشوق خوبی برای او بود، محیط خانه را آماده می کرد، غذاهای متنوع درست می کرد و اینها همه باعث موفقیت او شد.